dexmorgan
| Konu: Otomatik bayan saati Perş. 30 Eyl. - 22:07 | |
| Kuzenim (bayan) için saat bakıyoruz ve sürekli erkek saatleri beğeniyor (: Klasik olabilecek otomatik saatler bayanlar için üretilmiyor sanki. Ya da biz göremedik. 1000TL civarında (+-300 TL) yuvarlak kadranlı,sade ve otomatik bir saat arıyoruz. Hamilton'un erkek openheart modellerine benzer modeller ilgisini çekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.Selamlar. Aşağıdaki makale ile hemfikirim: http://mekaniksaat.blogspot.com/2008/11/erkek-saatlerini-seven-kadnlar.html | |
|
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| |
dexmorgan
| Konu: Geri: Otomatik bayan saati Perş. 30 Eyl. - 22:24 | |
| Yanıt için teşekkürler. Farklı fikri olan arkadaşların da yardımını rica ediyorum. | |
|
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Otomatik bayan saati Perş. 30 Eyl. - 22:29 | |
| - dexmorgan demiş ki:
- Kuzenim (bayan) için saat bakıyoruz ve sürekli erkek saatleri beğeniyor (:
Klasik olabilecek otomatik saatler bayanlar için üretilmiyor sanki. Ya da biz göremedik. 1000TL civarında (+-300 TL) yuvarlak kadranlı,sade ve otomatik bir saat arıyoruz. Hamilton'un erkek openheart modellerine benzer modeller ilgisini çekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Selamlar.
Aşağıdaki makale ile hemfikirim: http://mekaniksaat.blogspot.com/2008/11/erkek-saatlerini-seven-kadnlar.html Tufan Saat Bahariye'de klasik, otomatik, sade ,25 mm çapında bir Mido vardı . Hala varmı bilmiyorum. Fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 700 tl civarında idi. Daha büyük isteniyorsa gene aynı mağazada 37 mm saat göstergeleri taşlı Midolar var.
En son teng tarafından Perş. 30 Eyl. - 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
dexmorgan
| Konu: Geri: Otomatik bayan saati Perş. 30 Eyl. - 22:31 | |
| | |
|
bootsector
| Konu: Geri: Otomatik bayan saati Cuma 1 Ekim - 0:18 | |
| | |
|