Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??

5 posters
YazarMesaj
Kutsal-61

seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Empty
MesajKonu: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedPaz 27 Şub. - 2:05

arkadaşlar ben bu sat işinde çok yeniyim 2 haftadan beri araştırıyorum indire indire bir saat modeli (armani ar2448) birde saat markası arasında kaldım (seiko premier).armaninin bu kadar pahalı olması acaba giyim markasında dünya çapında söz ettirmesinden mi kaynaklanıyor yoksa alacağım saat gerçekten sizce bu fiyatı edermi?yani mağazada denedim baktım gerçektende 10 numara duruyor canavar gibi ama bir seiko edermi?.son olarakta seikonun snp003 ,srl0023 modellerini değerlendirirmisiniz otomatik mi olmalı yada kinetik mi hangisi daha sağlıklı.ben hiç anlamıyorum bu işin erbabı arkadaş bana yardımcı olursa çok sevinirim alacağım saat 450 tl ile 850 tl arasında olacaktır ve bi ömür allahtan bişe gelmezse kullanmak isterim
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedPaz 27 Şub. - 2:18

Armani mi , Seiko mu ? Bu soruya tarafımdan verilecek cevap; Tabiki Seiko . Ama bu benim tercihim. Sizin ihtiyacınız ve beğeninize göre tercihiniz farklı olabilir.
deka

deka

MesajKonu: Geri: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedPaz 27 Şub. - 2:22

2 markayı tartışmaya bile gerek yok, elbette seiko, seiko nun da otomatiği,ayrıca belirlediğiniz rakamlara araştırlması halinde isviçre saatlerde alınabilir, bence acele etmeyin, araştırın, arkadaşlarda öneri getirebilirler, bulduğunuz modelleri de link vererek sorun derim.
Kutsal-61

MesajKonu: Geri: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedPaz 27 Şub. - 2:29

premier modelinde siz hangisini önerirsiniz< otomatikler mi yoksa kinetikler mi?
silver

silver

MesajKonu: Geri: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedPaz 27 Şub. - 3:52

armani'nin pahalı olmasının sebebi dağıtıcı olan firmadan kaynaklanıyor, yarı fiyatına çok rahat temin edersiniz, hatta 900 lira dedikleri saati ben 300-350 lira gibi bir rakama almıştım kardeşime.

seikko premier'lar o derece farklı temin edilemiyebilir ama bence o fiyatlara kesinlikle değmez, ha seiko premier otomatik alırsanız bilemem.

yani eğer beğendiyseniz armaniyi 300 lira gibi bir fiyata alın geçin yada seiko premier gibi bir modele karar verdiyseniz, rotanızı otomatik isviçre saatlerine çevirin.
Kutsal-61

MesajKonu: Geri: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedPaz 27 Şub. - 5:06

kardeş seikoların nesi var bildiğin bişey varsa payşaşırmısın?ayrıca benim sölediğim armani bunun kasasının içi siyah olanı http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=44366&urun=Emporio+Armani+AR2448 .seikoya gelince bir şu modeli http://cgi.ebay.com/SEIKO-PREMIER-KINETIC-PERPETUAL-LEAP-YEAR-STEEL-SNP003-/360346783258?pt=Wristwatches&hash=item53e6578e1a . birde en çok hoşuma giden http://cgi.ebay.com/SEIKO-PREMIER-MULTIFUNCTION-SAPPHIRE-SAPPHIRE-SRL023-/130466487962?pt=Wristwatches&hash=item1e60689e9a bu model var ben ilk başta yazdığım armani ve sondaki srl023 seiko arasında kaldım ama allah var şıklık ve zerafet olarak armani dehşet ötesi bişey ama seiko kadar kalitesi varmı bilemem
u3kagitci

u3kagitci

MesajKonu: Geri: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedSalı 1 Mart - 13:53

Kutsalcım sitede satış yapan ugur bey war nicki uyıldırım sattıgı seikodan satın aldım çok memnunum benim açtıgım topice 1 göz at istersen fotograflarını da koydum.Başlangıç için iyi bir seçim olabilir diye düşünüyorum.
Kutsal-61

MesajKonu: Geri: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedÇarş. 2 Mart - 9:21

sen ne kadar verdin aldığın saate kardeşim ebayda 169 dolarsa r de en az 350 tl gibidir heralde
u3kagitci

u3kagitci

MesajKonu: Geri: seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??   seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ?? Icon_minipostedÇarş. 2 Mart - 9:31

walla güncel fiyatları bilmiyorum 1 tl dahi pazarlık yapmadan 240 TL ye aldım.Çokta memnunum saatimden.Bu yaz ewlenmeden önce bir tane de isviçre saati almayı planlıyorum.bir kaç model var aklımda..Fiyatlar yükselmiş olabilir. uyildirim beyle görüşürsen yardımcı olacagını düşünüyorum. Saatleri orjinal ama TR garantili değiller.Bana gönderdiği kargo ve kutusunu çok iyi yapmıştı ben şahsen çok begendim fotolarını da paylaştım hemen.Ama internetten de incelemen yerinde olur..Mesela forumda 0-500 tl arası ve 500-1000 tl arası saatler var. ordaki önerileri de göz önünde bulundurabilirsin..

seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emporio Armani
» Emporio Armani Replika
» Emporio Armani AR0532
» Emporio Armani AR2434 Aldim ama Mutsuzum...
» EMPORİO ARMANİ MECANİCO AR4629 GOLD ROSE