| saat tavsiyesi | |
|
+7kelby teng Azizim aeedde watcher haspirin ozguratalay 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ozguratalay
| Konu: saat tavsiyesi Ptsi 30 Ağus. - 19:23 | |
| | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Ptsi 30 Ağus. - 20:10 | |
| merhaba, bu soru oldukça sık soruluyor. Bu seferkine ben cevap vereyim. Beğendiğin saat oldukça çok kişide gördüğüm güzel bir saat. Ancak saat tutkunları genellikle pilli saatleri pek tercih etmezler. Mekanik saatlerdeki ruhu ve canlılığı taşımadığı düşünülür. Giriş seviyesi mekanik saat olarak da Seiko ve Orient gibi japonlar iyidir. Özellikle Seiko'nun geniş ürün yelpazesinde kendine uygun bir seçeneği verdiğin bütçe içerisinde bulabilirsin. Forumda birçok konu var. Okursan daha geniş bilgin olur. Şuradan başlayabilirsin : "Kaliteli saat satın alma rehberi"Bu arada bir öneri getireyim. Fiyat aralıklarına göre (500 TL'ye kadar saat tavsiyesi, 500-1000 TL arası saat tavsiyesi) veya yalnızca yeni başlayanlar için (Giriş seviyesi saat tavsiyesi gibi) sabit başlıklar yapabiliriz. Herkes önerilerini oraya yazar ve yeni gelenlere de tekrar tekrar cevap yazılma zorunluluğu olmaz. | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
aeedde
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 50 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 1:54 | |
| 300 lira civarında güzel bir seiko5 alabilirsiniz, başlangıç için | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 2:40 | |
| Yaş 18 ise chronolu sportif görünümlü bir Seıko olabilir veyahut uygun fiyatlı bulabilirsen diver bir Seıko da olabilir. | |
|
| |
ozguratalay
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 3:04 | |
| Bahsettiğiniz saatleri beğenmedim başka tavsiyelere açığım | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 3:15 | |
| Yaşın genç olduğu için chronolu saatler uygun olur gg de Seıko'nun çok fazla modeli mevcut mutlaka beğendiğiniz bir model çıkacaktır diye düşünüyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 4:01 | |
| Swatch gayet guzel onu al derim Hatta aynisinin menevisli lacivertimsi erguvan yanardoner kadranlisini gordum diye hatirliyorum, bulabilirsen onu al. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 4:02 | |
| Hatta ustelik konuyu uygun basliga bile tasidim | |
|
| |
ozguratalay
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 7:29 | |
| Öncelikle teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açmışım onuda düzeltmişsiniz onada teşekkür ederim. Şimdi o swatchı beğendim ama o tarzda daha kaliteli yada o tarza yakın saat öneriniz varmı acaba ? Birde o saatin kayışı değiştirilebilirmi ev ortamında ? | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 8:16 | |
| Swatch'tan daha kaliteli Seiko var, Calvin Klein var, Citizen var... Çok firma var.
Saatin kayışını ya mağazadan ya da bir saatçiden bulabileceğiniz için orada değiştirebilirsiniz. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 8:59 | |
| | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 9:08 | |
| swatch saatlerin mekanizmaları eta sanırım, ama etanın ucuz quartzları. birde bunların kasa ya plastik, yada alüminyum. sağlam ve oturaklı düzgün bir kasası varmı bilmiyorum. varsada 400-500 civarıdır | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 9:12 | |
| Aynen,doğrudur,dikkat edilince kullan at taktiği ile üretilmiş ucuz versiyonlar. | |
|
| |
ozguratalay
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 9:19 | |
| Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Tam olarak swatchın beğendiğim modeline göre başka bir marka istiyorum daha kaliteli marka olsun yani ama model olarak ilk mesajımdaki tipte bişiler istiyorum | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 9:27 | |
| İstediğin tip kronolu olarak gözüküyor, kronolu mekanik bir saatin fiyatı 1500TL. lerden başlıyor,kronolu olacaksa bu fiyat aralığında maalesef quartzlar karşına çıkar ki onlarda da yine Seikonun güzel modelleri olması lazım. | |
|
| |
ozguratalay
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 9:33 | |
| Ya aslında linktekini çok beğendim 1 tanede siyah kayıs alırım arada değiştiririm diye düşündüm ama burda abiler pek önermeyince biraz moralim bozuldum açıkcası | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 9:41 | |
| Tabi sen bilirsin ama bu saatin kayışını düşündüğün gibi piyasadan alacağın standart kayışla değiştiremezsin,aynı bağlantılı kayışı piyasadan bulamazsan orijinalini almak durumundasın bu da pahalıya mal olur.Ayrıca bunların kasası kapalı olup sonradan müdahale edilemiyor,bu nedenle pili bile arka kapakta dışarıda,kısacası birşey oldumu, kullan-at. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 10:10 | |
| swatch saatlerin lugları üçlüdür bildiğim kadarıyla. bu yüzden deka dostumuzunda dediği gibi piyasadan herhangibir kayış alıp takamazsın. orjinal swatch kayışı alıp takman gerekirki, oda pahalıya mal olur ve çok çeşit bulamayabilirsin. kronometreli ve kaliteli bir quartz saat olarak aklıma tissot geliyor ama garantili ve orjinal bir tissot 500 den aşşağı zor bulunur. gittigidiyor gibi yerlerden yurtdışından getirtilen garantisiz seiko chronographlar var 200-300 aralığında, yada yine gg'da eco drive modellerinede bakabilirsin. forumda genellikle otomatik saat tavsiye ederiz, ama pilli ve kronometreli olsun dersen benim aklıma o fiyat aralığında bunlar geliyor. tabi armani, diesel, gues, camel, fossil gibi markalarda var, ama bu forumda o saatler kesinlike tavsiye edilmez. birisi hediye ettiyse ve sana bedavaya geldiyse, tabiki al kullan. ama böyle saatlere para verme.
| |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 10:17 | |
| ilk mesajındaki saate uyuyormu tam bilemiyorum ama, bu tarz bir eco-drive bakabilirsin. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 11:12 | |
| Kelby bu saatin fiyatı nedir ? | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 12:11 | |
| İskenderun'da ikamet eden bir arkadaşım bu saati gg'dan almış, bana model kodu resim falan göndermişti, nasıldır diye? güzel kronometreli bir spor saat. 290+10 tl kargo = 300 tl orjinal kutusu kitapçıkları vs hepsi ile beraber teslim almış. benim aklımdada ordan kalmıştı, | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 12:39 | |
| süper. bu saati saatvesaat(distributor) 600-700liraya satıyor.ve tabii ki %10 havale indirim | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Salı 31 Ağus. - 21:29 | |
| Seiko monster lerin fiyatları ortalama ne kadardır, örneğin turuncu kadranlı bir monster a en çok kaç lira verilmeli ? | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Çarş. 1 Eyl. - 2:34 | |
| takip ettiğim zamanlarda turuncu monsterler silikon kayışlılar kargo dahil 120-130, çelik kordonlular 150-160 usd arasında artırma kapanıyordu ,2 hafta önce son baktığımda bir kaç dolar daha düşüşteydi | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: saat tavsiyesi Çarş. 1 Eyl. - 8:59 | |
| Çokta pahalı değilmiş. Ama yurtdışı siteler de bu fiyattır sanırım. | |
|
| |
| saat tavsiyesi | |
|