Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....

5 posters
YazarMesaj
inkablok

inkablok

İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Empty
MesajKonu: İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....   İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Icon_minipostedPerş. 16 Eyl. - 3:32

http://www.jones-horan.com/0604/html/0604zzz.htm

İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....ama malesef bu devler şimdi yok...İçlerinde öyle mekanizmalar varki hayran kalıcaksınız eminim....

watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....   İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Icon_minipostedPerş. 16 Eyl. - 4:09

Sizin de benim gibi onceligi makineye verdiginiz belli oluyor clown
http://www.turksaatforumu.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....   İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Icon_minipostedPerş. 16 Eyl. - 4:11

Burada da satilik cok iyi kondisyonda amerikan cep saatleri:

http://www.darlor-watch.com/pocket_watches_1.html
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....   İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Icon_minipostedPerş. 16 Eyl. - 4:23

Makinaların tasarımı ve işçilikleri döneminin bir çok İsviçre markasıyla yarışabilecek kapasitededir.Günümüze kadar temiz kalanlara bakıpta hayran olmamak elde değil.

Öncelik her zaman makinadır benim için de...
inkablok

inkablok

MesajKonu: Geri: İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....   İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Icon_minipostedPerş. 16 Eyl. - 4:27

Evet paralar mekanizmaya...1950-60lı yıllarda süper makineleri celik olmayan kasalarda satıp heba ettiler...Şimdi bir revue 81 celik 45mm 200metre su geçirmez kasaya ( transparan kapaklı)konup satılsa ağzımızın suyu akmazmı?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....   İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Icon_minipostedPerş. 16 Eyl. - 6:24

Bu arada quartz krizinde de cok baba makineleri siradan markalara takip sattilar,
bende bayan milusler var nos saatler,
icindeki makineleri cartier daha once kullanmis.
Bir ara uc yil once ebay'e koyup satiyordum, bir de baktim ki hemen gidiyorlar ve hepsini toptan almak icin teklifler geliyor, boylece yaklasik 25-30 tanesini sattim sonra uyandim simdi yine de 20-25 tane kalmis olmasi lazim.

Yine ayni sekilde birkac tane breitling quartz-analog navitimer makinesi iceren siradan quartz micronic diye hic duyulmamis bir marka saatlerden sattim, uyandigimda elimde uc tane filan kalmisti.
barett

barett

MesajKonu: Geri: İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....   İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Icon_minipostedPerş. 16 Eyl. - 8:35

watcher demiş ki:
Bu arada quartz krizinde de cok baba makineleri siradan markalara takip sattilar,
bende bayan milusler var nos saatler,
icindeki makineleri cartier daha once kullanmis.
Bir ara uc yil once ebay'e koyup satiyordum, bir de baktim ki hemen gidiyorlar ve hepsini toptan almak icin teklifler geliyor, boylece yaklasik 25-30 tanesini sattim sonra uyandim simdi yine de 20-25 tane kalmis olmasi lazim.

Yine ayni sekilde birkac tane breitling quartz-analog navitimer makinesi iceren siradan quartz micronic diye hic duyulmamis bir marka saatlerden sattim, uyandigimda elimde uc tane filan kalmisti.

sat sat bitmedi ,zemzem kuyusu gibi odaya bir giren pismam birde girmeyen ahhh abimm ah affraid
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....   İsviçreye  zamanında  kök  söktürmüşler.... Icon_minipostedCuma 17 Eyl. - 9:25

öncelik makinenindir Smile

İsviçreye zamanında kök söktürmüşler....
1 sayfadaki 1 sayfası