Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !
5 posters
Yazar
Konu: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Cuma 10 Eyl. - 10:14
S.a arkadaşlar saatimde şöyle bir sorun var Rubendic saatim var orjinalmi çakmamı bilmem 30 tlye aldım bir yerden daha yeni aldım herşeyi güzel ama alarm kuruyorum çalacağı zaman çalmıyor ve tarih 1-1 saat ise 1-00-00 oluyor sıfırlıyor her şeyi. Aynı zamanda kronometreyi çalıştırmak istediimde de oluyor. Saatim analog+dijital saattir. Işığı falan çalışıyor neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
Bu konu yalnış yerdeyse moderatörün en az 1 kisi cevap verinceye kadar kapatmasın lütfen konuyu çünki açacak başka yer bulamadım cavabada acil ihtiyacım var
Forumda yenıyımde hatalarım varsa kusura bakmayın yanı
Valjoux
Konu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Cuma 10 Eyl. - 21:58
Saatin hem analog hem digital ise muhtemel iki pil ile çalışıyordur,pilleri değiştirtip bir de bu şekilde kontrol etmekte fayda var fakat bu durum içine sinmiyorsa saati aldığın yere götürüp yenisi ile değiştirtebilirsin.
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Cuma 10 Eyl. - 22:26
Bence o saat tamir olmaz.
watcher Admin
Konu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! Cuma 10 Eyl. - 23:34
teng demiş ki:
Bence o saat tamir olmaz.
ben de aynisini dusunmustum
ahmetfatih
Konu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! C.tesi 11 Eyl. - 0:57
ta beylergeri verebilsem aldığım yer çok uzakta gezmeye gitmiştim öle almıştım ya krometreyi çalıştırdım ama alarmı kurarken ötmüo saat sıfırlanıyor ??
ahmetfatih
Konu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! C.tesi 11 Eyl. - 1:21
bide böyle bir saat markasını hayatınızda hç duydunuz mu ?
vervito
Konu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! C.tesi 11 Eyl. - 1:36
merhaba. böyle bir markayı hiç duymadık.. siz olmasanız da belki hiç duymayacaktık bu tarz saatlerde Casio'dan şaşmamak lazım.
dünden bugune bu 2. alarm mevzusu.. ben bir alarmlı mekanik saatler başlığı açayım, alarm ihtiyacını bir nebze giderelim forumun
Valjoux
Konu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! C.tesi 11 Eyl. - 1:39
Ben de böyle bir markayı hiç duymadım,
Bizim tahtakale ithalatçıları çok yaratıcı doğrusu...
ahmetfatih
Konu: Geri: Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) ! C.tesi 11 Eyl. - 1:49