mhaser
| Konu: Nasrettin Hoca ??? C.tesi 28 Ağus. - 8:28 | |
| Yeni saat pro, jeleri başilığına bir konu da ben açmak istedim; bildiğiniz gibi denizcilik, havacılık, astronomi, spor gibi genel temalar zaten pek çok üretici tarafından işlenmekte... Ama bildiğim kadarıyla Seiko'nun Mickey Mouse serisi dışında pek fazla kayda değer "MİZAH" temalı diyebileceğimiz bir seri üretimi yok. Ben de, madem ünlü Türk büyüklerinden gidiyoruz, "Nasrettin Hoca" önerisi yapayım dedim Görsel veya fonksiyonel olarak neler içermesi gerektiğine çok kafa yormadım açıkçası henüz. Ama söz konusu Nasrettin Hoca ise biraz mizahi gariplik olmalı saatte diye düşünüyorum. Yapılabilir mi bilemiyorum ama, mesela saat, dakika ve saniyenin ters yönde akmasını mümkün kılan bir mekanizma var mıdır??? Bu durumda saatin arkasına da eşşeğine ters binmiş Nasrettin Hoca resmi konabilir... Sanırım onunla ilgili akla gelen ilk figür de budur Ne dersiniz | |
|
kelby
| Konu: Geri: Nasrettin Hoca ??? C.tesi 28 Ağus. - 9:12 | |
| ilginç ve hoş bir proje, forum olarak coştuk , heryerden proje fışkırıyor, Mete abi bu kadar proje var, üreticilerin peşinden koşmaktansa, bir atölye açarsın artık | |
|
watcher Admin
| Konu: Geri: Nasrettin Hoca ??? Ptsi 30 Ağus. - 10:25 | |
| mickey tarzi veya nasreddin hoca tarzi bir saat ancak koleksiyonlarin fantezi bolumlerinde oluyor. Biz daha koleksiyona baslamadik ki sira fanteziye gelsin koleksiyon yapabilecegimiz bile supheli ama insallah basaririz da fantezi bile yapariz daha sonra | |
|
gunay
Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 11/08/10 Yaş : 35 Nerden : elazığ
| Konu: Geri: Nasrettin Hoca ??? Paz 5 Eyl. - 9:43 | |
| nasrettin hocaya sormuşlar hoca saat kaç diye saat olsa koluma takarım demiş. ... bu fıkra benim uydurmam ama yinede çok kötü değil değilmi. | |
|