Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Diğer konular

4 posters
YazarMesaj
deka

deka

Diğer konular Empty
MesajKonu: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 9:54

arkadaşlar forumumuzun ana konusu bilindiği üzere saatler,hatta mekanik saatler,ancak üyelerimizin diğer hususlarda merak ettiği,danışmak istediği konularda (fotoğraf makinası,cep telefonu,otomabil vs.) böyle dar bir alanda işlenebilir mi?,bu sadece bir fikir-öneridir,eğer uygun görülmezse bir daha konu edilmemek üzere kapatılabilir.kabul edilirse gerekirse başlıkda değişebilir,veya burası salt saat formudur,başka konuların işlenmesi işin ruhuna aykırıdır düşüncesi ile reddedilebilirde,düşünceleriniz?...
vervito

vervito

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 10:01

ben şahsen pek taraftar değilim, DH'de zatne bu konularla ilgili güzel başlıklar var. ama çoğunluk tamam derse de demokrasi karşısında boynum kıldan ince Smile
deka

deka

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 10:03

bende bu nedenle çekinerek yazdım,ısrarcı değilim,sadece aklımdan geçen bir öneriydi.
watcher
Admin
watcher

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 20:28

bence olabilir, neden olmasin neticede saatler bahane sohbet sahane :gule gule:

Ben saatlerden baska eski foto makineleri kolleksiyonum ve osmanli pullari kolleksiyonum da var ama uzun yillardir saatler yuzunden ihmal edildiler.
Yine kucuk bir bronz heykel kolleksiyonum ve yine kucuk bit yagliboya kolleksiyonum da var, yine eski misketlerden olusan ama yillardir boynu bukuk kenarda bekleyen bir torbam da var :ok3:
http://www.turksaatforumu.com
deka

deka

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 20:45

en çokda misket konusuna bittim,görmek isterdim,sayende çocukluk anılarımız canlanır,ama pul kolleksiyonunu kimbilir kaç kız arkadaşın görmüştür :alay:,pek görmeye gelmez,şaka bir yana fotolarını koyarsan zevkle bakarız. :gule gule:
watcher
Admin
watcher

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 21:11

ok dostum ilk firsatta ekleyecegim, bu aralar foto makinesi konusunda sikintim var, nikon'u bir gazeteci arkadasim odunc aldi iki aydir geri gelmedi, kucuk makinem calindi, obur kucuk makineyi de hanim istanbulda unutmus, kala kala cep tlf'nunun makinesine kaldik...
deka

deka

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 21:12

cep tlf .nuda olsa olur,ama acelemiz yok bekleriz. :bball:
watcher
Admin
watcher

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 21:21

deka demiş ki:
en çokda misket konusuna bittim,görmek isterdim,sayende çocukluk anılarımız canlanır,ama pul kolleksiyonunu kimbilir kaç kız arkadaşın görmüştür :alay:,pek görmeye gelmez,şaka bir yana fotolarını koyarsan zevkle bakarız. :gule gule:

Pul kolleksiyonu bekarlik donemlerimde cok calistilar :hehehe:
solestar

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 5:00

watcher demiş ki:
deka demiş ki:

Pul kolleksiyonu bekarlik donemlerimde cok calistilar :hehehe:

Yani bekarlara saat koleksiyonundan ziyade pul koleksiyonuna yönelmelerini mi önerirsiniz?Önce pul, sonra saat :siritiyom:
watcher
Admin
watcher

Diğer konular Empty
MesajKonu: Geri: Diğer konular   Diğer konular Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 6:45

eh ne de olsa pul kolleksiyonu klasik bir durum, ama saat kolleksiyonu ile milletin kafasini karistirmaya ne gerek var scratch

Diğer konular
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Diğer..
» diğer birkaç saat