Konu: SEİKO SNKF07K otomatik Çarş. 2 Mart - 20:47
Merhaba bu model hakkında görüşleriniz nedir? SEİKO SNKF07K ben cok beğendim ve kafamda hemen bir kaç değişik kayış bile ayarladım ancak ebay veya başka sitelerde bulamıyorum, bi şekilde bu saate ulaşmam lazım
burda birkaç değişik kayış ile fotolarını görebilirsiniz:
buraya mail atıp bir ön bilgi al, fiyatlarda ufak tefek değişiklikler olabiliyor en son güncel fiyatlar için email ile bilgi alın demiş zaten, birde kutunun üstüne düşük değer yazmasını felan rica edersin sonra heralde paypal e-mail adresine parayı yollayıp alabilirsin saati heralde
fiyatlar çok ucuz değil ama kutusu belgeleri kaşeli garanti belgesiyle yollanır demiş, sağlama benziyor gibi bu açıdan
Bu arada yukardaki sitenin watchuseek'te linki verilmişti senin sorduğun saati nerde buluruz diye biri sorunca, onun için satıcının düzgün olacağını düşünüyorum.
Konu: Geri: SEİKO SNKF07K otomatik Perş. 3 Mart - 22:58
u.yıldırım ile görüştüm listesinde yokmuş saat biraz eski bir model galiba ilk defa aradığım bir modeli bulmakta zorlanıyorum ama nedense kadranın sadeliğini beğendim, kahve tonlarındaki kayışlarımla süper olacak bir saat
u3kagitci
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 21/02/11 Yaş : 40 Nerden : Eskişehir & İzmir
Konu: Geri: SEİKO SNKF07K otomatik Cuma 4 Mart - 2:14
u yıldırımdan 2 adet kayış yolda geLiyo Kayışı bence fazla kafaya takmayın çok çabuk bulunuyo seiko kayışları..