Konu: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Paz 17 Ekim - 12:44
Bu saatti nerede bulabilirim?? Yardimci olana minnettarim
muratdeveli
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Perş. 21 Ekim - 2:17
Orjinali 200.000 usd Böyle bir saatin replikasını takmak bile yürek ister. Yani bu replikayla "gerçek" havası yakalamak için altınızda bir BMW X6 olacak illa ki
bootsector
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Perş. 21 Ekim - 3:43
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Perş. 21 Ekim - 7:01
muratdeveli demiş ki:
Orjinali 200.000 usd Böyle bir saatin replikasını takmak bile yürek ister. Yani bu replikayla "gerçek" havası yakalamak için altınızda bir BMW X6 olacak illa ki
Bmw X6 yok ama Mercedes CLS 320CDI var o yeter mi Patek takmaya? Biraz yanlis bir yaklasim olmus sizinki.
Vanity Fair
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Perş. 21 Ekim - 7:03
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Perş. 21 Ekim - 7:04
Oldukça yanlış bir yaklaşım. İngilizcesi olan arkadaşlara gelsin:
Bu kadar kötü araba yakışmaz o saatin yanına Şaka bir yana bu tip saatler gerçekten birer statü sembolü. Sanırım arkadaşın demek istediği bu saati satın alabilecek kadar parası olan adam ciddi anlamda lüks içinde yaşıyordur. Başka türlüsü düşünülemez.
bootsector
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Perş. 21 Ekim - 7:10
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Perş. 21 Ekim - 9:34
Vanity Fair demiş ki:
muratdeveli demiş ki:
Bmw X6 yok ama Mercedes CLS 320CDI var o yeter mi Patek takmaya? Biraz yanlis bir yaklasim olmus sizinki.
siz benim ne demek istedigimi anlamamissiniz! Bu tip saatler statu/prestij saatleridir. Bu saati kolunuza takacaksaniz 2 secenek var!
A- saatin modelini cok begendiniz, statu gibi bir derdiniz yok! O zaman adi Patek olmayan buna cok benzeyen 20 usd Cin saatleri oneririm!
B- statu simgesi olsun istiyorsunuz! O zaman bu saati tasiyabilmek icin, arabaniz, eviniz, isiniz de o statuyu gosterebilmeli. Yoksa insanlar kolunuza bakip arkanizdan guler! Bu ayagina sahte adidas ayakkabi giyip uzerine keko kesim pazarci kotu giyen simitcilerden farkli olmaz! 200binlik saat takan adam gibi olmak lazim
Vanity Fair
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Cuma 22 Ekim - 9:25
Yardiminiz icin tesekkurler ama ben bunlari bulmustum zaten. Aslinda markasi Patek olmasi sart degil, Gotek olsa bile hic farketmez ben sadece sekil itibariyle cok begendim ve "mustakbel" koleksiyonumda bulunmasini istedim. Birebir orjinal olmasini nbir onemi yok, yoksa Karun kadar zengin olsam yine bir saate $200.000 vermezdim.
Vanity Fair
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) Cuma 22 Ekim - 9:32
muratdeveli demiş ki:
Vanity Fair demiş ki:
muratdeveli demiş ki:
siz benim ne demek istedigimi anlamamissiniz! Bu tip saatler statu/prestij saatleridir. Bu saati kolunuza takacaksaniz 2 secenek var!
A- saatin modelini cok begendiniz, statu gibi bir derdiniz yok! O zaman adi Patek olmayan buna cok benzeyen 20 usd Cin saatleri oneririm!
B- statu simgesi olsun istiyorsunuz! O zaman bu saati tasiyabilmek icin, arabaniz, eviniz, isiniz de o statuyu gosterebilmeli. Yoksa insanlar kolunuza bakip arkanizdan guler! Bu ayagina sahte adidas ayakkabi giyip uzerine keko kesim pazarci kotu giyen simitcilerden farkli olmaz! 200binlik saat takan adam gibi olmak lazim
Malumu ilama gerek yok, ben dediklerinizi zaten biliyorum. Yanliz size bir nacizane tavsiye; kinaye (sarcasm) nedir ogrenin, zira gunumuzde cok yaygin olarak kullanilmakta.
Azizim moderator
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) C.tesi 30 Ekim - 3:27
Arkadaş bir soru sormuş hemen eleştiri yağmuruna tutmuşsunuz parası varsa alır isterse altında Tofaş olsun. Ayrıca saati takacak olan O, varsın başkası sahte sansın.
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Patek Philippe's World Time Watch (5131j) C.tesi 30 Ekim - 6:37