Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)

+8
sifujack
teng
vervito
burbank
eterna
deka
bvlgari
nedensellik
12 posters
YazarMesaj
nedensellik

CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Empty
MesajKonu: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 2:12

ATO550-03E ECO DRİVE
Saatimi amerikadan kendim için almıştım fakat ihtiyaçtan dolayı şu an satıyorum.
Saat eco drive ve çift akü özelliğine sahip olupsıfır bi üründür.güneş enerjısıyle çalışıp çift aküsüyle sizi yarı yolda bırakmaz bir aküsü hep uykuda olup siz uzun süre karanlıkta kaldığınızda devreye girerek size 120 saatlik bir ek enerjı sağlar tam bir enerjı canavarıdır.Tam doluluğa güneşli bi ortamda 36 saatte 2 aküyü birden doldurarak bi rekor kırar ofis gibi sadece lamblı ortamlarda bu süre72 saattte tam doluluğa ulaşır.ilk akü 360 saat karanlık ortamda çalışabilir.Çok fazla karanlıkta kaldığınızda sizin için otomatik olarak bütün fonksiyonları durdurur ve sadece saatin çalışmasını sağlar.
Saatim sıfır olup jelatinleri bile sökülmemiştir saatim(7yıl) uluslar arası garanti belgesi kullanma klavuzu orjınal kutusu ve citizen reklam evraklarıyla beraber gönderilecektir.
Saatin fiyatı ile ilgili olarak linklerde gördüğünüz gibi ben 600 dolara almıştım bu fiyat üzerinden satmak istiyorum ilave bir kazanç istemiyorum.Saatin kendisi türkiyede satılmamaktatdır fakat eco drive muadillerine baktığınızda 1000lira ile 2000 lira arasında satılmakta olduğunu görürsünüz.
https://2img.net/r/ihimizer/img530/5726/406717922o.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img214/102/406717944o.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img241/812/406717972o.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img258/355/406718020o.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img8/3721/406718082o.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img100/9645/406718112o.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img263/8746/406718133o.jpg

En son nedensellik tarafından Paz 14 Kas. - 1:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bvlgari

bvlgari

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 6:29

Beyefendi,satmış olduğunuz ürünü siz 295$'a mı aldınız?Çünkü resimlerini birebir aldığınız ebay linkindeki 6302 satışı bulunan kullanıcı sıfır olarak 99$+ 30,75$ Türkiye'ye kargo ile 129,75$'a satıyor.
Dikkat ettim sizin fotoğraflarınızın aynısı,zannedersem buradan temsili olması için kopyaladınız.
Link:
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190438657747

Bu arada şu akü olayını ben anlayamadım.Sitede "Japanese Quartz Movement" yazıyor.Yani pilli bir saat.Benim mi bir yanlışım yoksa çift akülü güneş enerjili saatinizin mi?

Sorularımın bir çoğunu cevabını bu linkin altında buldum:

http://cgi.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310253723491
nedensellik

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 9:08

Bilgi için teşekkür ederim.ürünü ben kendim abd den 3 ay önce 295 dolar üst etiketiyle aldım verdiğiniz linkteki arkadaş nedir bilmiyorum eve ürünün çift akülü ve güneş enerjısıyle çalışır yani pıllı değildir umarım tatmin edici bir cevap verebilmişimdir saygılarımla
bvlgari

bvlgari

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 10:10

Beyefendi,rica ederim.Yalnız sizin resimlerini verdiğiniz saatin aynısı orada yazılmış.Bu modeli araştırınca nereye bakarsam bakayım "Japanese Quartz Movement" yazmaktadır.Acaba model numarasında bir yanlışlık yapmış olabilir misiniz?
Bir de verdiğim e-bay satıcısından sizin nickinizi aynısı olan "nedensellik" adına yapılmış bütün alışverişler görünmektedir.E-bay'de sizinle aynı nicki kullanan şahıs yine büyük bir şans eseri sizin satışa çıkarmış olduğunuz 3 saati de son derece yakın bir zaman dilimi içerisinde satın almış olup burada bahsi geçen saati US $128.50+$32.75 = 161.25$'a mal etmiştir.
Tabii siz istediğiniz fiyatta satmakta özgür olmakla beraber,hala e-bay'de bahsi geçen saatin fiyatı ve istediğiniz fiyat arasında 130$ bir fark mevcut olup sizin saatiniz 7 yıl uluslararası garantili denmesine rağmen Türkiye'de satılmadığını iddia ettiğiniz saatin Türkiye'deki garanti geçerliliği konusunda bir yorum getirmemişsiniz.
Bu da nedensellik isimli vatandaşın e-bay'de yaptığı alışverişler.
http://feedback.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=nedensellik&ftab=AllFeedback
Şaşırtıcı olarak sahibinden.com sitesinde aynı saatler satılmaktadır.Ve yine inanılmaz bir benzerlik sonucunda saatleri satan kişinin adı sizin adınızla aynıdır.
Saygılar sunar hayırlı satışlar dilerim.
deka

deka

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 10:38

akü denen bildiğiniz şarzlı pil olup,eco drive saatler pilli, yani quartz olarak geçmekde ve aynı prensiple çalışmaktadır.
deka

deka

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 10:39

bvlgari demiş ki:
Beyefendi,rica ederim.Yalnız sizin resimlerini verdiğiniz saatin aynısı orada yazılmış.Bu modeli araştırınca nereye bakarsam bakayım "Japanese Quartz Movement" yazmaktadır.Acaba model numarasında bir yanlışlık yapmış olabilir misiniz?
Bir de verdiğim e-bay satıcısından sizin nickinizi aynısı olan "nedensellik" adına yapılmış bütün alışverişler görünmektedir.E-bay'de sizinle aynı nicki kullanan şahıs yine büyük bir şans eseri sizin satışa çıkarmış olduğunuz 3 saati de son derece yakın bir zaman dilimi içerisinde satın almış olup burada bahsi geçen saati US $128.50+$32.75 = 161.25$'a mal etmiştir.
Tabii siz istediğiniz fiyatta satmakta özgür olmakla beraber,hala e-bay'de bahsi geçen saatin fiyatı ve istediğiniz fiyat arasında 130$ bir fark mevcut olup sizin saatiniz 7 yıl uluslararası garantili denmesine rağmen Türkiye'de satılmadığını iddia ettiğiniz saatin Türkiye'deki garanti geçerliliği konusunda bir yorum getirmemişsiniz.
http://feedback.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=nedensellik&ftab=AllFeedback
Şaşırtıcı olarak sahibinden.com sitesinde aynı saatler satılmaktadır.Ve yine inanılmaz bir benzerlik sonucunda saatleri satan kişinin adı sizin adınızla aynıdır.
İlginç ve güzel bir tesbit bravo merci

En son deka tarafından C.tesi 13 Kas. - 10:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
eterna

eterna

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 10:47

Sn bvlgari,

Müthiş bir takip. Elinize sağlık. Saat 10 gün önce ebaydan nedensellk tarafından128 dolara alınmış. Benim anlatmak istediğim bir süredir bu işte. Bu forumda alışveriş sitelerinde olduğu gibi istediğini yazıp insanları kandıramazsın. Burası bir aile herkes gördüğünü bildiğin yazar, birbirini korur.

Sizinde dediğiniz gibi alırım 100 dolara satarım 300 dolara kimse karışamaz. Ama ben para kazanmıyorum 300 dolara aldım, aldığım fiyata satıyorum dersen (lütfen yukarıda ki ilanı okuyun) bu yalan söylemektir. Kötü niyettir. Bunu burada kimse yapamaz kimse buraya gölge düşüremez.

Ben inanıyorum ki bu tür yazılar , müdaheleler olduğunda insanlar daha temkinli olacaktır. Ohh şuraya atayım tutayım diyemeyecektir.

Saygılarımla,
http://sinanknives.blogspot.com/
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 10:48

bvlgari demiş ki:

Maşallah hafiye gibisiniz. Tebrik ederim. Bu tespitler forum ve üyeler için büyük hizmet. ok1

Bence burada satış yapmaya çalışan kişiler; bu foruma üye olan saatseverlerin saat sevmek dışında, saatlerin teknik özellikleri ve fiyatları konusunda da sıradan kullanıcılara göre daha ilgili ve doğal olarak bilgili olduğunu gözönüne alarak hareket etmeli.
bvlgari

bvlgari

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 10:53

Sn deka,eterna,burbank ve diğer arkadaşlar,
Ben de sizlere teşekkür ederim.Madem saat kültürünü Türkiye'de yaygınlaştırmak istiyoruz,saatlere normalin fazlası bir ilgimiz var;belirli bir kalitenin korunması bizim hepimizin boynunun borcu olmalı.Ben sadece bu kaliteli ve seviyeli ortamın korunması için çalıştım.Sizlerin eski mesajlarına bakınca benim yaptığım işin ne kadar küçük kaldığını söylememe gerek yoktur.Bundan dolayı esas ben sizlere böyle bir ortam oluşturduğunuz ve onu korumaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 12:34

forumumuza üye olan ve saatler ile çok geniş bilgisi olmayan bu alanda tecrubesiz arkadaşlar böyle tabiri caizse tuzaklara düşebilir. ve tabii ki böyle bir durum foruma gölge düşürebilir. Bu başlığı ÖRNEK bir başlık olsun ve bu konuda hassas olan bvlgari ve eterna isimli üyelerimize teşekkur ediyoruz, her ikisinin de dediği gibi bu forum hepimizin ve burada bu tarz istenmeyen durumların oluşmasını istemiyoruz. o yüzden satıcılardan ricamız bu konudaki hassasiyetimize saygı göstererek gereken ciddiyeti göstermeleri olacaktır.

En son vervito tarafından C.tesi 13 Kas. - 12:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teng

teng

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 12:38

bvlgari demiş ki:
Ben de sizlere teşekkür ederim.Madem saat kültürünü Türkiye'de yaygınlaştırmak istiyoruz,saatlere normalin fazlası bir ilgimiz var;belirli bir kalitenin korunması bizim hepimizin boynunun borcu olmalı.Ben sadece bu kaliteli ve seviyeli ortamın korunması için çalıştım.Sizlerin eski mesajlarına bakınca benim yaptığım işin ne kadar küçük kaldığını söylememe gerek yoktur.Bundan dolayı esas ben sizlere böyle bir ortam oluşturduğunuz ve onu korumaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar.
Ben de izin verirseniz size tekrar Hoşgeldiniz demek isterim... sampanya
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 12:51

gerçeklerin bilnmesini sağlayan tüm üyelere çok teşekkür ederim ,iyiki varsınız

ve yine yanlış anlaşılmaları ve olası bir tartışma durumunu engellemek için vurgulamak gerekir, sorun 128 usd ye alınan saatin 295 e satılması değil,bu açıkça denilse kimse neden bu kadar yüksek fiyat istiyorsunuz demez ve ilanın kaldırılmasını istemez,tepki göstermez

sorun,öyle olmadığı halde, ben bunu 295 e aldım ve aynı fiyatttan satıyorum denilmesinde,

tüm üyelerimizin şeffaflığa dikkat etmesi dileğiyle,bu forumuda ancak bu temel üzerinde geliştirebiliriz...
teng

teng

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 13:03

Sanki Tereciye Tere satmayın gibi bir hava oluştu... guluyor
bvlgari

bvlgari

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 19:23

teng demiş ki:
bvlgari demiş ki:
Saygılar.
Ben de izin verirseniz size tekrar Hoşgeldiniz demek isterim... sampanya

Tekrardan hoş bulduk Smile
alicemal

alicemal

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 20:06

Sayın Bvlgari arkadaşımız gerçekten çok iyi bir tespit yapmış. Unutmamız gereken şey burda saatseverler olarak bir aile oluşturuyoruz. Aramızda böyle sahtekarlıkların da olmaması gerekir. Eğer bu tür şeyleri yapmak isteyen kişiler varsa internette bir sürü başka site bulunuyor. Burası onların yeri değil.
M.Ali Sade

M.Ali Sade

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 21:30

alkisalkis alkisalkis alkisalkis
Axiaziz

Axiaziz

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedC.tesi 13 Kas. - 22:30

Ben de @bvlgari ye teşekkür ediyorum. Forumun bu bölümünde de böyle dikkatli ve ilgili kişilerin olmasının neden çok önemli olduğunu da tekrar görmüş olduk.

Ha burada ilgili üye, gece 02.03 de forumdaymış, muhtemelen mesajların çoğunu okudu yani. Bir cevap yazacak mı merak ediyorum.
harun-33-

harun-33-

MesajKonu: Geri: CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)   CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ) Icon_minipostedPaz 14 Kas. - 8:31

alkisalkis alkisalkis alkisalkis

CİTİZEN ATO550-03E (7YIL) ULUSLAR ARASI GARANTİ)
1 sayfadaki 1 sayfası