| Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR | |
|
+7sandeman deka watcher Deniz-KSK omury alptuncel erhan 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
erhan
| Konu: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Salı 23 Kas. - 5:02 | |
| Fatura tarihi 7 Ekim 2010 Ereyon dan alınmıştır. 2 yıl garantilidir. Taktığım gün sayısı 10'u geçmez çok temizdir. Kutusu, kitapçığı ve faturası ile birlikte vereceğim. Fiyat 75 TL SON.......... YER İZMİR | |
|
| |
alptuncel
Mesaj Sayısı : 227 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 49 Nerden : Adana
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Salı 23 Kas. - 23:14 | |
| pusulalı bir modele niyetim vardı ama şimdilik beklemedeyim.. bu modele bakmıştım, pusula, termometre ve 200 m WR ile saat diil de elektronik bir alet olarak almayı düşünmüştüm.. | |
|
| |
omury
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 3 Ocak - 2:34 | |
| selam arkadasım saat hala satılık mı? | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Perş. 6 Ocak - 5:30 | |
| erhan bey, PM attım. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Perş. 6 Ocak - 5:36 | |
| Arkadasimiz foruma en son 28 kasimda girmis, yani uye olup saatini satisa koymus, bes gun sonra bir goz atmis ve daha sonra bir daha girmemis Acaba satis bolumune ek kural olarak belli bir sayida mesaj zorunlu hale mi getirsek ne? Bu arkadasimizin yaklasimi bana pek ciddi gelmedi. | |
|
| |
Deniz-KSK
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Perş. 6 Ocak - 5:42 | |
| Olabilir aslında, sadece satış amaçlı üyelik açılımının önüne bu şekilde geçilinebilir. Mesela 30 veya 50 mesaja ulaşmadan satış bölümüne yeni konu açılımı engellenebilir. Bence uygulanmalı böyle bir yöntem. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Perş. 6 Ocak - 6:14 | |
| bencede böyle bir uygulamaya geçelim. | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Perş. 6 Ocak - 6:46 | |
| Düşüncenize nacizane bir öneri ekleyeyim. Üyenin mesajları belirlenen limiti aşsa da moderatörler önceki mesajlarına göz gezdirirse uygun olur. Yoksa belirlenen limite ulaşmak için " Güzelmiş" ,"Bayıldım", "Harika" türü mesajlar ve anlamsız gülücükler başlıkların altına pompalanabilir. | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Perş. 6 Ocak - 23:12 | |
| - sandeman demiş ki:
- Düşüncenize nacizane bir öneri ekleyeyim. Üyenin mesajları belirlenen limiti aşsa da moderatörler önceki mesajlarına göz gezdirirse uygun olur. Yoksa belirlenen limite ulaşmak için " Güzelmiş" ,"Bayıldım", "Harika" türü mesajlar ve anlamsız gülücükler başlıkların altına pompalanabilir.
+1 ,katılıyorum | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Cuma 7 Ocak - 2:49 | |
| ne gerek varki bütün bunlara? isterse sadece saatini satmak için girmiş olsun.. rahatsız edici mesajlar olmadıkça ne sorun var | |
|
| |
omury
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Cuma 7 Ocak - 3:23 | |
| ben formuza yeni katıldım benim fikrimde "watcher" gibidir. bu saat bir online alısveris sitesinde 112 tl idi suan aynı sitede 165 tl dir. burdaki ilandada 75 tl idi formu 1aydır tekip ediyordum fakat uye olamamıstım iş yerinde internetim var ve WEBSENSE denen bi program üye olmamı engeliyordu. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Cuma 7 Ocak - 5:54 | |
| - aaltindeger demiş ki:
- ne gerek varki bütün bunlara? isterse sadece saatini satmak için girmiş olsun.. rahatsız edici mesajlar olmadıkça ne sorun var
Elbette ki sorun yok ama bu tarz olunca rahatsiz edici olabiliyor, bu arkadas girip ilan vermis ama takip etme zahmetine bile katlanmamis, halbuki ilgilenen arkadaslar olmus, ama kendisine ulasmak imkansiz, o zaman ilan vermesine gerek yok ki. Forumdaki ilanlarin ciddiyetini bozabilir. Bir de sunu dusunelim: Bir arkadasimiz mesela bir saate 1000tl fiyat koymus, bir baskasi girip 500tl fiyat sirf satisi engellemek icin koyup sonra kaybolursa, 1000tl fiyata vermek isteyen arkadasin satis sansini dusurur bu da ilan bolumunun ciddiyetini bozar bence. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Cuma 7 Ocak - 12:49 | |
| Aslında bu türde kötü niyetli insanlar varmıdır bilemiyorum; sadece satıcı engellemek amacı ile fake ilan koymak!
Bende buranın sadece satış amaçlı kullanılmasına razı değilim ama üyelerin istediği saatlerin uygun fiyata burada sahip olabilecekleri fikride kulağa hoş geliyor. | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 0:38 | |
| - watcher demiş ki:
- aaltindeger demiş ki:
- ne gerek varki bütün bunlara? isterse sadece saatini satmak için girmiş olsun.. rahatsız edici mesajlar olmadıkça ne sorun var
Elbette ki sorun yok ama bu tarz olunca rahatsiz edici olabiliyor, bu arkadas girip ilan vermis ama takip etme zahmetine bile katlanmamis, halbuki ilgilenen arkadaslar olmus, ama kendisine ulasmak imkansiz, o zaman ilan vermesine gerek yok ki. Forumdaki ilanlarin ciddiyetini bozabilir. Bir de sunu dusunelim: Bir arkadasimiz mesela bir saate 1000tl fiyat koymus, bir baskasi girip 500tl fiyat sirf satisi engellemek icin koyup sonra kaybolursa, 1000tl fiyata vermek isteyen arkadasin satis sansini dusurur bu da ilan bolumunun ciddiyetini bozar bence. bu açıdan bakınca doğru.. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 1:53 | |
| bence çoktan saatmıştır... 23 Kasım ayında başlığı açıp bir daha girmemiş... resimlere dikkat edin Ana kuzusu olabilir... kılıbık olabilir... evin her yeri dantel kaplı olduğu kesin ve ailesinin sözünden çıkamayacak kadar küçük ondan satışı yapamadı...
En son GAREZ tarafından Ptsi 10 Ocak - 11:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Deniz-KSK
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 3:43 | |
| @Garez Nasıl bir yorumdur o öyle.. ) Bende zaten forumdan başka bir saate talip oldum, Black Monster'a. İnşallah zamanlama ve şansım elverirde alırım 2. Seikomu.
En son Deniz-KSK tarafından Ptsi 10 Ocak - 3:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 3:54 | |
| +1
[quote="Deniz-KSK"] @Garez
Nasıl bir yorumdur o öyle
| |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 4:47 | |
| resimlere dikkatli bakın neden dantelli masada fotograflarını çekip koymuş? hiçte sevmem o tarz şeyleri... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 21:25 | |
| - GAREZ demiş ki:
- bence çoktan saatmıştır... 23 Kasım ayında başlığı açıp bir daha girmemiş... resimlere dikkat edin Ana kuzusu olabilir... kılıbık olabilir... evin her yeri dantel kaplı olduğu kesin ve ailesinin sözünden çıkamayacak kadar küçük ondan satışı yapamadı...
Vallahi arkadaslar, boyle kilibik, ana kuzusu gibi kelimeleri dikkatli kullanin, galiba ben bile bu kategoriye giriyorum Garez de hele bir evlensin coluk cocuk derken bir de bakarsin ki kendini bu kategoride bulmussun, hepimiz genc yaslarda cok macho daha sonraki yaslarda da uysal oluveriyoruz. | |
|
| |
omury
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 21:47 | |
| arkadaşlar günayın
bu satıstan cevap geleyince 125 tl casio sgw 300hb aldım pusula yok altimetre ve barometresi var SGW-100 e göre | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 22:30 | |
| | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 22:42 | |
| | |
|
| |
omury
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 22:59 | |
| sağolun gittidiyordan pek bişey almak taraftarı değilim ne zaman bişey aldıysam promlem cıktı sanırım bende bişey var | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Ptsi 10 Ocak - 23:03 | |
| - omury demiş ki:
- sağolun
gittidiyordan pek bişey almak taraftarı değilim ne zaman bişey aldıysam promlem cıktı sanırım bende bişey var zaten fiyatta pek güven vermedi... casio fonksiyonları niye azaltıyor acaba? | |
|
| |
| Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR | |
|