Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009

+2
egunns
watcher
6 posters
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

1. Istanbul Saat Zirvesi   Tarih: 1 Temmuz 2009 Empty
MesajKonu: 1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009   1. Istanbul Saat Zirvesi   Tarih: 1 Temmuz 2009 Icon_minipostedCuma 5 Kas. - 5:19

Arkadaslar asagidaki link'te, bu forum kurulmadan once birkac arkadas DH uzerinde tanistiktan sonra ilk bir araya geldigimizin oykusu.
O gun eski galata koprusunun altinda bu forumun ilk temellerini attik ve bugunlere geldik.
Forumun baslangic oykusu, ilk tanisma oykusu.
Nereden nereye.
O gun biraraya geldigimiz arkadaslarla forum fikrine cok tereddutlu yaklasmis olmamiza ragmen bu seruveni yasamak icin bir baslangic yapalim dedik, hele forum saati fikri ancak cok uzak bir hayal gibi aramizda konusuldu ve bugun ikinci saatimiz yolda.
Yeni uye arkadaslarimiza da bir kurulus oykusu olarak sunmak istedim.

BURADAN
http://www.turksaatforumu.com
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: 1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009   1. Istanbul Saat Zirvesi   Tarih: 1 Temmuz 2009 Icon_minipostedCuma 5 Kas. - 5:53

temel atış töreni diye buna denir alkisalkis

(bayanın kolundaki saate bayıldım, bravo)
deka

deka

MesajKonu: Geri: 1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009   1. Istanbul Saat Zirvesi   Tarih: 1 Temmuz 2009 Icon_minipostedCuma 5 Kas. - 6:07

O günlere yeniden dönmüş, eskiyi anmış olduk,daha önce okuduğum halde zevkle okudum, çok güzeldi. ok1
forbidden

forbidden

MesajKonu: Geri: 1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009   1. Istanbul Saat Zirvesi   Tarih: 1 Temmuz 2009 Icon_minipostedCuma 5 Kas. - 21:15

İşte bu gün benim maddi olarak çöküşümün başladığı gündür. Bu yaşımda bütün gençlerin yaptığı gibi çeşit çeşit ayakkabı, pantolon, tommy-diesel saat alması gereken ben, saatlere para harcamaktan hilkat garibesi haline geldim. O gün uyarmışlardı bu hastalık konusunda ancak dinlemedim, iyi ki dinlememişim ve her nekadar maddi olarak çöktüysem de manevî olarak çok şey kazandım. hepinize çok teşekkürler.
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: 1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009   1. Istanbul Saat Zirvesi   Tarih: 1 Temmuz 2009 Icon_minipostedCuma 5 Kas. - 23:15

O dönemler Donanım Haber'de izlediğim bir buluşma. Hatta DH'de de biryerlerde fotoğrafları vardı. Güzel bir buluşma. Watcher'ın gelen herkese bir saat hediye ettiğini, gelmeyip de bunu öğrenenlerin hayıflandığını Very Happy hatırlıyorum.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: 1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009   1. Istanbul Saat Zirvesi   Tarih: 1 Temmuz 2009 Icon_minipostedCuma 5 Kas. - 23:36

burbank demiş ki:
O dönemler Donanım Haber'de izlediğim bir buluşma. Hatta DH'de de biryerlerde fotoğrafları vardı. Güzel bir buluşma. Watcher'ın gelen herkese bir saat hediye ettiğini, gelmeyip de bunu öğrenenlerin hayıflandığını Very Happy hatırlıyorum.

Dogruuu, bunu unutmustum kahkaha2
http://www.turksaatforumu.com
eterna

eterna

MesajKonu: Geri: 1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009   1. Istanbul Saat Zirvesi   Tarih: 1 Temmuz 2009 Icon_minipostedPtsi 8 Kas. - 2:19

Müthiş bir yazı. Çok büyük keyif aldım okurken. İnsan kendini orada hissediyor.

Muhabbet ve dostlukların her daim kalıcı olmasını dilerim.

Saygılarımla,
http://sinanknives.blogspot.com/

1. Istanbul Saat Zirvesi Tarih: 1 Temmuz 2009
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İsviçre saat endüstrisi – 2009 ihracat verileri
» istanbul replika saat
» Nusretiye Saat Kulesi, İstanbul
» Istanbul'da saat nereden alinir?
» Cartier Pasha ( İstanbul'a özel saat )