Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?

+50
taskinuslu
bootsector
Exern
Maurice Lacroix
asymptote
tachyon
yolgezer
qazokmubec
HalitMurat
ekonomist
Akif
recklesstr
MortingenStrasse
hokkabaz
Ahmet
ofis
parabellum p08
eterna
vervito
seastar1000
trilobid
monster
yusufduz
Kutsal-61
durdor
frown
aaltindeger
haspirin
uzbey
fuurkann
Deniz-KSK
Azizim
kelby
watcher
bumblebee
sifujack
Axiaziz
certus
teng
sandeman
GAREZ
egunns
deka
dreren
Drao
cowboy
alptuncel
krytime
burbank
crazyhours
54 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Sonraki
YazarMesaj
certus

certus

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Empty
MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı 31 Mayıs - 19:11

ah speedy gerçekten hiç aklımdan çıkmıyor ki mete abi Smile gönlünde speedy olanlar kavuşsa da şöyle toplu bir speedy çekimi yapsak..
moonphase speedmaster'ın da kendine özgü bir havası var egunns ... aynı şekilde çikolata speedy de ayrı bir güzel...
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı 31 Mayıs - 20:27

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 24o4jrs
anlatabiliyor muyum ? Smile
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı 31 Mayıs - 20:30

kusura bakma ama ters köşelerdesiniz(yiz) Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı 31 Mayıs - 20:36

Smile Smile yav esasta bu fotoğraf rumi nin cam kapağına gölge gibi olabilir mi diye düşündüğüm fotoğraf idi veya kordon baskısı olarak ... ama akılda kaldı sadece... köşeler de ovalleştirip düzeltmek içindir derler Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı 31 Mayıs - 20:54

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 1zdxf11
fotoğraf yüklemek kolaylaştı artık bu saat aklımda bugün tabi çeşitli versiyonlarıyla ... illa bu değil yani Smile
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı 31 Mayıs - 21:33

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 23990.th

takvim olayıda çözüldükten sonra bu saati tek geçiyorum.aniden aklıma düştü br-02 arkadaşımızın paylaştığı videoyu bulup biraz araştırdım.bize bir konuda rakip olmuşlar 90 ad limitli üretim yapılmış bu modelden.limitli üretimin adet sayısında rakipler başka konularda olamazlar zaten Very Happy

http://www.lacotedesmontres.com/actu/Jules-Audemars-Quantieme-Perpetuel-30e-nbsp-Anniversaire-No_6405.htm
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 10:22

yurtdışında rastladım 2 bin euro çekti; nereden bulayım o kadar parayı be insafsız adam taskafa

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 245hkly
durdor

durdor

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 10:38

egunns demiş ki:
yurtdışında rastladım 2 bin euro çekti; nereden bulayım o kadar parayı be insafsız adam taskafa

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 245hkly

ebayde 3500 dolara nos kondisyon vardı, ama 2. güne kalmadan satılmış.
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 12:43

crazyhours demiş ki:
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 1zdxf11
fotoğraf yüklemek kolaylaştı artık bu saat aklımda bugün tabi çeşitli versiyonlarıyla ... illa bu değil yani Smile

Aaa @Yolgezer'in kız arkadaşında bunun kurmalısı vardı Very Happy

En son burbank tarafından Çarş. 1 Haz. - 12:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 12:49

certus demiş ki:
ah speedy gerçekten hiç aklımdan çıkmıyor ki mete abi Smile gönlünde speedy olanlar kavuşsa da şöyle toplu bir speedy çekimi yapsak..
moonphase speedmaster'ın da kendine özgü bir havası var egunns ... aynı şekilde çikolata speedy de ayrı bir güzel...

cheers , güzel dileklerini aynen paylaşıyorum.

Hazır bahsetmişken aydan dünyaya bağlanalım.

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Omegaspeedmasterprofessional
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 12:56

Deniz-KSK demiş ki:
Gerçeğinide gördükten ve hatta 1-2 tur kurduktan sonra o gün bugündür aklımda sadece tek bir saat var.Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_smile_disapprove

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Bawling

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 DSCN1469.JPG-for-web-normal

Bu vesileyle @Watcher'a sesleniyorum. Lütfen 2012'de şundan yeniden sipariş verin. Kaçıranlara yazık değil mi?
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 20:24

Geçmiş olsun, gerek alınan prensip kararı, gereksede sanırım malzeme temini,maliyet vs. gibi başka nedenlerle pek mümkün gözükmemekte, tabiki en doğru cevabı watcher verir.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 20:59

deka demiş ki:
Geçmiş olsun, gerek alınan prensip kararı, gereksede sanırım malzeme temini,maliyet vs. gibi başka nedenlerle pek mümkün gözükmemekte, tabiki en doğru cevabı watcher verir.

aslında içi boş bir prototip bile olsa (yada hadi quartz olsun) bu güzelliği saat babında koluma takamasamda biblo gibi seyretmek isterim.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 21:18

Haklısın saat gerçekden çok özel,anlamlı ve çok şık,fotolarla anlatılamıyor görüp yaşamak lazım, bende günlük takarım diyordum, şimdi kıyıpda takamıyorum,gerçi ara sıra takıp, o zevki yaşayıp hava aldırıyorum ama, keşke 2 adet alsaymışım.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 21:27

ben keşke 4 diyorum
o kadar güzel kadran yatıyor
neyse buna da şükür Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 21:33

Kadran olayına girmeyelim, girersek aynen dediğin gibi. ok1
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 23:10

Hezarfen yeniden yapilmayacak.

Alamayan arkadaslari anliyorum ve gercekten birseyler yapasim geliyor ama o gunleri hatirlayinca hemen vazgeciyorum.
Cogu arkadas bilmez, o gunlerde bu fikirle ortaya ciktigimizda o donemde yonetimde olan ve olmayan birkac arkadasimizin disinda hickimse bunun yapilabilirligine inanmadi, gerek yuzyuze gorusmelerde gerekse mesajlasmalarda hep "abi vazgec bu isten bu is olmaz sen de bosuna emek ve zaman harcamis olursun" tarzi yaklasimlar oldu.

Hatta oyle ki, diger forumda bulunan kisiler beni vazgecirmeye cok calistilar ama daha sonra bunun yapilabildigini gorunce kendileri de forum saati yapmak icin yola ciktilar ama tabi ki bizimkinin yaninda ozellik acisindan hicbir deger tasimamasina ragmen yaklasik 8-10 aydir halen saatlerini teslim alamadilar biz ise ikinciyi gecikmelerimize ragmen bitirmek uzereyiz.

Bu tarz bir imalat Turkiyede ilk defa yapilacakti ve buna kimse inanmiyordu, listeyi 50 adetle actik ama 20 tane ancak dolar gozuyle baktik, kalan saatler icin brukselde magazasi olan bir arkadasimla anlastim, o bu saatleri benim icin vitrinine koyup satacakti, magazasi conrad otelin altinda oldugu icin cokca olan arap musterilere satabilmeyi umuyordu.

Tasarim sirasinda cokca elestiriler geldi, zaman zaman cidden moralim bozuldu, hatta o zamanlar yonetimde olan bir arkadas motivasyonumu kirmaya yonelik inanilmaz elestiriler getirdi, begenmedi, capi dedi, rengi dedi ve dedi de dedi, arkasindan da bir tane yonetiminde oldugu forumun urettigi saatten hatira olarak ta olsa almadi, saatin boylesine guzel olacagina hic inanmadigi icin son odeme yapmadi ama saatin kendisini gorunce buyuk bir baski ile bir tane istedi ama vermedim, iki dunya bir araya gelse yine de vermezdim.

O siralarda hep soyledim, arkadaslar bu saatten alin, daha sonra olmayacak pisman olursunuz, ustelik iki dunya bir araya gelse bu saatten artik yapilmayacak, dunyada bu saatten sadece 50 adet olacak, 51 tane yapmayacagiz dedim.
Arkadaslar bu saat cok ozel olacak, dunyada ve turkiyede bir ilk, bu daha sonra enderligi nedeniyle de asla deger kaybetmeyecek, tam aksine deger kazanacak bir saat oluyor dedim.

O siralarda adet biraz yukseltilebilirdi ama 50 adetlik liste bile zor doldu.

Simdi bu saatten yeniden yapmak ancak oncekinin taklidi olur ve daha once inanip guvenerek yola cikmis olanlara ihanet olur, bu ise kesinlikle yapmayacagim bir sey.

20 adetlik 20 mikron altin kaplamali kasa teklifi geldi, bu olabilirdi ama fiyati bitmis haliyle 1000 euroyu buluyordu, bunu hafiften forumda citlattim ama ses gelmedi, bunun uzerine vazgectim ama eger 20 adetlik bir istek olusursa konuyu yeniden gorusmeye alabiliriz ama sadece altin kaplamalar icin, yoksa celik artik hic olmayacak.

Bu nedenle Rumi model icin de ayni seyleri soyluyorum, gerci bu sefer imalat nedeniyle kasa adetini fazla yaptirmak gibi bir zorunluluk ortaya cikti, adette pek sorun olmayacak ama forumdan da oyle pek yuksek bir talep olmadi, yapilacak 500 kasa icin benim etrafimdan aldigim siparisleri cikarsak 100 adet civari siparis cikti, kalanlar baska versiyona cevirilip Brukseldeki arkadasimin magazasinda satisa cikacak, o zaman sizler de goreceksiniz ki bu saatin vitrin fiyati 2500-3000€ civari olacak.
Zaten guvenip yola cikan arkadaslar bu saati maliyetine elde etmis olacaklar ama liste kapandiktan sonra kalan rumi saatlerimizin fiyati da 500-600€ civari olacak, neticede sizlerin parasiyla kooperatif usulu yapilan saat elbette ki yatirim yapan arkadaslara maliyetine gidecek. Ama yatirim yapmayan arkadaslarimiz da almak isterlerse daha yuksek bir fiyat odeyecekler ki bu da cok normal ve hatta kanimca 500-600€ bile cok dusuk bir fiyat olacak bu saat icin.

Neyse biraz uzun ve ihtiyar dirdiri gibi oldu ama ne yapayim hezarfen isteyen arkadaslari gorunce uzuluyorum ama diger alan arkadaslara da haksizlik yapamam, ihanet edemem

http://www.turksaatforumu.com
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 23:20

geçti Borun pazarı sür Corvette'i Niğde'ye... diye ata sözü vardı bu durumda onu doğrular... Hezarfen geçti Rumi geçmeden alacaklar alsın yoksa üzülürsünüz...
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. 1 Haz. - 23:29

Gerci her yaptigimiz saat cok ozel ve guzel olacak, ama hezarfenin yeri her zaman cok baska olacak, rumi de cok ozel olacak, verilen emegin karsiligi ancak boylesine guzel olabilir, inanin bu saate verilen inanilmaz bir emek var ve karsiligi da sizlerin gozlerinde gorecegimiz mutlu bakislar olacak.
Baska saatler de yine belki yapariz, belki diyorum cunku bu cok buyuk bir sorumluluk, yuzden fazla kisinin guveni ve parasal sorumlulugu var, verilen zamanlama sozleri var ve tum parametreler hakimiyetimiz altinda degil, durum boyle olunca aralarda cikan aksakliklar muthis stres yapiyor, halbuki baslangcita bu sadece keyif icin yapilan bir is iken durum stres yaratiyor, bu nedenle rumi teslimatindan sonra ciddi bir kafa dinlemesine ihtiyac var, yeni saat baslatilir mi, buna ancak o zaman karar verecegiz.

Ama su da var:
hani var ya alismis seyde sey durmaz diye kahkaha2

ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 0:12

@watcher

sevgili mete abicim ve zerre kadar emeği geçen tüm dostlar,
yapılan iş bir apartman dikmekten yada bir otomobil yapmaktan farklı değil hatta imkanlara bakılınca çok üzeri bir süreç.sadece boyutu bir saat kadar yani adı saat.altına imzanızı attığınız her işte ALLAH'tan bir mani çıkmadıkça kendi adıma hiç bir şüphem yok.

sadece nefes almak bile günümüzde bir sıkıntı olmuşken;kendi işin,sağlık sorunların,ailen ve daha bir çok işin arasında değil bir saat projesini gerçekleştirmek insan için yemek molası vermek bile sıkıntılı olur.bu konuda ne desek boş yaşadıklarını anca tahmin edebiliriz.

söylediklerinde sonuna kadar haklısın dinlenme yada başka projelere ışık vermeme hakkın her zaman var. ayrıca günümüzde tuttuğu işi sonuna kadar bırakmayan alnının akıyla bitiren ne kadar insan kaldı.umarım teslimattan sonraki zafer,mutluluk ve duyduğun kıvanç duyguları ömrüne ömür katar tüm yaşanan stresi unutturur ve bizi boynu bükük bırakmazsın.

ve yine umarım ki yeni projeler olacaksa riskin en azını alarak uzaktan bir proje mantığıyla değilde alış veriş mantığıyla bakan listeye kolayca isim yazdırıp elini taşın altına sokmayan bir zihniyet varsa, oda tamamen yok olur ve daha kolay hayata geçen sadece tasarımında takıldığımız gerisi tamamen hallolmuş seni yormayan işleri hep beraber çıkartırız.

saygılarımla...
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 0:30

şahsım adına konuşuyorum hezarfen ondan sonra yapılacakların teminatı oldu.
bütçemi çatlatana kadar Smile bütün projelerin içinde olmayı istiyorum. sevgili watcher'ın anlattığı şeyler uydurma değil (bu kadar hikaye uydurabilecek olsa buralarda değil hollywood da senaryo yazardı Smile benim bu saatleri alma ve etrafımdaki arkadaşlarıma aldırma gayretim saatlerin mükemmelliği bir tarafa bu emeklerin stresin ürünü olmalarından kaynaklı diyebilirim .yani adamın biri bütün samimiyetiyle bizlere süpersonik saatler kazandırmak için çıkıp çifte minarelere in çık in çık kendini harcıyor biz oturduğumuz yerden bu cicileri kolumuza takıyoruz . Oh ne ala başka yere gitmem ben yav . not : alışmış kudurmuştan beterdir Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 0:32

ha şunu da ekleyim stressiz bunalımsız daralmasız bir saat üretilecek olursa onu da alacak değilim yani Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 1:14

Sagolun, can'siniz can'lar ok1

Siz boyle seyler soylemeye devam edin ohooo bu gazla daha ne saatler uretiriz Very Happy
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 1:51

[img]Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 10o2z2e[/img]

bugün değil ne zamandır aklımda movado ya özgü bir model ama pilli mi otomatik mi anlayabilmek için fiyat haricinde süpermen gibi x ışınları ile içini görebilmek lazım
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 2:15

crazyhours demiş ki:
[img]Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 10o2z2e[/img]

bugün değil ne zamandır aklımda movado ya özgü bir model ama pilli mi otomatik mi anlayabilmek için fiyat haricinde süpermen gibi x ışınları ile içini görebilmek lazım

bence o saat Quartz mekanizmalı ve benim için uygun değil... saniyesiz saat sevmem...
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 2:43

sence öyle de bu modellerin çoğu bu şekilde ..
yani fotoğraftan anlaşılmıyor arka transparan görüntü varsa ayrı tabi
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 9:06

watcher demiş ki:

Siz boyle seyler soylemeye devam edin ohooo bu gazla daha ne saatler uretiriz Very Happy

Üretiyorsunuz zaten üstadım. Yalnız ben Hezarfeni alanlara haksızlık olmasıyla ilgili birşey söylemek istiyorum. O zaman bu saati alma imkanı olup da güvenmeyip almayanlar bir yana, buraya üye olduğu zaman artık alma imkanı olmayanlar ne olacak? Onlar haksızlık yapmış sayılmaz ki. Artık belirli bir prototip olduğuna, yeni bir dizayna ihtiyaç olmayacağına göre yeniden yaptırmak daha kolay olmaz mı @ Watcher abiciğim. Rumi bittikten sonra 2012 yılı içinde de olmaz mı Crying or Very sad
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 9:13

burbank demiş ki:
watcher demiş ki:

Üretiyorsunuz zaten üstadım. Yalnız ben Hezarfeni alanlara haksızlık olmasıyla ilgili birşey söylemek istiyorum. O zaman bu saati alma imkanı olup da güvenmeyip almayanlar bir yana, buraya üye olduğu zaman artık alma imkanı olmayanlar ne olacak? Onlar haksızlık yapmış sayılmaz ki. Artık belirli bir prototip olduğuna, yeni bir dizayna ihtiyaç olmayacağına göre yeniden yaptırmak daha kolay olmaz mı @ Watcher abiciğim. Rumi bittikten sonra 2012 yılı içinde de olmaz mı Crying or Very sad

üretici o fiyata yada o civarda fiyata tekrar üretmek istemez ayrıca limitli ürün olduğundan yeniden üretmenin anlamı yok saatin değeri düşer...
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 21:26

Hezarfenin sadece makinesinin ust baskilari ve montajinin glashutte'de yapildigini bilirsek artik bunun neredeyse artik imkansiz oldugunu anlariz, cunku ilginc bir doneme denk gelmistik ve glashutte bu makineyi, kendi makineleri gibi modifiye etmeyi kabul etmisti, sadece bu post'ta bile boyle birseyi yeniden kabul etmeleri ancak mucize olur.
Ama merak etmeyin dostlar, hezarfen'i bizler burada hep beraber hayata gecirdik, bunu hepimiz yaptik, bizlerde fikir tukenmez, dolayisi ile model de tukenmez, motivasyon ile ve bunca bilgi birikimi ile her yaptigimiz saat ayni keyif ve guzellikte olacaktir.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 21:40

Kol bana aittir efendim by

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 DSCN0786
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 21:45

watcher demiş ki:

Quartz mı? otomatik mi? kurmalı mı?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 21:47

ok1

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 DSCN0761
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 21:52

GAREZ demiş ki:
watcher demiş ki:

Quartz mı? otomatik mi? kurmalı mı?

Quartz sorusu anlamsız olmuş, hemde sivilce sendromlu watchera hahaha
Ayrıyeten saatle ilgili olarak; Günlük sapması ne kadar (kaç saniye fumeur ) acaba? gerekli ayarlamayı nasıl yapıyoruz?. diable
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 21:57

kadranada rotor koysalarmış abartmış olmazlardı sırf otomatik olduğundan o model iyidir denebilir...
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 DSCN0761
birde resmi çektikten 2 yıl sonra nasıl buldun? ben eski fotoları zor buluyorum...
Kod:
Resmin yönlendirilmesi: 1
Resmin alındığı tarih: 2009:11:08 17:14:13
Resim açıklaması:         
Ekipman üreticisi: NIKON
Kamera modeli: COOLPIX S600
Kullanılan yazılım: COOLPIX S600V1.0
Poz zamanı: 0,25
F numarası: 2,7
Poz programı: 2
ISO hız oranı: 800
Pozlandırma dengelemesi:  0
Azami lens diyaframı:  2,9
Ölçüm kipi: 5
Işık kaynağı:  0
Flaş: 16
Lensin merkez uzaklığı: 5
Özel sunuldu: 0
Poz kipi: 0
Beyaz dengesi: 0
Dijital yakınlaşma oranı: 1
33mm filmdeki merkez uzunluğu: 28
Ekran yakalama tipi: 0
Karşıtlık: 0
Doyma: 0
Keskinlik: 0
Konu mesafe sınırı: 0
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 22:07

hahahahaaa cok yamansin garez baris ilani

Benim photobucket'te hesabim var, oraya yuklemistim, oradan bulup cikardim
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 22:08

GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 22:16

picasaweb kullanıyorum bendeki resimler iyice karıştı... artık resimleri bulmak zor oluyor...
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Ibrahi10
bu tarz bir saat çok iyi olurdu...
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 F1-111
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 22:26

Benimkiler de ilk basta cok karisti ama daha sonra olayi anlayip albumlere boldum, bulmasi cok daha kolay oluyor, zaten verdigim link'e bakarsan anlarsin.
Resimlerdeki saatlere gelince, zaten lum-tec saat ile bizimki ayni saat, sadece kadrani degisik ama tasarim sirasinda imalat suya dustu, hem biraz pahali geldi hem de adet yakalanamaz diye dusunduk, bu nedenle rumi'ye yoneldik, o gunlerdeki fiyatlarla rumi butcemiz icine giriyordu ama makine fiyatlarinda artislar olunca bu sefer yedek metal kayis ve guzel kutu dusuncesinden vazgecmek zorunda kaldik.
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. 2 Haz. - 22:33

2012 ve sonrası daha uygun fiyatlar çıkabilir beklemekte fayda var...
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedC.tesi 4 Haz. - 10:32

Ortada ki Hamilton hoşuma gitti, farklı bir tarzı var.

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Hamilton12
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedC.tesi 4 Haz. - 10:35

Yanlış görmüyorsam 36000 vuruşlu.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 4:16

kry her 3 üde güzelmiş...

havalar ısınınca metal bilezikliler akıllara düşmeye başladı

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 2z4llkx
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 11:49

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 2dvlbh2

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 2zf8glk
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 19:16

movado gözüme gözüme yani Smile alındı agılandı anlaşıldı tamam ..Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 19:34

egunns demiş ki:
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 2dvlbh2

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 2zf8glk
Huopp bunlar nereden çıktı vieux
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 19:36

Bunlar aklındaymış, Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 19:37

Bana bir kutuda gibi geldi.. Very Happy
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 19:39

Zannımca kutu bir alıntı.
HalitMurat

HalitMurat

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 20:33

Bu saat işi kötü hastalık; Bugün de bir "Omega Petrol Ofisi(PO)" alsam mı diye uyandım. Sleep
Aslında geçen haftaya göre iyi sayılır, geçen hafta Submariner'e tekmıştım kafayı, sonra pastanenin çırağı poğaça getirdiğinde kolunda gördüm bi tane oricinal de vazgeçtim diable diable

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 1307936-OMEGA-PLANETBugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Omega-seamaster-watch-limited-edition-quantum-solace Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Omega_Planet_Ocean_Chrono_by_dangeruss
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz 5 Haz. - 22:48

vallahi kutu bile yok evde diable

teng demiş ki:
Bana bir kutuda gibi geldi.. Very Happy

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
12 sayfadaki 20 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Sonraki
 Similar topics
-
» Bugün kolunuzda hangi saat var ?
» Bugün duvarınızda hangi saat var?
» Hangi marka saat, hangi modeliyle ünlenmiş?
» Acun Ilıcalı'nın kolunda hangi saat var?
» Bugun Avrupada Hurriyet Alan Var mi?