Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER

+6
deka
silver
burbank
cowboy
krytime
ofis
10 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ofis

ofis

ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Empty
MesajKonu: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 20:05

http://urun.gittigidiyor.com/ALMAN-OTOMATIK-Graf-Von-Monte-Wehro-COMMANDER_W0QQidZZ35342117

bu ürün hakkında fazla bilgi edinemedim satıcı diğerleri gibi çok iddialı.servisi falan varmıdır orjinalmidir vs.

fiyatı aşırı ucuz geldi tereddütlerim o yönde arrtı.

sizin fikirlerinize ihtiyacım var fiyat olarak bütçemi zorlamıyacağı için beklemeden alabileceğim bir ürün
2 haftadır saat saat diye içim içimi yerken bu ürünü görünce kendimi tutma konusunda zorlanıyorum ve kötü bir seçim yapmak istemiyorum

yardımlarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 20:44

Çin malı , bence almayın.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 20:54

bende bu arada satıcıya sordum aldığım cvp:

''türkiyede bula bileceğiniz bir yer yok sadece bize var ve dünyada da bulabileceğiniz yer almanyadır bu durumda ürünün orijinal olduğuna işarettir ve arıza durumunda beni bulacaksınız 1 yıl yardımcı oluyorum servisi için ve almaya
firması bayiilik vermiyor sadece satışa izin veriyor . fiyatı da niçin ucuz taahütlü ve belirli iskontolarla ve türkiye distribütörü olmadığı içinde ayriyeten fiyat bir daha düşüyor ve bu saatler otomatik makina sistemi ile yapılıyor el yapımı değil yani ama çok kaliteli bir üründür çok sattım bu üründen alıcıların herhepisi memnundur hiç bir arıza veya hiç bir şikayet duymadım yine kafanıza takılan sorun var ise iletin
saygılarımla''

krytime

krytime

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 21:02

Saat Çin malı. O paraya Orient alabilirsiniz.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 21:19

cvp lar için teşekkür ederim

beni cezbeden otomatik olması, temiz gözükmesi ve fiyatı oldu

almışken iyi bir makine olsun istiyorum tabiki
mesai saatlerimden dolayı sirkeciyi falan dolaşmaya vaktim yok mecbur nete bağımlıyım.

uygun bir ürün bulamazsam iyi sayılabilecek taklitlere 80-150 tl hevesimi almak için verebilirim

araştırmaya devam
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 21:31

Siz bilirsiniz ama bence replika yerine orjinal saat tercih edin.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 21:48

bende aynı fikirdeyim
fakat timex ten başka 500 tl civarı otomatik saat bulamadım.

orjinal almak için kampanya falan beklemeyi düşünüyorum acele etmemeye karar verdim yoksa sonu bilmeden replika almak olacak
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 22:10

Aradığınız fiyatlarda hatta daha düşük fiyatlarda çok güzel otomatik orientler var... Eğer fırsatınız olursa distrübtörü sirkecide bir uğramanızı tavsiye ederim...
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedÇarş. 9 Şub. - 22:52

cowboy demiş ki:
Aradığınız fiyatlarda hatta daha düşük fiyatlarda çok güzel otomatik orientler var... Eğer fırsatınız olursa distrübtörü sirkecide bir uğramanızı tavsiye ederim...

bende böyle bir tavsiye bekliyordum teşekkür ederim.
şimdilik netten bakıcam vakit bulunca sirkeciye uğrarım
daha kaliteli marka önerilerinide değerlendirebilirim taksit vs olunca ödemesi kolay olur
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 7:20

forumda bu fiyatlara çok güzel seiko, citizen otomatikler var. Cowboy'un dediği gibi Orient'lere de bakabilirsiniz, mağaza fiyatlarında peşin paraya güzel indirimler alınıyor. Hem uygun ama mekanizması da güzel olsun diyorsunuz hem de en olmayacak alman ismi altında saat pazarlayan çin işi ürünlere yöneliyorsunuz. Bu fiyatlara japon üçlüsü çok idealdir. Veya @Solestar'ın 159 $'a amazon.com'dan aldığı Nacar otomatik isviçre saati var eta 2842'li. Bu tarz uygun ama orjinal saatler alın bence.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 9:25

burbank demiş ki:
forumda bu fiyatlara çok güzel seiko, citizen otomatikler var. Cowboy'un dediği gibi Orient'lere de bakabilirsiniz, mağaza fiyatlarında peşin paraya güzel indirimler alınıyor. Hem uygun ama mekanizması da güzel olsun diyorsunuz hem de en olmayacak alman ismi altında saat pazarlayan çin işi ürünlere yöneliyorsunuz. Bu fiyatlara japon üçlüsü çok idealdir. Veya @Solestar'ın 159 $'a amazon.com'dan aldığı Nacar otomatik isviçre saati var eta 2842'li. Bu tarz uygun ama orjinal saatler alın bence.

orientlere baktım fakat içimi açmadı modeller iyi olanlarıda zaten 1000 lira civarını buluyor onlarında

ben bahsettiğim alman saatin görüntüsüne kapıldım istediğim tarz ve özellikleri barındırıyor araştırınca buradan çin malı olduğunu öğrendim

söylediğim gibi orjinalden yanayım ucuza kaçacak olmamın nedeni acelecilik ve en azından hevesimi alacak olmam fakat pişman olup sonra orjinal alacak lüksüm yok o bakımdan 500tl civarı çelik kordon gün hafta yıl göstergeli bir ürün düşünüyorum

tabiki beklemek ve iyi bir fırsat yakalamalıyım.teşekkür ederim
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 9:31

500 tl iyi bir bütçe. Özellikle japon otomatikleri arasında seçeneklerin çok olur bu bütçeyle. Bence de biraz bekleyip f/k oranı iyi, içine sinen bir mekanik saat alırsan daha memnun kalırsın.
silver

silver

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 9:41

Adını duyanda başka birşey sanacak Smile
Graf Von Monte Wehro COMMANDER
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 10:12

Liman Von Sanders misali guluyor
deka

deka

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 10:15

ne de olsa alman malı ya. diable
teng

teng

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 11:51

Bu kalitede saatler Kapalıçarşı'da 80-100 tl . Üstelik bir sorun olsa satıcısına gidersiniz. ama bu, Mareşal Helmut von Köhle Zart Zurt isimli çook etkileyici Çin malı saatlerden uzak durun.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 19:37

beni aldatan konulardan biride şu oldu

satıcı : Orijinal'liği Hakkında Alıp İsdediginiz Saatçiye Götürüp Gösterebilirsiniz.
Veya Saatin Resmi Web Sitesini Ziyaret Edebilirsiniz.
www.gvmw.de
sitede sağlam saatler var Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 20:27

Kimsenin adını bile duymadığı bir markanın orijinal olup olmadığını bilmek te mümkün değil ki. Ama dediği gibi saat orijinal. Alman markası altında Çin de yaptırılmış saatler. Hepsi % 100 hakiki Çin malı.
Bunu defalarca yazdım tekrar yazayım. Böyle etkileyici özellikle de güvenilir olması için bir Alman markası altında 10 dolarlık Çin saatlerini çakmaya çalışıyorlar. Özellikle de kuyumculardaki gösterişli saatler de bu türe giriyor.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 20:38

sizler olmasanız ben bu saati %90 almıştım, ortalık bu ürünlerle kaynıyo.

aydınlatıcı bilgiler ve sabrınız için tekrar teşekkür ederim.
deka

deka

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 21:09

Bu tür saatler, şahsına münhasır bir marka olduğu için orijinal nitelendirmesi yanlış sayılmaz, ancak,esas nokta burada başlıyor...
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 22:02

usta bırak sadece mekaniği gel bir swatch svgb400 al hem otomatik hem de kronolu 500 tl lerede bulabilirsin taksitle ben şu sıralar atıp duruyorum sepete de tam alacağım zaman hanım arıyor cepten elektrik faturası yattı mı ekmek kalmamış su faturasını neden hala yatırmadın gibi konularla Smile konu değişiyor gidiyor başka mecralara Smile ama fırsat bulursam bu swatch ın auto chrono lu serisinden en beğendiğimi alacağım
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 22:06

her ne kadar kasaları plastik olsa da Smile swatch bu plastik işini iyi beceriyor kanımca o da ayrı bir özgünlük bence
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 22:35

crazyhours demiş ki:
her ne kadar kasaları plastik olsa da Smile swatch bu plastik işini iyi beceriyor kanımca o da ayrı bir özgünlük bence

lise yıllarımızda swatch 1 umaraydı üzerinden tır geçse bişey olmuyomuş muhabbeti vardı

1 adet kullandık ve malesef memnun kalmadık belki bize öğle denk geldi

önerdiğiniz ürün güzel aklımda bulunsun

şimdilik çelik, kronosuz, takvimli ( gün - hafta - yıl ) bir ürün almayı hayal ediyorum.

teşekkür ederim
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 1:49

bir tane kullanmak yetmez ki binlerce saati var swatch ın ama düşünmüyorsan o zaman gitti gidiyor da antika saatler bölümünden başlayabilirsin ikinci el de sıfır da bayağı var gibi
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 2:13

crazyhours demiş ki:
bir tane kullanmak yetmez ki binlerce saati var swatch ın ama düşünmüyorsan o zaman gitti gidiyor da antika saatler bölümünden başlayabilirsin ikinci el de sıfır da bayağı var gibi

tabiki haklısın ama soğudumu insan bir kere sonrası malum

gitti gidiyorda ki özellikle saat satıcılarına güvenmek çok zor bu açtığım konudaki saat bir yana orada sattığı saatleri orjinal olarak lanse eden biri başka bir sitede replika olarak veriyor. ikinci eli fotodan bakıp almak çok usta işi.birde gönlüm sıfırdan yana adam gibi ilk saatim olacak duygusal açıdan sıfır olsun istiyorum anlarsınız.

buna rağmen gitti gidiyoru takip ediyorum kafama yatan bir model olursa danışacağım kişiler yine sizlersiniz.

sağolun....

krytime

krytime

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 3:18

Forumun "Saat Satış" konu başlığını da takip etmenizi tavsiye ederim, çok uygun fiyatlı güzel saatler oluyor.

En son krytime tarafından Cuma 11 Şub. - 6:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 3:56

crazyhours demiş ki:

+ 1
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 4:00

krytime demiş ki:
Formun "Saat Satış" konu başlığını da takip etmenizi tavsiye ederim, çok uygun fiyatlı güzel saatler oluyor.

+ 1, yine en iyi forumun satış bölümü, oldukça da güvenilir saatler uygun fiyata satılıyor. Zaten şüphe duyulan ilanlarla ilgili insanlar eleştiri ve yorumlarını yapıyorlar. Bunlara da dikkat edilebilir.
durdor

durdor

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 13:09

bu satıcı, benzeri yüzlerce saat sattı millete. garip isimli saatlerini 1000 TL ve üzerine sattığına bile şahit oldum. kendisiyle çok uğraşmışlığım var, ama gittigidiyor onu değil beni sistemden attı, tabi altın yumurtlayan tavuk kesilirmi.
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 14:04

quote="durdor"]bu satıcı, benzeri yüzlerce saat sattı millete. garip isimli saatlerini 1000 TL ve üzerine sattığına bile şahit oldum. kendisiyle çok uğraşmışlığım var, ama gittigidiyor onu değil beni sistemden attı, tabi altın yumurtlayan tavuk kesilirmi. [/quote]

Ülke olarak da bu zihniyetten çok kaybediyoruz vieux
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 21:37

Yine de dostlar forum olarak bunlari takip ederek yavas yavas bu tur kandirmacalari ortaya cikarmaya devam edelim.
Bravo durdor kardesim bravo
http://www.turksaatforumu.com
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 1:39

dün birkaç saatçi dolaştım durum içler acısı usta olan değerli dükkan sahipleri sermayesizlikten saat bulunduramıyorlar.parası olup vitrin yapanlarsa saatten anlımıyorlar.
bir dükkan aşağıdaki orient e 870 tl çekti indirimli fiyatının etiketi düşmüş p.tesi bi uğra fiyatı netleştireyim dedi

http://www.siparissaati.com/pinfo.asp?pid=18700

çelik kordon tercihim daha küçük çaplı modellerde var ama fiyatları nette 1000tl civarı :(
http://www.saatcini.com/urun/orient---cft00004b_664547.aspx?CatID=34613

saati bulduğum siteler hakkında bilgim yok ama istanbulda olmaları güven verici

birde eta makineli bi romanson varmış ellerinde kalmamış model no falan bilgi veremedi 500tl civarı fiyatı varmış.netten bulmuştum bir swiss makineli romanson ama şu an bulamıyorum stokta yoktu indirimli fiyatı 254 tl.

linkteki orient için düşünceleriniz nedir f/p vs.
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 1:56

Saatler iyi de Orient'lerin fiyatı biraz pahalı geldi bana. Durdor'da güzel bir Orient otomatik vardı satılık yanlış hatırlamıyorsam, özel msj ile bir sor istersen.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 2:03

gg de benim alışveriş yaptığım 3- 5 tane güvenilir satıcı var onların haricinde pek alılşveriş yapmıyorum gerçi bayağıdır yapmıyorum ama takip ettiğim kadarıyla da onlar hala güvenilir vaziyette seyrediyorlar . Bildiğinden şaşmamak lazım.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 4:28

bu gün yine turladım
http://www.hediyesaati.com/product_info.php/products_id/7365-CERRUTI-CRA009A233I

bu cerutti de indirime rastladım 575 tl 7 taksit fakat kahve rengi ve deri olması işi bozdu ilgilenen arkadaşlar olursa fatih historia da saat&saat mağazasında

yine aynı alış veriş merkezinde moj da rotary vardı ömürboyu garanti veren tek markaymış vs. 2 model vardı bulunca onlarıda ekler fikrinizi alırım 1 modeli 100 ad üretilmiş komple çelik 1207 den 840 a düştüler kadran seikoları andırıyo klasik fosforlu kaba iri bi model burasıda 10 taksitle veriyor gümüş pırlanta kolye hediyeli Smile)
silver

silver

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 4:41

moj da rotary ne yav Smile

Hocam siz yeterki bir model beğenin, onu bir şekilde ucuza temin ederiz...

bizim ülkemizdeki bayiler çok kazık satıyorlar ne yazık ki...

birde lütfen otomatiklere bakın....
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 5:12

silver demiş ki:
moj da rotary ne yav Smile

Hocam siz yeterki bir model beğenin, onu bir şekilde ucuza temin ederiz...

bizim ülkemizdeki bayiler çok kazık satıyorlar ne yazık ki...

birde lütfen otomatiklere bakın....

moj mağazanın adı (-da orada manasında -da eki ) moj da rotary kelime dizini sallama bir marka gibi olmuş Smile

rotary sanırım ingiliz üretimi bir saat eta makine varmış ömür boyu garanti saatin ortası iskelet komple görünüyor kenarlar roma rakamı kadran arka şeffaf kapak yelkovan akrep saniye 3 ibreli
silver

silver

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 5:20

ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 5:23

buldum rotary i

bu 500 e bırakılan model
http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/rotary-watches/gs02518-06

diğer 100 ad üretilen modeldu bu
http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/editions-watches/100c

bunuda 840 tl ye indirdiler ikiside 10 taksit peşin pazarlığına girmedim rakam bana yüksek olduğu için fakat 100 ad üretilmiş olması enteresan geldi

satıcı şöyle bir iddiada daha bulundu bu marka so geçirmezlik konusunda basıç teslerine giren ve onay alan tek markaymış
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 5:24

silver demiş ki:
http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/rotary-watches/gs02518-06

bu saat mi

evet bu saat bende buldum Smile
silver

silver

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 5:30

100$'a satılıyor, mineral cam ve miyota otomatik mekanizma, dedim ya bu ülkeden saat alınmaz Smile
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 5:34

tezgahtarın dediği bigi eta falan değil yani :(

abi ne kadar inandırıcı bu adamlar

öbür 100 ad üretilen model içinde aynımı düşünüyorsunuz

silver

silver

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 5:58

oda 200$'ık bir saat, camı safir ama mekanizma eta değil, biri çin sea-gull yazmış, ya çin ya japon yani...

satış temsilcileri sallamak konusunda bir numaradır lütfen inanmayın...
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 6:11

silver demiş ki:
oda 200$'ık bir saat, camı safir ama mekanizma eta değil, biri çin sea-gull yazmış, ya çin ya japon yani...

satış temsilcileri sallamak konusunda bir numaradır lütfen inanmayın...

teşekkürler

saat almam zorlaşıyor gibi ama bu gidişle, kar marjlarını gördükçe saatçi açma fikri pekte fena değil...
silver

silver

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 6:14

ilk iskelet saat hoşuma gitti aslında nette biri 85$ felan yazmış verseler öyle 140 liraya felan alırım aslında Smile
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 6:42

haklısın sitede de ömür boyu garanti diyor birde o paraya bulunursa (hadi garanti mevzu bir kenera) günlük kullanım için ideal bir saat olur.
silver

silver

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 6:46

şurda bir tane 2. el var açık arttırmada, çok temiz diyor, muhtemelen en fazla 100 lira civarına felan rahat alınır gibi Smile

http://cgi.ebay.com/Rotary-GS02518-06-Watch-/200575159486?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2eb3360cbe
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 6:54

alıp bu günkü tezgahtara bahşiş olarak atasım geldi diable

silver

silver

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 7:00

ben takip edicem, uygun fiyatlı olursa alırım, isterseniz size de alış fiyatından veririm Smile
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER   ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER Icon_minipostedPaz 13 Şub. - 7:11

silver demiş ki:
ben takip edicem, uygun fiyatlı olursa alırım, isterseniz size de alış fiyatından veririm Smile

teşekkür ederim benimde içimden geçmedi değil.nasıl izah ederim diyordum teklif sizden geldi.çok sağolun.

fakat elim çok müsait değil mantıklı davranmam gerek, almak istediğim esas saatin bütçesini azaltmak iyi olmaz gibi geliyor.biran önce iyi bir ürün almayı istiyorum yüreğim pır pır bilirsiniz.

aldığım ürünü belli bir süre kullandıktan sonra temiz kalması için dediğiniz olaya girmeyi daha ciddi düşünürüm.böyle bir saati günlük acımadan kullanabilirim.

bu teklifinizi sizin içinde uygunsa ileride değerlendirmek isterim

ALMAN OTOMATİK Graf Von Monte Wehro COMMANDER
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Hamilton Navy Monte Carlo Limited Edition
» Osmanli Imparatorlugunda Bir General Helmut Karl Bernhardt Graf von Moltke
» Alman saatleri
» Mido Commander Chronograph
» Mido Commander Gent