| Satılık Türksaat Hezarfen | |
|
+10cemele eterna watcher egunns monster GAREZ vervito alptuncel deka bootsector 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
bootsector
| Konu: Satılık Türksaat Hezarfen Cuma 10 Ara. - 9:21 | |
| Arkadaşlar selamlar. Çok acil ve kişisel bir sebepten dolayı çok sevdiğim Hezarfen saatimi satmak durumundayım. Kişisel ve önemli bir durum olmasa hayatta elden çıkarmayı düşünmeyeceğim bir saat. Çocuğuma, hatta torunuma bırakmayı düşünüyordum ancak durumlar hiç beklemediğim şekilde gelişti. Saati hiç dışarı çıkarmadım. 2-3 kere koluma taktım ama evin içinde. Yedek kadranları, yedek akrep yelkovan ve alternatif kayışı da duruyor. Saatin yanında orjinal kutusunu almadım. O yüzden bana teslim edilen plastik kutu ile vereceğim. Saat 50 limitli serinin 33 numaralı saatidir. Üzerine isim ya da ekstradan başka birşey yazılmamıştır. Saat için istediğim fiyat 2500TL
Lütfen fiyat yüzünden bana kızmayın. Çok önemli olmasa satmayı asla düşünmeyeceğim bir saat. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Cuma 10 Ara. - 10:49 | |
| Forum kuralları gereği bol bol foto isterük. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Cuma 10 Ara. - 11:09 | |
| O kadar fakirim ki dslr makinemin lensini bile sattım ama en kısa zamanda teknik imkanlarım el verdiğince foto çeker koyarım. | |
|
| |
alptuncel
Mesaj Sayısı : 227 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 49 Nerden : Adana
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Cuma 10 Ara. - 11:25 | |
| inşallah durumu toparlar, saati satmak zorunda kalmazsınız.. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Cuma 10 Ara. - 11:35 | |
| foto konusu forum kuralları gereği olsada şaka babından bir takılmaydı,gerçi saati bizler biliyoruz,ancak bilmeyen,görmek isteyen arkadaşlarda olabilir,inşallah satma zorunluluğun kalkarda satmazsın. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Cuma 10 Ara. - 11:41 | |
| Ben de onu ümit ediyordum ama başka çare de kalmadı artık. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen C.tesi 11 Ara. - 3:51 | |
| al işte... korktuğum başımıza gelmeye başladı... | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen C.tesi 11 Ara. - 6:27 | |
| | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen C.tesi 11 Ara. - 8:50 | |
| Sayın vervito eğer söylemek istediğiniz bir şey varsa ima yoluyla değil de açık açık söylemenizi tercih ederim. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen C.tesi 11 Ara. - 11:08 | |
| telefonun kamerası ile çek... ışık kaynağını arkaya al... titretme yeter...
inşallah zor durumdan bir an önce kurtulursunuz... | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen C.tesi 11 Ara. - 11:36 | |
| Zor durum tam olarak benimle alakalı değil aslında. Ondan ziyade bir yakınımla alakalı. Haliyle beni de çok etkiledi. Teşekkürler Garez. | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 8:28 | |
| bu saat zaten 750 tl civarına mal olmamışmıydı fiyat bana biraz abartı geldi forumu biraz inceleyen kimsenin bu fiyata bakacağını zannetmiyorum bence fiyat daha makul olmalı | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 10:39 | |
| bu saatin fiyatı yokki; 10 bin tl de talep edilebilir | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 10:48 | |
| orası öyle tabiki, ama benim demek istediğim saati daha cabuk satmak istiyorsa bu forumu okuyanların hazarfenin 750 tl ye mal olduğunu bildiğini hesaba katması ve ona göre bir fiyat koyması gerektiğiydi ben saatin satılma nedenini az cok ögrendim hemşeriminde dediği gibi acil ve önemli bi durum inşallah değerinde satılır
| |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 11:17 | |
| - monster demiş ki:
- bu saat zaten 750 tl civarına mal olmamışmıydı
fiyat bana biraz abartı geldi forumu biraz inceleyen kimsenin bu fiyata bakacağını zannetmiyorum bence fiyat daha makul olmalı Evet ve mesela bir rolex hediye gelmis olsaydi ya da bir cekiliste kazansaydi bedava vermeliydi. Bu saatin foruma mal olusu, ortaklasa calisma nedeniyle bu fiyat oldu bunu unutmayalim arkadaslar. Yoksa birkac dostumu hakli cikaracaksiniz. Bana "saatleri cok ucuza yapiyorsun ve herkes bu fiyatin saatin degeri oldugunu dusunecek, kesinlikle fiyatlari yuksek tutmalisin ki saatler gercek degerine otursun" demislerdi. Ama bu saatler para kazanmak ya da ticari amacla yapilmiyor ki, bir tur gercek kooperatif tarzi yapiyor ve ucuza mal ediyoruz, bu demek degil ki saatin degeri mal ettigimiz deger. Tasarim icin verilmesi gereken ucret 20bin€+teknik cizimler 15bin€, saat basina 700€ benim cabalarim sayesinde ekonomi yaptik, diger giderleri de eklersem saat basina fiyati siz cikarin artik. Yani ben 50 adet forum uyesine bunlari bir olcude hediye ettim, bunu degersiz gormeyin cok acaip kiriliyor ve motivasyon kaybina ugruyorum. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 11:44 | |
| - bootsector demiş ki:
- Korktuğunuz nedir?
korktuğum şey bu saati çok çok çok çok ama çok isteyerek alıp da sonra satma ithiyacı içine giren arkadaşları görmek idi. | |
|
| |
eterna
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 11:46 | |
| Şahsi fikrim; böyle özel bir saate kolay kolay paha biçilemez... Kalitesi tabii ki çok önemli ama manevi değeri ultra yüksektir. Gazetelere konu olacak kadar başarılı bir projedir.
Alıp kısa bir süre sonra satışa koymak çok üzücü... Ama büyük konuşmamak lazım. İnsanın başına herşey gelebilir. Ama Sn. bootsector in hoş görüsüne sığınarak şunları ifade etmek isterim.
Bu saat, satın alanların ödediği tutardan çok daha değerlidir maddi anlamda. Rakamın düşük olması foruma yapılan bir güzelliktir. Güzelliği forumdaşlar ile paylaşmaktır. Bu güzelliği uygun şartlarda alıp bir süre sonra satışa çıkartmak dediğim gibi çok üzücüdür.
Ama şöyle denilse: "arkadaşlar Sn. watcher in önderliğinde bu önemli projeye girdim. Ve sağolsunlar arkadaşların sayesinde çok uygun fiyata bu özel saate sahip oldum. Ama mecbur kaldım satmaya. Bu saat ticari bir meta değildir. Unutulmayacak bir forum saatidir. Manevi yanı üstündür. Bir forumdaşa aldığım rakama devir etmek en uygunu olacaktır. "
Bunu saygı ile karşılarım. Ama istenilen fiyat malesef "forum saati" olayından çıkıp "kar etmek" "para kazanmak" olayına girmiştir. Bu bence üzücüdür...
Saygılarımla, | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 12:41 | |
| Arkadaşlar yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gereken kişilere özel mesaj yolu ile durumun iç yüzünü izah etmeye çalıştım. Umarım onlar da siz de beni anlayışla karşılarsınız. Alacak kişiye tabi ki de fiyatta indirim yapacağım ancak çok bir şey yapamayacağımı da haklı sebeplerden bilmenizi istiyorum. 20 aralık akşamına kadar saat satılmazsa satıştan tamamen ve sonsuza kadar çekeceğim. İlgi ve alakanıza teşekkür ediyorum. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 12:49 | |
| Bu saatten gelecek para benim cebime girmeyecek o yüzden de ne kadar fark olacağı inanın beni pek ilgilendirmiyor. Bir de şu açıdan düşünmenizi istiyorum. Bu saati ola ki satarsam ilerde bir gün almak istersem ne kadar para versem satın alabilirim? Kim satar ki 49 kişinin kolunda olan saatini? Hangi fiyata satar? Bu saat satılırsa gerek maddi gerek manevi olarak zararda olan ben olacağım. Arabamı da satışa çıkardım. Önce hangisi satılırsa diğeri satılmayacak. | |
|
| |
eterna
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 19:35 | |
| Sn. bootsector dediği gibi özelden bazı açıklamalar yapma gereği duymuştur. Özelden yapılan bir yazışmayı buraya taşımak tabii ki söz konusu değildir.
Bende kendisine düşüncelerimi aynı yol ile ilettim. Düşüncem şudur ki bazen büyük, küçük, arkadaş vs. birilerine danışmadan fevri kararlar vermemiz hatalı olabilir.
Her ne olursa olsun kırdıysam özür dilerim.
Saygılarımla, | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Paz 12 Ara. - 23:50 | |
| Bu saatin satılmasına helede kısa bir zamanda satışa konmasına bende taraftar değilim, ancak özel bir durum varsa onu da bilemem, yapılacak birşey yoktur, saatin değerine gelince Watcher gerekli açıklamayı yapmış, ben buna birşey eklemek isterim, hodri meydan haydi aynısını bu fiyata mal etsinler görelim, sonra bu satış olayı ve zamanı talihsiz bir olay olsa gerek, bu nedenle istediğiniz fiyatı verin normalde alacak saat bulabilecekmiyiz,bu nedenle maliyet olayına takılmayalım derim, kişi isterse bedava verebileceği gibi çok daha yüksek fiyat isteyebilir,yukarıdaki bir başlıkda yeni bir taklit saat konusu geçmekde, sıradan, saatimizle sözde rakamlardan başka hiçbir benzerliği olmayan, yine sıradan bir makinaya sahip saate istenen fiyat ortada, onu bırakın haydi mevcut saatlerinizden birisinin kadranı bitmiş ve yeni bir kadrana ihtiyacınız olsun, acaba aynı kadranı kaça yaptırabileceksiniz, veya servisinden kaça getirtebileceksiniz, piyasa işi çoğu saat camında antirefle bile yokken, arka kapak camı mineralken istenen fiyatlar da ortada. | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Ptsi 13 Ara. - 0:12 | |
| Spekulasyon amacli bir ilan olmus. | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Ptsi 13 Ara. - 1:07 | |
| - cemele demiş ki:
- Spekulasyon amacli bir ilan olmus.
Sn. cemele bence saatin kendisi spekülatif, yani satış ilanının spekülatif olması son derece doğal. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Ptsi 13 Ara. - 1:45 | |
| Hezarfen... KIŞKIRTIR .... | |
|
| |
mehmedkaya
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Cuma 17 Ara. - 15:03 | |
| fiyat konusunda bişeyler yapabilirsen ben alabilirim. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen C.tesi 18 Ara. - 9:59 | |
| Arkadaşlar 21 aralık 2010 gece saat 22:30'a kadar fiyat 2100TL. Bundan aşağı inmem kesinlikle mümkün değil. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Ptsi 20 Ara. - 9:14 | |
| - bootsector demiş ki:
- Arkadaşlar 21 aralık 2010 gece saat 22:30'a kadar fiyat 2100TL. Bundan aşağı inmem kesinlikle mümkün değil. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Sonuç ne oldu? | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Ptsi 20 Ara. - 9:31 | |
| @Drao Hala satılmadı... Beklemedeyim... | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Salı 21 Ara. - 13:10 | |
| Arkadaşlar hepinize ilginizden ve nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum. Saati satıştan kaldırıyorum. Artık sorunumu başka şekillerde çözmeye çalışacağım. Tekrar teşekkürler. | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Satılık Türksaat Hezarfen Perş. 23 Ara. - 3:58 | |
| Sorununuzu kisa surede insallah cozersiniz ama isteginiz rakamda pek satilacak bir rakam degildi.
| |
|
| |
| Satılık Türksaat Hezarfen | |
|