MERHABA TİSSOTUN PRC 200 OTOMATİK BİR MODELİNİ BEĞENDİM VE ALMAK İSTİYORUM YURTDIŞINDAN GELDİĞİNİ VE KESİNLİKLE ORJİNAL OLDUĞUNU SÖYLÜYOR SATICI. EDERİ NE KADARDIR BU SAATİN. MESELA BENDEN 400 LİRA İSTERSE BU SAAT SAHTE MİDİR BÜYÜK İHTİMALLE? PİYASADA 1000 LİRA CİVARINDA. O KADAR UCUZA MAL EDEBİLİR Mİ ORJİNAL SAATİ? RESİM KOYMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN AŞAĞIYA LİNK KOYUYORUM ORDAN BAKABİLİRSİNİZ RESMİNE. ACİL YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. YENİ YENİ İLGİLENİYORUM SAATLERLE VE İLK MEKANİK SAATİM OLACAK KAZIK YEMEK İSTEMİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=16166&product=Tissot-T014.430.11.057.00
Tissot'u ucuza almış olabilir ama ne kadar ucuza aldı da 400 e satıyor ? Bu aralar Tissotların sahtesinden geçilmiyor. Verdiğiniz linkteki en meşhur otomatik saat; Le Locle. O tavsiye edilebilir.
ya aslında hiç bir garantisi yok tabi sonuçta ben havale ile göndereceğim parayı. burada saat sahte çıksa yapacağım hiçbir şey yok benim elimde de 700 lira yok:)) dediğiniz mantıklı aslında gösterip sonra havale yapsam ama bunu da muhtemelen o kabul etmez.
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
bugün satıcıya elden teslimatı teklif ettim ama kabul etmicek gibi görünüyor zaten, yardımın için teşekkürler. artık ya 500 lük bi mekanik saat alcam yada biraz daha para biriktircem.
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
Tissot'un bu pilli kronografları da mağazada 1000 - 1200 tl arası oluyor en aşağı. Ben bir iki göre orjinali ile gitti gidiyordan karşılaştırma yapmıştım, ufak tefek bir iki yerinde (kayış üzerinde dikiş, düğme rengi, kadrandaki ufak bir ayrınıt) farklılıklar görmüştüm. Bu aralar Tissot'un sahtesi çok var piyasada. İlk bakışta da ufak farklılıklar anlaşılmıyor.
@ Ilpadrino
Bu tür alışverişleri gittigidiyordan yapmanı tavsiye ederim. Orada havale ettiğin para bir havuzda duruyor. Onaylamak için 2-3 gün süren oluyor. Bu süre içinde ürünü bayisine gösterip onaylatabilirsin. Orjinal ürün değilse ödemeyi onaylamayıp sebebini yazarsın, gittigidiyor havuzdan parayı hesabına geri yükler. Sadece saati kargo ile geri gönderme ücreti ödersin. Tabii bir de almak için anlaşmaya göre ödediğin kargo parası olur. Bu sistemleri iyi.