Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !

5 posters
YazarMesaj
ahmetfatih

Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Empty
MesajKonu: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedCuma 10 Eyl. - 10:14

S.a arkadaşlar saatimde şöyle bir sorun var Rubendic saatim var orjinalmi çakmamı bilmem 30 tlye aldım bir yerden daha yeni aldım herşeyi güzel ama alarm kuruyorum çalacağı zaman çalmıyor ve tarih 1-1 saat ise 1-00-00 oluyor sıfırlıyor her şeyi. Aynı zamanda kronometreyi çalıştırmak istediimde de oluyor. Saatim analog+dijital saattir. Işığı falan çalışıyor neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Bu konu yalnış yerdeyse moderatörün en az 1 kisi cevap verinceye kadar kapatmasın lütfen konuyu çünki açacak başka yer bulamadım cavabada acil ihtiyacım var

Forumda yenıyımde hatalarım varsa kusura bakmayın yanı
by
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedCuma 10 Eyl. - 21:58

Saatin hem analog hem digital ise muhtemel iki pil ile çalışıyordur,pilleri değiştirtip bir de bu şekilde kontrol etmekte fayda var fakat bu durum içine sinmiyorsa saati aldığın yere götürüp yenisi ile değiştirtebilirsin.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedCuma 10 Eyl. - 22:26

Bence o saat tamir olmaz.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedCuma 10 Eyl. - 23:34

teng demiş ki:
Bence o saat tamir olmaz.

ben de aynisini dusunmustum ok1
http://www.turksaatforumu.com
ahmetfatih

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedC.tesi 11 Eyl. - 0:57

ta beylergeri verebilsem aldığım yer çok uzakta gezmeye gitmiştim öle almıştım ya krometreyi çalıştırdım ama alarmı kurarken ötmüo saat sıfırlanıyor ??
ahmetfatih

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedC.tesi 11 Eyl. - 1:21

bide böyle bir saat markasını hayatınızda hç duydunuz mu ? Very Happy
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedC.tesi 11 Eyl. - 1:36

merhaba.
böyle bir markayı hiç duymadık.. siz olmasanız da belki hiç duymayacaktık Smile
bu tarz saatlerde Casio'dan şaşmamak lazım.

dünden bugune bu 2. alarm mevzusu.. ben bir alarmlı mekanik saatler başlığı açayım, alarm ihtiyacını bir nebze giderelim forumun Smile
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedC.tesi 11 Eyl. - 1:39

Ben de böyle bir markayı hiç duymadım,

Bizim tahtakale ithalatçıları çok yaratıcı doğrusu...
ahmetfatih

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedC.tesi 11 Eyl. - 1:49

Pardon öle deil yalnış koymusun böyle:

https://2img.net/r/ihimizer/img819/9427/dscf0320s.jpg
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !   Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Icon_minipostedC.tesi 11 Eyl. - 4:31

Bu saat ile ilgili gerekli yorumlarin yapilmis oldugunu ve daha fazla soylenecek bir sey kalmadigini dusunuyor ve konuyu kilitliyorum.
http://www.turksaatforumu.com

Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !
1 sayfadaki 1 sayfası