| citizen eco drive nasildir? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
hakan-yilmaz
| Konu: citizen eco drive nasildir? C.tesi 23 Ekim - 14:17 | |
| Selamlar ustalarim ve saat sevdalilari,bu konuyu alakali olmayan bir bölümde sorup cevap alamadim,herhalde su an dogru yerdeyim.Eco drive kullanan arkadaslar var mi benim siparisini verdigim citizen bt0078 modeli,saat konusunda pek bi acemiyim ustalarimda yorum ve saat in solar enerjiyle calismasi dolayisiyla,sayet varsa püf noktalari,aydinlatabilirmisiniz beni? Bereketli kazanclar. | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Perş. 28 Ekim - 7:51 | |
| selamlar;güneş enejisinden başka diğer ışık kaynakları ile de şarj olabilmekte;teknolojik bir saat | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Perş. 28 Ekim - 8:44 | |
| Bende Citizen Eco-Drive Perpetual BL8007-04A saati var. Güzel bir saat olduğunu söylemem lazım. Dizayn olarak çok güzel. Sizin saatiniz sanırım kare şekilli. Dizaynı fena değil. Eminim mutlu olacağınız bir saat. Ama siz de benim gibi yakın zamanda doğru yolu bulup mekanik otomatik saatlere geçiş yaparsınız umarım | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Perş. 28 Ekim - 9:14 | |
| sanırım sizinki beyaz kadranlı ve deri kayışlı, bende de mavi kadran, metal kordonlusu var,hoş,güzel,teknolojik bir saat,bende değişik ve ayar gerektirmediği için almıştım,hazır kıta tak ve çık. | |
|
| |
hakan-yilmaz
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Perş. 28 Ekim - 23:51 | |
| | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Cuma 29 Ekim - 0:00 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Cuma 29 Ekim - 0:58 | |
| Bana göre güzel bir çalışma mantığı var bu eco-drive olayının.
Çünkü saat muhtemeldir ki çok uzun süre çalışacak, içi açılmayacak, ne harekete ne kurmaya ihtiyaç duymayacak, kolunuzda olsa da olmasa da çalışacak vs. mantık güzel.
Benim açımdan pek uygun değil tabii, ben beni umursasın isterim. Bir de önemli bir sorun ki; eco drive saatlerin saniyesi bir meksanik saat gibi akarak değil, quartz saat gibi çalışıyor ki. Bu noktada kaybetmekte.
Yani bana göre her şey gibi artı ve eksi yönleri var. Alan arkadaş iyi günlerde kullansın. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Cuma 29 Ekim - 1:09 | |
| Benim saatte rastlamıştım. Uzun bir süre ışık görmeyen biryerde kalmıştı saat. 4-5 gün kadar. Saati bulunduğu yerden çıkarıp koluma taktım bir baktım saat kaç diye. Bulunduğum yer de aydınlıktı. Saat psikopat gibi dönmeye başladı ve doğru zamanı bulup işlemeye başladı. Baya hoşuma gitmişti o zamanlar | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Cuma 29 Ekim - 3:02 | |
| akrep yelkovan normal zamanı gösterip,sadece saniye dönmeye başlayıp olması gereken yeri buluyor.
En son deka tarafından Cuma 29 Ekim - 3:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: citizen eco drive nasildir? Cuma 29 Ekim - 3:04 | |
| - deka demiş ki:
- akrep yelkovan normazamanı gösterip,sadece saniye dönmeye başlayıp olması gereken yeri buluyor.
Pek iyi açıklayamamışım. Şimdi oldu | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| |
| |
| citizen eco drive nasildir? | |
|