| Takas Teklifi | |
|
+15total GAREZ bootsector aoaristocrat_07 levon_ egunns MrWrong aaltindeger deka ahogözlerim teng ertay asiruh2009 solestar watcher 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Geri: Takas Teklifi Paz 27 Eyl. - 22:26 | |
| - deka demiş ki:
- bulamazsan bende fişenk var,verebilirim,yeterki sen çapını,tipini söyle. :hehehe:
:kehkeh: :humeur1: | |
|
| |
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Takas Teklifi Salı 19 Ocak - 17:27 | |
| Geçenlerde citizen eco drive bir saat aldıydım.Saatleri araştıtırken bendede bir saat merakı başladı.Üniversite öğrencisiyim, daha hiç otomatik saatim olmadı. Bana da bi otomatik saat ayarlayında satın alayım. Ebaydeki çin otomatiklerinden alacam bu gidişle . Aşırı heveslendim bu ara:) | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| |
| |
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Takas Teklifi Çarş. 20 Ocak - 11:32 | |
| | |
|
| |
levon_
| Konu: takas teklifi, selamlar ben yeni üyeyim longines l3.662.4 model deri kayışlı autmatic chronograph saat kullanıyorum takas yapmak istiyorum ilgilenirseniz akkurleventkuru@hotmail.com iyi akşamlar diliyorum saygılarımla, Cuma 29 Ocak - 9:26 | |
| - watcher demiş ki:
- Arkadaslar, bildiginiz gibi kolleksiyonumda saat sayisi cok, aslinda satmak ta bildiginiz gibi cok sevmedigim bir durum ama sizlere de kolleksiyonunuzu genisletebilmek icin yardimci olmak istiyorum.
Bu durumda aklima gelen sey zaman zaman takas yapabiliriz. Soyle yapabiliriz, sizler takas yapabileceginiz saatin resmini, mumkunse makinasinin da resmini markasini ve capini belirtin, sonra arzu ettiginiz saatin ozelliklerini belirtin, ben de elimdeki saatlerden teklifler yapayim. Bana teklif edeceginiz saat kesinlikle mekanik olmali bildiginiz gibi pilli'ler sivilce yapiyor, ama pilli olup eski elektromekanik veya diapazonlu olabilir. Teklif edeceginiz saat modern saatlerden de olabilir, yerine vermek isteyecegim saat bir adetten fazla da olabilir, Isterseniz saatiniz icin dusundugunuz rakami da yazin, ben de yazdiginiz kriterlerenize gore size saat veya saatler teklif edeyim. Yine de eger teklif edebileceginiz saatiniz yoksa bir rakam verin ve arzu ettiginiz saatin ozelliklerini yazin eger elimde varsa elimden geleni yaparim. Bendeki saatler hemen hemen hepsi vintage saatlerdir, yani benden modern saat teklifi pek beklemeyin. Saatlerim vintage oldugu icin modern saatlerdekiler gibi caplari pek genis degildir, 30-32 ile 36-38mm arasi degisir. Buyuk marka saatlerim de aralarda var ama onlarin piyasa fiyatlari da oldukca yuksek oldugundan benden teklif alirken bu faktoru de gozonunde bulundurun. Bu arada bazi arkadaslarimizin ya hic vintage saati yok ya da hic mekanik saati yok, bana ozel mesaj atin sizlere bir tane hediye etmek zevk verir, ama hediye edecegim saat buralardan 5 euro ile 25 euro arasi aldigim saatlerden olur, onun icin hediyenizi beklerken cok yuksek birseyler lutfen beklemeyin Bu arada zaman buldukca burada resimler yayinlayarak ta takas teklifleri getirebilirim ama buna da zaman gerek ki su aralar en cok ihtiyac duydugum sey | |
|
| |
levon_
| Konu: Geri: Takas Teklifi Cuma 29 Ocak - 9:30 | |
| selamlar ben yeni üyeyim longines l3.662.4 model deri kayışlı autmatic chronograph saat kullanıyorum takas yapmak istiyorum ilgilenirseniz akkurleventkuru@hotmail.com iyi akşamlar diliyorum saygılarımla, ilanım sahibinden.comda l3.662.4 yazarak aratabilirsiniz foto ve bilgiler de var saygılarımla, | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Takas Teklifi Cuma 29 Ocak - 9:38 | |
| Hoşgeldiniz, kendinizi tanışalım bölümünde tanıtırsanız seviniriz, ayrıca saatinizla ilgili bizzat çekilmiş foto ve ayrıntılı bilgi (detaylar,orijinal olup olmadığı vs.) verirseniz uygun olur. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Takas Teklifi Ptsi 22 Şub. - 18:03 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
aoaristocrat_07
| Konu: Geri: Takas Teklifi Salı 4 Mayıs - 13:44 | |
| osmanlı ve avrupa gerçek antika ve cep saati merakı olanlar gittigidiyor made-in-arif buradan satılık antika cep saatlerine bakabilirsiniz...syg arif | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Takas Teklifi Perş. 29 Ara. - 0:20 | |
| Citizen BL8000-03A saatimi takas etmek istiyorum. Alınık satılık bölümünde fotoğraflarıyla birlikte ilanı var. Aşağı yukarı benzer fiyat değerinde bir saat istiyorum. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Takas Teklifi Perş. 29 Ara. - 2:15 | |
| bu takas hala geçerli mi bak bendende CASIO HD600 var SEIKO ile takasa varım | |
|
| |
total
| Konu: Geri: Takas Teklifi Perş. 29 Ara. - 4:24 | |
| jaquet droz ....hımmmm uzun suredır sıteyı takıp ederım ilk defa adı gecti......bende yazmadan edemedım vacheron ıle jaquet'e saygımız sonsuz..bu arada bendede 3 adet omega var hepsıde ılk el dede+baba dan kalma 1940/50 lerden......bırde landeron 48 ve 52 makına mevcut....bırde kucuk caplı SEIKO AOD serısı sahıbıyım ..varmı takas dusunen yada bunlarla ılgılenen...? | |
|
| |
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| Konu: Geri: Takas Teklifi Perş. 29 Ara. - 5:11 | |
| - total demiş ki:
- jaquet droz ....hımmmm uzun suredır sıteyı takıp ederım ilk defa adı gecti......bende yazmadan edemedım vacheron ıle jaquet'e saygımız sonsuz..bu arada bendede 3 adet omega var hepsıde ılk el dede+baba dan kalma 1940/50 lerden......bırde landeron 48 ve 52 makına mevcut....bırde kucuk caplı SEIKO AOD serısı sahıbıyım ..varmı takas dusunen yada bunlarla ılgılenen...?
bir resimlerini gorebilsek neden olmasin | |
|
| |
total
| Konu: Geri: Takas Teklifi Perş. 29 Ara. - 21:00 | |
| @ movement34 aile yadigarı olmaları ve sadece saat alımı ile ilgilenmem dolayısı ile sadece kucuk bir nukte idi...ama genede resimlerini cekip tabiki forumda paylaşırım..sevgiler.. | |
|
| |
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| Konu: Geri: Takas Teklifi Perş. 29 Ara. - 22:31 | |
| gunun en kotu haberiydi:)) o zaman resimleri paylasinda nefsimiz korelsin biraz. | |
|
| |
el-primero
| Konu: Geri: Takas Teklifi Salı 13 Mart - 5:57 | |
| takas teklifi güzel. bende varım.ama benim saatlerimin tamamı vıntage.biraz değişiklik yapalım. | |
|
| |
outlawwanted
| Konu: Geri: Takas Teklifi Salı 13 Mart - 9:58 | |
| bu aralar piyasa çok hareketsiz benim satılık bölümünde saatlerim var ilanlarıma bakın arkadaşlar | |
|
| |
senols
| Konu: Geri: Takas Teklifi Cuma 16 Mart - 0:59 | |
| Kolleksiyonunuzda Seiko Bullhead modeli veya Omega speedmaster varmıdır acaba . | |
|
| |
el-primero
| Konu: Geri: Takas Teklifi Cuma 16 Mart - 23:19 | |
| var mı takas eden hadi bakalımmmmm | |
|
| |
| Takas Teklifi | |
|