| Urwerk Torpedo UR-110 | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Urwerk Torpedo UR-110 Paz 27 Şub. - 4:07 | |
| | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Paz 27 Şub. - 7:19 | |
| bu adamlar saati gösteren bir alet yapıyorlar ama bu saat değil başka bir şaheser oskarlık film kıvamında tanıtımda yapıyorlar
hayran kaldım tekrar... | |
|
| |
BR-02
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Paz 27 Şub. - 7:41 | |
| size katiliyorum, mekanizmada bir baska oskarlik...... | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Paz 27 Şub. - 20:38 | |
| Bu yüzyılda mekaniğin öldüğünü düşünenlere ilanen duyurulacak bir başyapıt gördüm arkadaşlar. Bu, sadece bir makine mi diyor insan kendi kendisine. Özgün tasarım budur işte. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Paz 27 Şub. - 23:34 | |
| Tabi ki dostlar, bu saatler birer zaman gostergesi olmaktan epeydir cikmis durumdalar, bir mekanik saat artik zaman gostergesi isini aksesuar olarak yapiyor, aslinda kollarimizda tasidigimiz mekanik saatler birer sanat eseridir, urwerk markasi da gunumuz chagal, leonardo'sudur. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Paz 27 Şub. - 23:46 | |
| nasıl okunduğunu anlatan kitapçıkla satılan saatlerden... ben hiç sevmedim kendilerini... ( tırmık atan kedi smileyi niye yok? ) | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Ptsi 28 Şub. - 0:00 | |
| - GAREZ demiş ki:
- nasıl okunduğunu anlatan kitapçıkla satılan saatlerden... ben hiç sevmedim kendilerini... ( tırmık atan kedi smileyi niye yok? )
yapma şimdi bu modelin nasıl okunduğu belli. diğer yuvarlak kasalar banada garip geldi. içindeki makineyidemi sevmedin | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Ptsi 28 Şub. - 0:15 | |
| Tam sevmedim ama mekaniğini değil fiyatını | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Ptsi 28 Şub. - 1:05 | |
| bu tarz yüksek fiyatlı markalar yüzünden orta vadeli gelecekte türk saat a.ş. diye bir marka geliyorum diyecek ve kalite ulaşılmaz değildir diyerek fırtınalar kopartacak diye düşünüyorum. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Ptsi 28 Şub. - 1:33 | |
| o kesin olacak... küçük markalar nasıl doğuyor bu şekilde... | |
|
| |
BR-02
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Ptsi 28 Şub. - 20:41 | |
| türk saat. a. s. bu fikri tutum. Kendimizi PP in vidyosundaki gibi bir yeni modelin tartismasinda görüyor gibi oldum, insallah arkadaslar.
Tabii ki bu liglerde oynamaya bir hayli maddiyat lazim. Ama gün gelir olur, zannedersem microsoftda bir garajda baslamisti..........
Türkiyemizde saat sanayisinde niye bir atilim gerceklestirilmedi daha anlayamiyorum, hic bir holding veya sirket bu sektöre para yatirmayi planlamiyor, sirketler var ama uzakdoguda yaptirip kendi markalariymis gibi satma taraftarlilari genelde....... | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Urwerk Torpedo UR-110 Ptsi 28 Şub. - 21:21 | |
| ülkemizde ideallerin hayallerin emeğin ( saymakla bitmez) yerini para hırsı almış
nerede garanti iş oraya yatırım
ticareti turizmle yakın tutmak lazım yap arabanı saatini tanıt dünyaya vs. buda yok
türkiyede sıfır hata payıyla savaş uçakları yapılıyormuş ama kimin haberi var vatandaş ülkesinde neler olduğunu bilmiyor el ne bilsin .uzay teknolojisinde büyük adımlar atılıyor saatmi yapamıyacağız ama ülke menfaatine hizmet edecek girişimci yok herkes kendi cebine çalışıyor.çok üzücü.
japonlar ilkokula yeni başlayan öğrencilerine hızlı trenleri gösterip daha hızlılarını yapmaları gerektiğini hiroşimayı gösterip gaflete düşmemelerini öğütleyip okula ondan sonra başlatırlarmış bizimkilerde onlara biz ne yapalım diye sormuşlar adamlar bizede akıl vermiş metre kareye 4000 merminin düştüğü çanakkaleden kazandığınız zafer var demişler...
çok konuştum kusura bakmayın | |
|
| |
| Urwerk Torpedo UR-110 | |
|