Piaget 1270P, 40 saat power reserve, 35 jewel, 21.600 balans vuruşu, tourbillion kalınlığı 2.8 mm.power reserve göstergeli, safir camın üzeri el işçiliği yapılmış, dünyanın en ince otomatik tourbillionlu saati 10.4 mm. kasa çapı 46,5 mm.
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
Rotoru da öndeymiş. İlginç ve çok güzel bir mekanizma. Saatin kadranını mekanizmaya uygun olarak biraz daha alımlı yapabilirlermiş.
Azizim, hocam biraz da bizim ulaşabileceğimiz tarzda saatleri böyle tanıtsanız. Kemal Sunal'ın filmdeki tavukları görüp camekana ekmek banıp yemesine benziyor bu durum
Belki bir gün bizde ulaşırız bu saatlere belli mi olur.
Maşallah sizin gidişat o yönde zaten, 2010 yılında aldığınız saatlere verdiğiniz paraları toplasaydınız, şimdi ortalama bir Patek takıyor olurdunuz.
Nazar etme ne olur, inşallah seninde olur, daha iyileride bizim olur.
Aldıklarımı yazmaya çekineceğim buraya artık. Şaka şaka ...('')
Şimdi kuyuya bir taş attın kafamı karıştırdın. Şimdi o kadar saat almakla hata mı ettim. Onların yerine bir Patek alsaydım daha mı iyi olacaktı diyorsun. ('') Açıkla bakalım... ('')
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
Şimdi kuyuya bir taş attın kafamı karıştırdın. Şimdi o kadar saat almakla hata mı ettim. Onların yerine bir Patek alsaydım daha mı iyi olacaktı diyorsun. ('') Açıkla bakalım... ('')
Hata ettiğinizi düşünmüyorum. Farklı kullanım alanlarına yönelik iyi saatler aldınız. Ancak ben sizin maddi imkanlarınıza sahip olsam özellikle 2011 yılı için şimdiden pek çok saate saldırmak yerine, artık Rolex, Panerai, Blancpain gibi bir markanın kalıcı bir saatini almaya yönelirdim. Önce bunu halledip kendimi rahatlattıktan sonra, artarsa yine daha uygun bir saate yönelirdim. Mesela sizin koleksiyona bir Targa Florio'da oldukça yakışır.
GAREZ
Saat budur iste, hem mikrorotor hem de tourbillion hem de ince... Bence saat mekaniginin en onemli ve zarif uc unsurunu zerafetle bagdastirip bir saat ortaya cikarmislar. Soyleyebilecegim tek sey : tasarimcilara bravo