Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Merhaba Salı 31 Ağus. - 2:07
Valla siz misafirimizsiniz, önce siz bizim açtığımız konularla ilgilenin, forumun size lazım olan kısmını okuyun, size gerekli olan bilgileri alın. Sonra da biz size misafirliğe geliriz tamammı ?
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
HOŞBULDUKta uzatma hadi benim işim gücüm var, 18 yaşında gencecik delikanlıyım sonuçta dimi.. 250 liraya ne alıym onu söyle, 68 yaşındaki teng işini gücünü bırak çabuk bana swaçmı alıym yoksa biraz daha çıtayı yükseltip dice-kayekmi alıym onu söyle..yada 105 yaşında watcher sen beni başının tacı yap.. dur bi dakka ne söylersen söyle beni tatmin etmezki.. ben bir konu açmışım bu zavallı insanlar nasıl olurda sinekler gibi üşüşüp bana cevaplar yazmaz, beni kutlamazlar 250-300 ha adam ne paralar ayırıyor bi saate hakkaten yav deyip beni kutsamazlar.. ne biliym.. acaba beni biraz ....... buluyolar bunlar..
hadi ulenn sabrımı taşırmayın BEKLİYORUM.
watcher Admin
Konu: Geri: Merhaba Salı 31 Ağus. - 3:55
Cok sevdim bu ifadeyiii
ozguratalay
Konu: Geri: Merhaba Salı 31 Ağus. - 6:40
Kendinizce dalga geçmeye falanmı çalışıyorsunuz ? Baya seviyeli forummuş
watcher Admin
Konu: Geri: Merhaba Salı 31 Ağus. - 20:58
ozguratalay demiş ki:
Kendinizce dalga geçmeye falanmı çalışıyorsunuz ? Baya seviyeli forummuş
Forumun seviyesini begenmediyseniz girmezsiniz bu kadar basit... Uc gun girmeme cezasi adminden...
propmatic
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 31/01/10 Yaş : 52 Nerden : izmir
Konu: Geri: Merhaba Çarş. 1 Eyl. - 7:15
siz de ama ayıp ettiniz arkadaşlar. neden çocukla ilgilenmediniz? ben ozguratalay a bir öneride bulunayım. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bir bolumunu admin editledi
watcher Admin
Konu: Geri: Merhaba Çarş. 1 Eyl. - 20:10
Arkadaslar aslinda bu uye biraz da konu hakkindaki yaklasimimizi ve ciddiyetimizi bilmeden tepkiler verdi ve ornek cezaya mahsur kaldi. Daha fazla yuklenmeyelim ve tum bu tepkilerden ve cezadan sonra forum hakkindaki goruslerinin ve yaklasiminin forumun havasina uyacak sekilde degisecegini ve yeni gelecek diger uyelere de ornek teskil edecegini umalim. Bir olcude bu uye belki biraz asiri tepkiye neden oldu ama amacimizin uye sayisindan cok uye kalitesi oldugunun farkina varilmasini da saglar. Saygili ve saygin yazilara ayni olcude cevap verdigimizin farkina varilmasi ve forumun oncelikle biraz okunmasi gerektigini anlamak acisindan yararli olmustur diye dusunmek istiyorum. Uyelerin forumun genel kurallarini okumasi ve saygi acisindan yazdigimiz yazilari ciddiye almasi ve forumun bu yondeki yaklasimini farketmesi lazim.