| SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
okan
| Konu: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 6:14 | |
| Tw Steel TW673 Kasası: 45 mm, çelik, paslanmaz, kararmaz. Mekanizma:Quartz, Pille çalışır. Camı: Kristal cam, çiziklere ve darbelere dayanıklıdır. Makinası: Üstün kaliteli İsviçre mekanizma. Kordon: Kauçuk olup dayanıklı ve hafiftir. Fonksiyonların hepsi çalışır:Tarih gösterir.Tachymeter Saat fabrikasyon hatalarına karşı GARANTİLİ olup özel korumalı yastıklı saat kutusu içinde gönderilecektir. Adınıza fatura ve garanti belgesi de düzenlenecektir. FİYATI=500TL https://2img.net/r/ihimizer/img266/5060/img0035li.jpghttps://2img.net/r/ihimizer/img121/2927/img0034ww.jpg
En son okan tarafından Çarş. 3 Kas. - 9:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 6:21 | |
| Alım-satım kurallarının 7. maddesinin gereğinin yerine getirelim. "7- Satılan her ürünün ilanında mutlaka resim olmalıdır. Tabii ki ürünün kendi resimleri tercih sebebidir. Ama bunun için imkân yoksa bile temsili de olsa bir resim ilana eklenmelidir. Doğaldır ki temsili dahi resmi bulunamayacak kadar istisnai ürünler bu maddeden muaftır. İlana temsili resim eklenmesi halinde, bunun temsili resim olduğu ya da neden temsili de olsa resim bulunamadığı ilan da belirtilmelidir."
| |
|
| |
okan
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 6:55 | |
| bu saatin elimde 5 tane resmi var ama ben resim koymayı beceremedim | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 6:58 | |
| | |
|
| |
okan
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 7:16 | |
| bir sürü link acıyor fotoğraf yüklemek çok eziyetli fotoğrafları görmek isteyenlerin mail adreslerine fotorafları gönderilir. | |
|
| |
eterna
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 9:50 | |
| Sn. deka forum kurallarını açıkca yazmış Sn.okan. "Eziyetli yapmıyorum" nasıl yani!!! | |
|
| |
okan
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 10:04 | |
| "eziyetli yapmıyorum" diye bir şey söylemedim. Fotoğrafları yüklemek çok eziyetli bir iş dedim.Çünkü fotoğraf yüklemek için yfrong üye olmanız lazım bide 2-3 tane program indirmeniz lazım bunları yapmak çok karışık (yeni biri için) fotoraf yüklemenin daha basit yöntemleride olabilir. Ki uzun uğraşlar sonucu fotoraflarıda yükledim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 10:09 | |
| başka bir yol da, imageshack a istediği fotoyu 640*480 olarak yükle oradaki direk linki kopyala,mesaj kutucuğunun üstündeki soldan "7".kutuya yapıtır,işlem tamamdır. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ Çarş. 3 Kas. - 10:20 | |
| gereği tarafımca yapılmıştır. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ C.tesi 6 Kas. - 22:27 | |
| Imageshack'le fotoğraf yüklemek gayet kolay. Üye bile olmak zorunda değilsiniz. Hiç eziyetli bir iş değil doğrusu. Bu arada eline sağlık Deka | |
|
| |
| SATILIK TW STEEL FORMULA 1 SAATİ | |
|