| Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
silver
| Konu: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Cuma 24 Ara. - 1:15 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Cuma 24 Ara. - 1:36 | |
| Negatifler: Movement: Swiss Unitas 6497 Case: Satin brushed Stainless steel Dimensions: 47mm in diameter Limited to only 333 pieces (artik neresi limitli oluyorsa) Water resistance: 30m Price: US$ 640pozitifler: Crystal: Domed sapphire crystal Dial: Sandwich Silver with Arabic numbers and markers Bir de uzerinde uc harf eksik eksik | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Cuma 24 Ara. - 2:17 | |
| bana 640 usd biraz yüksek geldi fiyat biraz daha uygun olsa güzel saat alınabilitesi var | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Cuma 24 Ara. - 4:35 | |
| | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Cuma 24 Ara. - 5:35 | |
| watcher anlamadım şimdi ucuza mal etmek istiyosanız kasayı makinayı kayışı kendiniz ayrı ayrı alıp birleştirin daha ucuza gelir mi demek istediniz bu linklerde | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Cuma 24 Ara. - 6:55 | |
| kadran hoş- toplam kalitenin kötü olduğunu zannetmiyorum 47 mm her bileğe cuk diye oturur! pilot saatlerinin artık komple birbirine benzemesi de farklı bir replika mantığı doğuruyor | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Cuma 24 Ara. - 10:54 | |
| Şayet hoşuna gitti ise alınabilir. Bu saatteki limitli muhabbetine çok takılmamak lazım diye düşünüyorum. Steinhart'ta limit olsa ne olur olmasa ne olur. Ha piyasada çok geçerli bir marka olur, o zaman limit bir şey ifade eder. Şayet piyasa'da çok geçerli bir marka olsa, 333 adet limitli üretim ciddi anlamdaki limitli üretim anlamına gelir. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Cuma 24 Ara. - 22:56 | |
| - monster demiş ki:
- watcher anlamadım şimdi ucuza mal etmek istiyosanız kasayı makinayı kayışı kendiniz ayrı ayrı alıp birleştirin daha ucuza gelir mi demek istediniz bu linklerde
Evet aynen bunu soylemek istedim, kasanin ayni kalite oldugunu biliyorum, aradan aracilari kaldirdiginiz zaman cok uygun fiyata gelebilir. Tek sorun kadranda olur ki bu modelin kadrani da oldukca standart ve tek tek bulunabilir, yoksa cok ozel bir kadran degil, ozel bir kadran istendiginde minimum 500 adet zorunluluk var. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition C.tesi 25 Ara. - 4:02 | |
| Zaten saatde sıradan standart bir saat değil mi?,üstelik her isteyen foruma da forum saati olarak yapıyorlar. | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition C.tesi 25 Ara. - 8:47 | |
| - watcher demiş ki:
- monster demiş ki:
- watcher anlamadım şimdi ucuza mal etmek istiyosanız kasayı makinayı kayışı kendiniz ayrı ayrı alıp birleştirin daha ucuza gelir mi demek istediniz bu linklerde
Evet aynen bunu soylemek istedim, kasanin ayni kalite oldugunu biliyorum, aradan aracilari kaldirdiginiz zaman cok uygun fiyata gelebilir. Tek sorun kadranda olur ki bu modelin kadrani da oldukca standart ve tek tek bulunabilir, yoksa cok ozel bir kadran degil, ozel bir kadran istendiginde minimum 500 adet zorunluluk var. watcher ; verdiğin fikir bana mantıklı geldi hemen kolları sıvayıp bi araştırma yaptım ebay ve benzeri siteleri araştırdım sonunda aşağıdaki tablo çıktı; UNITAS, ETA, 6497-1 Movement :130 usd civarı kadran :20-30 usd kasa safir camlı 47 mm 316 l olabilir :100 - 120 usd iğneler :9-10 usd kayış :20-50 usd kargo 25-30 usd (parçalar ayrı kişilerden denk gelirse kargo ücreti 2 ye katlanabilir) türkiyede saati birleştirecek saatçinin ücreti ne kadar olur bilemiyorum 50_tl desek kabaca 550-600_tl gibi bir rakama mal oluyor altına birde işi bilen birinde hatıra olması için bir yazı tarih v.s yazdırsak çok özel bir saat olabilir hazarfenden özel olmasın : ) ilk defa böyle birşey deneyecek biri için eğlenceli bir macera olabilir tabi mutlu sonla bitip saatin kolunda çalıştığını görürse | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition C.tesi 25 Ara. - 23:30 | |
| Boyle bir macera mutlu son ile bitebilir hic sorunsuz. yabanci forumlarda 10 meraklidan 5'inin koleksiyonunda boyle bir saat var.
| |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Paz 26 Ara. - 2:28 | |
| Aslında kişisel böyle bir saat toplansa bence daha anlamlı olur. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Steinhart Nav B-Uhr Limited Silver Edition Paz 26 Ara. - 3:37 | |
| kesinlikle parçalar toplanıp sanayide birleştirilebilir | |