Arkadaşlar herkese merhaba ben istanbulda beykozda oturuyorum 25 yaşında yürüme engelli saat meraklısı biriyim
Casio özellikle çok hoşuma gider hepte casio kullandım.. nette saat üzerine fikir alış verişi yapabileceğim bi yer arıyordum Alasını buldum Siz değerli arkadaşların bi kaç yazısını yorumunu okudum hemen üye oldum... umarım hep birlike güzel saatler geçiririz
Herkese selam ben munir gursoy 1971 dogumluyum reklam sektorunde calismaktayim araniza katilmaktan ccok mutluyum ozellikle mekanik saatleri cok seviyorum kendimce bir kolleksiyon yapmak istiyorum sitede satista olan saatlere bakiyorum yinede bir yonlendirmeye ihtiyac duymaktayim bi takim sitelerde saatler var fakat guvenemiyorum bende sizlerden yardim bekliyorum 2.el hangi saatleri toplayabilirim nerelerde bulabilirim tesekkurederim
krytime
arri435 sizde hoşgeldiniz. Ama keşke kendinize ayrı bir tanışma sayfası açsaydınız. Böylelikle TheMidnight ın sayfasında karışıklılığa sebep vermemiş hemde forum üyelerinin sizinle daha kolay tanışmasını sağlamış olursunuz.