Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Blue Mako

+14
Akif
watcher
teng
eterna
vervito
burbank
GAREZ
Axiaziz
sifujack
inkablok
cowboy
egunns
monster
alptuncel
18 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
cowboy

cowboy

Blue Mako - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 9 Ocak - 19:59

Dediğin gibi koluna takınca kalitesini daha iyi anlıyorsun alptuncel Smile Resimdeki halinden çok daha güzel... Hayırlı olsun güle güle kullanın...
certus

certus

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 9 Ocak - 20:38

enfes bir saat güle güle kullanın
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 9 Ocak - 22:06

Akif demiş ki:
lyı gunlerde kullanın

aynen hâyırlı uğurlu olsun... ok1
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
alptuncel

alptuncel

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 9 Ocak - 22:08

herkese çok teşekkür ederim..
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 17 Ocak - 4:08

Vaay, çok güzelmiş Alptuncel, güle güle kullan. Resimler de çok iyi çıkmış.
Yalnız yanlış görmüyorsam end link denilen, bizde de yaka diye tabir edilen kordonun kasayla bağlandığı kısımdaki parça masif (solid) değil sanırım.

Bir de tarih penceresinin zemin rengi Very Happy

Bunun dışında oldukça güzel görünüyor. İlla sonunda bana da bir Mako veya Mako XL aldıracaksınız. Halbuki benim ev borcundan dolayı bir yıl bu işlerden uzak durmam lazım vieux
alptuncel

alptuncel

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 17 Ocak - 8:48

burbank nihayet yorumun geldi, gözlerim yollarda kaldı Smile end link dediğin gibiymiş, sen söyleyince baktım.. inşallah borçları halleder bir mako alırsın..
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 19 Ocak - 19:52

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Şimdi kaç tane Orient'in oldu? Hangi modeller? Şu limitli modeli de bir ara takıp "Bugün kolunuzda hangi saat var" bölümüne koysan...
alptuncel

alptuncel

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 20 Ocak - 4:00

elimde kalanlar ve bir yere gitmeyecek olanlar limitli modelle bu mako.. şimdi citizen dalgıçları bekliyorum..
bugün limitli model kolumda, muhtemelen yarın da kendisi bana eşlik edecek, artistik fotoğraflarını çekmeye çalışacağım..
Magneto

Magneto

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 19 Mart - 15:58

alptuncel demiş ki:
elimde kalanlar ve bir yere gitmeyecek olanlar limitli modelle bu mako.. şimdi citizen dalgıçları bekliyorum..
bugün limitli model kolumda, muhtemelen yarın da kendisi bana eşlik edecek, artistik fotoğraflarını çekmeye çalışacağım..

Öncelikle bu efsane Mako'nuz hayırlı olsun Smile Zira bende çok beğenirim bu modeli tabii 1Bsi daha karizma (bence) bu sanırım 2D Smile
Citizen demişken ,citizen dalgıç saatlerinin büyük bir çoğunluğu ne yazıkki eco-drive. mekanik olanı var mı acaba merak ediyorum
Akif

Akif

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 21 Mart - 13:38

Mako I'lerde, saat iki yönündeki üst tepenin vidası bileğe sürtünmeden dolayı kendi kendine gevşiyor, arada sırada kontrol edip sıkmakta fayda var. Malum diver saat, farkında olmadan o şekilde suya giren olabilir.

Bir de; Mako eline alır almaz çalışmaya başlıyor, sanki sevgiye aç sokak çocuğu gibi. Peki Le Locle'a nasıl, çalıştırana kadar salla dur, kendileri şehzade olur, asil kandan gelir ya.

Saygılarımla.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 21 Mart - 21:06

İlginç, Bende de Le Locle var ama döşeme titrese çalışmaya başlıyor...
deka

deka

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 21 Mart - 22:05

Aynı makinaya sahip bendeki saatlerde ele alır almaz çalışmaya başlıyor.
Akif

Akif

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 22 Mart - 0:19

Bendeki Le Locle öyle değil nedense. Aldığımdan beri sık kullanmadım ondan mı acaba ?
alptuncel

alptuncel

MesajKonu: Geri: Blue Mako   Blue Mako - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 24 Mart - 3:48

Alıntı :
Öncelikle bu efsane Mako'nuz hayırlı olsun Smile Zira bende çok beğenirim bu modeli tabii 1Bsi daha karizma (bence) bu sanırım 2D Smile
Citizen demişken ,citizen dalgıç saatlerinin büyük bir çoğunluğu ne yazıkki eco-drive. mekanik olanı var mı acaba merak ediyorum

Mekanik olanlardan bende olan ve benden geçenler NY0040 ve NY2300.. İkisini de tavsiye ederim, öncelik sırası yazım sırası..

Blue Mako
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Orient Blue Mako Otomatik diver
» Orient Mako/Dolphin/Mako XL Fosfor (Luminova) Karşılaştırması
» blue ballon ve Maxi Marine
» Orient Mako
» Orient Mako