Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR

+7
sandeman
deka
watcher
Deniz-KSK
omury
alptuncel
erhan
11 posters
YazarMesaj
erhan

Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Empty
MesajKonu: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedSalı 23 Kas. - 5:02

Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR 264

Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR 268

Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR 274

Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR 278

Fatura tarihi 7 Ekim 2010 Ereyon dan alınmıştır. 2 yıl garantilidir.

Taktığım gün sayısı 10'u geçmez çok temizdir.

Kutusu, kitapçığı ve faturası ile birlikte vereceğim. Fiyat 75 TL SON.......... YER İZMİR
alptuncel

alptuncel

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedSalı 23 Kas. - 23:14

pusulalı bir modele niyetim vardı ama şimdilik beklemedeyim..
bu modele bakmıştım, pusula, termometre ve 200 m WR ile saat diil de elektronik bir alet olarak almayı düşünmüştüm..
omury

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 3 Ocak - 2:34

selam arkadasım saat hala satılık mı?
Deniz-KSK

Deniz-KSK

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPerş. 6 Ocak - 5:30

erhan bey, PM attım. ok1
http://www.google.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPerş. 6 Ocak - 5:36

Arkadasimiz foruma en son 28 kasimda girmis, yani uye olup saatini satisa koymus, bes gun sonra bir goz atmis ve daha sonra bir daha girmemis Rolling Eyes

Acaba satis bolumune ek kural olarak belli bir sayida mesaj zorunlu hale mi getirsek ne?
Bu arkadasimizin yaklasimi bana pek ciddi gelmedi.
http://www.turksaatforumu.com
Deniz-KSK

Deniz-KSK

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPerş. 6 Ocak - 5:42

Olabilir aslında, sadece satış amaçlı üyelik açılımının önüne bu şekilde geçilinebilir. Mesela 30 veya 50 mesaja ulaşmadan satış bölümüne yeni konu açılımı engellenebilir. ok1
Bence uygulanmalı böyle bir yöntem.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPerş. 6 Ocak - 6:14

bencede böyle bir uygulamaya geçelim.
sandeman

sandeman

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPerş. 6 Ocak - 6:46

Düşüncenize nacizane bir öneri ekleyeyim. Üyenin mesajları belirlenen limiti aşsa da moderatörler önceki mesajlarına göz gezdirirse uygun olur. Yoksa belirlenen limite ulaşmak için " Güzelmiş" ,"Bayıldım", "Harika" türü mesajlar ve anlamsız gülücükler başlıkların altına pompalanabilir.
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPerş. 6 Ocak - 23:12

sandeman demiş ki:
Düşüncenize nacizane bir öneri ekleyeyim. Üyenin mesajları belirlenen limiti aşsa da moderatörler önceki mesajlarına göz gezdirirse uygun olur. Yoksa belirlenen limite ulaşmak için " Güzelmiş" ,"Bayıldım", "Harika" türü mesajlar ve anlamsız gülücükler başlıkların altına pompalanabilir.

+1 ,katılıyorum
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedCuma 7 Ocak - 2:49

ne gerek varki bütün bunlara? isterse sadece saatini satmak için girmiş olsun.. rahatsız edici mesajlar olmadıkça ne sorun var Question
omury

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedCuma 7 Ocak - 3:23

ben formuza yeni katıldım benim fikrimde "watcher" gibidir. bu saat bir online alısveris sitesinde 112 tl idi suan aynı sitede 165 tl dir. burdaki ilandada 75 tl idi formu 1aydır tekip ediyordum fakat uye olamamıstım iş yerinde internetim var ve WEBSENSE denen bi program üye olmamı engeliyordu.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedCuma 7 Ocak - 5:54

aaltindeger demiş ki:
ne gerek varki bütün bunlara? isterse sadece saatini satmak için girmiş olsun.. rahatsız edici mesajlar olmadıkça ne sorun var Question

Elbette ki sorun yok ama bu tarz olunca rahatsiz edici olabiliyor, bu arkadas girip ilan vermis ama takip etme zahmetine bile katlanmamis, halbuki ilgilenen arkadaslar olmus, ama kendisine ulasmak imkansiz, o zaman ilan vermesine gerek yok ki. Forumdaki ilanlarin ciddiyetini bozabilir.
Bir de sunu dusunelim:
Bir arkadasimiz mesela bir saate 1000tl fiyat koymus, bir baskasi girip 500tl fiyat sirf satisi engellemek icin koyup sonra kaybolursa, 1000tl fiyata vermek isteyen arkadasin satis sansini dusurur bu da ilan bolumunun ciddiyetini bozar bence.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedCuma 7 Ocak - 12:49

Aslında bu türde kötü niyetli insanlar varmıdır bilemiyorum; sadece satıcı engellemek amacı ile fake ilan koymak!

Bende buranın sadece satış amaçlı kullanılmasına razı değilim ama üyelerin istediği saatlerin uygun fiyata burada sahip olabilecekleri fikride kulağa hoş geliyor.
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 0:38

watcher demiş ki:
aaltindeger demiş ki:

Elbette ki sorun yok ama bu tarz olunca rahatsiz edici olabiliyor, bu arkadas girip ilan vermis ama takip etme zahmetine bile katlanmamis, halbuki ilgilenen arkadaslar olmus, ama kendisine ulasmak imkansiz, o zaman ilan vermesine gerek yok ki. Forumdaki ilanlarin ciddiyetini bozabilir.
Bir de sunu dusunelim:
Bir arkadasimiz mesela bir saate 1000tl fiyat koymus, bir baskasi girip 500tl fiyat sirf satisi engellemek icin koyup sonra kaybolursa, 1000tl fiyata vermek isteyen arkadasin satis sansini dusurur bu da ilan bolumunun ciddiyetini bozar bence.

bu açıdan bakınca doğru..
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 1:53

bence çoktan saatmıştır... 23 Kasım ayında başlığı açıp bir daha girmemiş... resimlere dikkat edin Ana kuzusu olabilir... kılıbık olabilir... evin her yeri dantel kaplı olduğu kesin ve ailesinin sözünden çıkamayacak kadar küçük ondan satışı yapamadı...

En son GAREZ tarafından Ptsi 10 Ocak - 11:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
Deniz-KSK

Deniz-KSK

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 3:43

@Garez

Nasıl bir yorumdur o öyle.. Smile) muhaha

Bende zaten forumdan başka bir saate talip oldum, Black Monster'a. İnşallah zamanlama ve şansım elverirde alırım 2. Seikomu. ok1

En son Deniz-KSK tarafından Ptsi 10 Ocak - 3:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 3:54

+1

[quote="Deniz-KSK"]
@Garez

Nasıl bir yorumdur o öyle

GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 4:47

resimlere dikkatli bakın neden dantelli masada fotograflarını çekip koymuş? hiçte sevmem o tarz şeyleri...
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 21:25

GAREZ demiş ki:
bence çoktan saatmıştır... 23 Kasım ayında başlığı açıp bir daha girmemiş... resimlere dikkat edin Ana kuzusu olabilir... kılıbık olabilir... evin her yeri dantel kaplı olduğu kesin ve ailesinin sözünden çıkamayacak kadar küçük ondan satışı yapamadı...

Vallahi arkadaslar, boyle kilibik, ana kuzusu gibi kelimeleri dikkatli kullanin, galiba ben bile bu kategoriye giriyorum ok1

Garez de hele bir evlensin coluk cocuk derken bir de bakarsin ki kendini bu kategoride bulmussun, hepimiz genc yaslarda cok macho daha sonraki yaslarda da uysal oluveriyoruz.
omury

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 21:47

arkadaşlar günayın

bu satıstan cevap geleyince 125 tl casio sgw 300hb aldım
pusula yok altimetre ve barometresi var SGW-100 e göre
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 22:30

hayırlı olsun
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 22:42

hayırlı olsun GittiGidiyorda SGW100 sıfırı 125TL diye ilan vardı... http://www.ersa.com.tr/products.php?pid=2088&cid=20 sitesinde ise 169TL
200 modelinden itibaren pusula yok... Sea-Pathfinder serisini kullanan su altında pusula kullanmaz demişolsa gerek hahaha
omury

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 22:59

sağolun

gittidiyordan pek bişey almak taraftarı değilim ne zaman bişey aldıysam promlem cıktı sanırım bende bişey var Very Happy
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR   Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR Icon_minipostedPtsi 10 Ocak - 23:03

omury demiş ki:
sağolun

gittidiyordan pek bişey almak taraftarı değilim ne zaman bişey aldıysam promlem cıktı sanırım bende bişey var Very Happy

zaten fiyatta pek güven vermedi... casio fonksiyonları niye azaltıyor acaba?

Sıfır Ayarında TR Garantili Faturalı Casio SGW-100-1VDR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sıfır Ayarında Tissot Seven Otomatik
» sıfır ayarında vintage certina ve glycine kurmalı citizen bay-bayan otomatik
» Sıfır ve kutusunda Tissot Le Locle ( Türkiye Garantili ) T41.1.423.33
» Raymond Weil 3900-SCF-05207 SIFIR 2 YIL GARANTİLİ
» NAUTİCA A46501,SIFIR,2YIL DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ