| Blue Mako | |
|
+14Akif watcher teng eterna vervito burbank GAREZ Axiaziz sifujack inkablok cowboy egunns monster alptuncel 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Blue Mako Paz 9 Ocak - 19:59 | |
| Dediğin gibi koluna takınca kalitesini daha iyi anlıyorsun alptuncel Resimdeki halinden çok daha güzel... Hayırlı olsun güle güle kullanın... | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Blue Mako Paz 9 Ocak - 20:38 | |
| enfes bir saat güle güle kullanın | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Blue Mako Paz 9 Ocak - 22:06 | |
| - Akif demiş ki:
- lyı gunlerde kullanın
aynen hâyırlı uğurlu olsun... | |
|
| |
alptuncel
Mesaj Sayısı : 227 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 49 Nerden : Adana
| Konu: Geri: Blue Mako Paz 9 Ocak - 22:08 | |
| herkese çok teşekkür ederim.. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Blue Mako Ptsi 17 Ocak - 4:08 | |
| Vaay, çok güzelmiş Alptuncel, güle güle kullan. Resimler de çok iyi çıkmış. Yalnız yanlış görmüyorsam end link denilen, bizde de yaka diye tabir edilen kordonun kasayla bağlandığı kısımdaki parça masif (solid) değil sanırım. Bir de tarih penceresinin zemin rengi Bunun dışında oldukça güzel görünüyor. İlla sonunda bana da bir Mako veya Mako XL aldıracaksınız. Halbuki benim ev borcundan dolayı bir yıl bu işlerden uzak durmam lazım | |
|
| |
alptuncel
| Konu: Geri: Blue Mako Ptsi 17 Ocak - 8:48 | |
| burbank nihayet yorumun geldi, gözlerim yollarda kaldı end link dediğin gibiymiş, sen söyleyince baktım.. inşallah borçları halleder bir mako alırsın.. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Blue Mako Çarş. 19 Ocak - 19:52 | |
| İyi dileklerin için teşekkür ederim. Şimdi kaç tane Orient'in oldu? Hangi modeller? Şu limitli modeli de bir ara takıp "Bugün kolunuzda hangi saat var" bölümüne koysan... | |
|
| |
alptuncel
| Konu: Geri: Blue Mako Perş. 20 Ocak - 4:00 | |
| elimde kalanlar ve bir yere gitmeyecek olanlar limitli modelle bu mako.. şimdi citizen dalgıçları bekliyorum.. bugün limitli model kolumda, muhtemelen yarın da kendisi bana eşlik edecek, artistik fotoğraflarını çekmeye çalışacağım.. | |
|
| |
Magneto
| Konu: Geri: Blue Mako C.tesi 19 Mart - 15:58 | |
| - alptuncel demiş ki:
- elimde kalanlar ve bir yere gitmeyecek olanlar limitli modelle bu mako.. şimdi citizen dalgıçları bekliyorum..
bugün limitli model kolumda, muhtemelen yarın da kendisi bana eşlik edecek, artistik fotoğraflarını çekmeye çalışacağım.. Öncelikle bu efsane Mako'nuz hayırlı olsun Zira bende çok beğenirim bu modeli tabii 1Bsi daha karizma (bence) bu sanırım 2D Citizen demişken ,citizen dalgıç saatlerinin büyük bir çoğunluğu ne yazıkki eco-drive. mekanik olanı var mı acaba merak ediyorum | |
|
| |
Akif
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 04/10/10 Yaş : 50 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Blue Mako Ptsi 21 Mart - 13:38 | |
| Mako I'lerde, saat iki yönündeki üst tepenin vidası bileğe sürtünmeden dolayı kendi kendine gevşiyor, arada sırada kontrol edip sıkmakta fayda var. Malum diver saat, farkında olmadan o şekilde suya giren olabilir.
Bir de; Mako eline alır almaz çalışmaya başlıyor, sanki sevgiye aç sokak çocuğu gibi. Peki Le Locle'a nasıl, çalıştırana kadar salla dur, kendileri şehzade olur, asil kandan gelir ya.
Saygılarımla. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Blue Mako Ptsi 21 Mart - 21:06 | |
| İlginç, Bende de Le Locle var ama döşeme titrese çalışmaya başlıyor... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Blue Mako Ptsi 21 Mart - 22:05 | |
| Aynı makinaya sahip bendeki saatlerde ele alır almaz çalışmaya başlıyor. | |
|
| |
Akif
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 04/10/10 Yaş : 50 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Blue Mako Salı 22 Mart - 0:19 | |
| Bendeki Le Locle öyle değil nedense. Aldığımdan beri sık kullanmadım ondan mı acaba ?
| |
|
| |
alptuncel
| |
| |
| Blue Mako | |
|