| Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mertsahin1986
| Konu: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 11:08 | |
| Tımberland TMQT7121102 Escape ECP10204 Birinci tercihim Timberland olarak düşünüyorum. Birde aynı saatin metal kordonlusuda var. metal kordonmu yoksa deri kordonmu daha iyi olur acaba. Timberland TMQT7127106 Yada bana 300 tl ye kadar bu tarzda önerebileceğiniz saatler varmıdır. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 12:24 | |
| | |
|
| |
mertsahin1986
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 12:29 | |
| evet kronolu olsun istiyorum. | |
|
| |
eterna
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 18:41 | |
| Selam mertsahin1986, Timberland ayakkabı çok kullandım ve hep memnun kaldım Escape kullanmadım yorum yapmayacağım Hoş görüne sığınarak espri yapıyorum tabii. Hiç Seiko, Tissot vs. düşündün mü acaba? Seçimlerine saygım sonsuz ama saat alacaksan saat markası bakmak daha mantıklı olmaz mı? Sevgiler, | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 20:08 | |
| Benim tavsiyem acele etmemek, forumu genisce okumak ve tercihi daha sonra yapmak. | |
|
| |
mertsahin1986
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 21:55 | |
| Güzel şaka eterna Tabiki bende isterim sadece saat markası olan bi markayı tercih etmek fakat bütçem bu ve bu alacağım saatin aksesuar olarak istediğim gibi görünmesini istiyorum. Eğer 300 tl ye kadar bana önerebileceğin timberlanda benzer saat ve saatler olursa çok mutlu olurum. Forumda öneriler hep saat markası olsun otomatik olsun gibi gibi fakat ben görüntü tarafındayım şu anda. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 22:02 | |
| - mertsahin1986 demiş ki:
- Güzel şaka eterna
Tabiki bende isterim sadece saat markası olan bi markayı tercih etmek fakat bütçem bu ve bu alacağım saatin aksesuar olarak istediğim gibi görünmesini istiyorum. Eğer 300 tl ye kadar bana önerebileceğin timberlanda benzer saat ve saatler olursa çok mutlu olurum. Forumda öneriler hep saat markası olsun otomatik olsun gibi gibi fakat ben görüntü tarafındayım şu anda. Bence goruntu onemliyse, pazardan benzeri bir saat alip bir muddet kullanin hem paraniza yazik etmemis hem de goruntuyu denemis olursunuz. Ayrica yine ayni goruntuye ve fiyata sahip quartz tissot vs saat markasi olan modeller de var sanirim, hic olmazsa boyle bir urune yonelin gercekten paranizi ziyan etmemis olursunuz diye dusunuyorum. Bu arada sordugunuz icin bizler de nacizane fikirlerimizi soyluyoruz, yoksa elbette ki zevk sizin, bir saat tutkunu olarak ancak saygi duyariz. | |
|
| |
mertsahin1986
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 22:13 | |
| watcher fikirleriniz benim içi önemli olmasa açmazdım bu konuyu zaten. Çok teşekür ederim ilginiz için. Ben bulamadım bu fiyata görüntüsünü beyendiğim bi saat markası. Pazar olayında ise saat markası olmasada bu tarz markalara biraz ayıp olur gibime geliyo bu düşünce. Şöyleki bu tarz timberland gibi giyim vb markaların şıkardığı saatleri saat markası olan markalar üretmektedir diye biliyorum. | |
|
| |
eterna
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 23:04 | |
| | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 23:06 | |
| Timberland metal kordonlu olanı tercih etmenizde fayda var ilerde deri kayış seçeneğini kendi zevkinize göre yaparsınız,saatin makinası da(krono dizilişi miyota OS20 gibi duruyor) sorunsuzdur.
En son Valjoux tarafından Salı 14 Eyl. - 1:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
mertsahin1986
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Ptsi 13 Eyl. - 23:37 | |
| peki bu nasıl | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Salı 14 Eyl. - 0:35 | |
| Tanışma - Organizasyonlar - Buluşmalar ana başlığı ve Kampanyalar - Duyurular alt başlığının altında az önce bir ebay kampanyasını girdim. O linkteki saatlere bir göz atmanızı tavsiye ederim. Bütçenize uyabilecek saatler mevcut. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Salı 14 Eyl. - 4:24 | |
| | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Salı 14 Eyl. - 4:34 | |
| Siyah kasalı modellere bakmayım derim,sürtünme ve çarpmalardan renk atması yapar zevkiniz kaçabilir. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Salı 14 Eyl. - 5:48 | |
| Bu konuda Valjoux ile aynı fikirdeyim. Siyah kasa çizildiğinde altından beyaz görünürse hoş durmaz. Parlak metal renklerde böyle bir problem yok. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Salı 14 Eyl. - 5:59 | |
| | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Salı 14 Eyl. - 6:00 | |
| 300TL maksimum fiyata sahip saatin kaplama olmayanı bulunur mu? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! Salı 14 Eyl. - 6:02 | |
| bu fiyatlarda seiko, orientler kaplama değil.diğerlerinde de vardır sanıyorum. | |
|
| |
| Artık bi yardım iki arada bi derede kaldım ! | |
|