Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
Konu: Tik-Tak- Çarş. 9 Şub. - 10:46
Evet...tanışmamızın vakti geldi çattı... bilinçli bir arama sonucu ulaştığım saat forumuna uzun süredir yürüttüğüm takip sonucunda üye olmayı seçtim.
Akademisyenim (siyaset bilimi). 30'lu yaşların olgunluğuna 20'li yaşların çılgınlığına sığmayan zamanda saat tutkunluğu çocukluk yaşlarımda başladı. Bir Genç(Jön) Türk olan dedemin babasının Avrupa'da gördüğü subay okulu eğitimi yıllarında Avrupada edindiği mücevherat saatleri gördüğüm ilk anda ben durdum ama saatin içindeki çarklar çalışmaya devam etti. Ben o an bilime ilk kez aşık oldum. Bu kusursuzluğa sessizliğe, zamanın tutulmasına tutuldum.
Burada bulunma amacım yeganedir. Türk saat kültürüne katkıda bulunmak. Yeri geldiğinde bir sohbete iştiraak ederek kendi kültürümüzden tarih örnekleriyle renk vermek...Vee haddim olmadan bilgi edinmek.
Saygılarımla. Burak
deka
Konu: Geri: Tik-Tak- Çarş. 9 Şub. - 10:50
Hoşgeldiniz.
watcher Admin
Konu: Geri: Tik-Tak- Çarş. 9 Şub. - 13:24
Sevgili Burak bey hosgeldiniz, yazdiklariniz oldukca heyecan verici, o mucevherat saatlerin varsa resimlerini gormek, yorumlar yapmak ve sizinle saat tutkusunu ve kulturunu paylasmak cok keyifli olacak. Ulkemizin forumdaki dostlar gibi tutkunlar sayesinde bu kulturu ogrenmesi gelistirmesi inanin tek amacimiz. tekrar hosgeldiniz ve saygilar
kemal-cebeci
Konu: Geri: Tik-Tak- Perş. 10 Şub. - 0:04
hoşgeldiniz..,
Valjoux
Konu: Geri: Tik-Tak- Perş. 10 Şub. - 7:02
Forum'a hoşgeldiniz...
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Tik-Tak- Perş. 10 Şub. - 7:26
Bahse konu saatlerinizi ve hikayelerini merakla bekliyoruz
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
Konu: Geri: Tik-Tak- Perş. 10 Şub. - 12:38
Türk usulü tanışma misafirlik faslı üç gün sürer...Sonra bende üzerime düşeni yapacağım...bir işin ucundan tutacağız elbet:-) Değerli dostlar diye seslenmek istiyorum size... hepinizi hoş buldum...
Ama şu Hazarfen projesini nasıl ıskaldım :-( Ben ona yanıyorum...
Hikayeler çok ilginç, belki ileride üretebileceğiniz potansiyel projelerinize esin kaynağı olacak kadar ince ayrıntı mevzular var... Nereden başlasak onuda bilemedim...sanırım siftah Loussanne olacak...
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Tik-Tak- Perş. 10 Şub. - 12:40
Hoşgeldiniz...
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Tik-Tak- Cuma 11 Şub. - 4:15
brkgler demiş ki:
Ama şu Hazarfen projesini nasıl ıskaldım :-( Ben ona yanıyorum...
Yaramı fena deştin Hocam, Aaah, Ah...
fate
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Tik-Tak- Cuma 11 Şub. - 9:47
GAREZ