Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Otomatik bayan saati

4 posters
YazarMesaj
dexmorgan

dexmorgan

Otomatik bayan saati Empty
MesajKonu: Otomatik bayan saati   Otomatik bayan saati Icon_minipostedPerş. 30 Eyl. - 22:07

Kuzenim (bayan) için saat bakıyoruz ve sürekli erkek saatleri beğeniyor (:
Klasik olabilecek otomatik saatler bayanlar için üretilmiyor sanki. Ya da biz göremedik.
1000TL civarında (+-300 TL) yuvarlak kadranlı,sade ve otomatik bir saat arıyoruz.
Hamilton'un erkek openheart modellerine benzer modeller ilgisini çekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar.

Aşağıdaki makale ile hemfikirim: biere
http://mekaniksaat.blogspot.com/2008/11/erkek-saatlerini-seven-kadnlar.html
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Otomatik bayan saati   Otomatik bayan saati Icon_minipostedPerş. 30 Eyl. - 22:23

Eşimin çok beğendiği ve ilk fırsatta ona hediye olarak alacağım Mido yu öneririm... Bunun dışında Longines in bayan modelleri de gayet güzeller ama dediğiniz fiyat için Mido lara bakabilirsiniz... Bunun yanında Oris markasına da göz atabilirsiniz...

Otomatik bayan saati M7600.4.39.7
Otomatik bayan saati M7600.4.59.1
dexmorgan

dexmorgan

MesajKonu: Geri: Otomatik bayan saati   Otomatik bayan saati Icon_minipostedPerş. 30 Eyl. - 22:24

Yanıt için teşekkürler. Farklı fikri olan arkadaşların da yardımını rica ediyorum.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Otomatik bayan saati   Otomatik bayan saati Icon_minipostedPerş. 30 Eyl. - 22:29

dexmorgan demiş ki:
Kuzenim (bayan) için saat bakıyoruz ve sürekli erkek saatleri beğeniyor (:
Klasik olabilecek otomatik saatler bayanlar için üretilmiyor sanki. Ya da biz göremedik.
1000TL civarında (+-300 TL) yuvarlak kadranlı,sade ve otomatik bir saat arıyoruz.
Hamilton'un erkek openheart modellerine benzer modeller ilgisini çekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar.

Aşağıdaki makale ile hemfikirim: biere
http://mekaniksaat.blogspot.com/2008/11/erkek-saatlerini-seven-kadnlar.html
Tufan Saat Bahariye'de klasik, otomatik, sade ,25 mm çapında bir Mido vardı . Hala varmı bilmiyorum. Fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 700 tl civarında idi.
Daha büyük isteniyorsa gene aynı mağazada 37 mm saat göstergeleri taşlı Midolar var.

En son teng tarafından Perş. 30 Eyl. - 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dexmorgan

dexmorgan

MesajKonu: Geri: Otomatik bayan saati   Otomatik bayan saati Icon_minipostedPerş. 30 Eyl. - 22:31

Teşekkürler teng.
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: Otomatik bayan saati   Otomatik bayan saati Icon_minipostedCuma 1 Ekim - 0:18

http://www.turksaatforumu.com/genel-saat-sohbeti-f6/esimin-saati-t1874.htm
Bu linkteki krytime ve uzbeyin paylaşmış olduğu bayan saatlerini beğenmiştim. Bir bakmanızda fayda var diye düşünüyorum. Bu arada Hello! Dexter Morgan! (4. sezonu izlemeyenlere spoiler içerir Very Happy )

Otomatik bayan saati
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bayan saati önerisi
» NACAR bayan saati...
» bayan saati - kahverengi kadran
» Satılık Zenith Kurmalı Bayan Saati
» Tissot Trend Belle T10.1.185.81 Bayan Saati