Sanırım 10 aylık bir gecikmeyle tanışma başlığını açmış bulunuyorum.Kendimi tanıtmamak gibi bir kabalık yaptığımı farketmedim bu sürede,özür dilerim.
İstanbulda yaşıyorum,yaş itibariyle 40 olduğuma göre rahatlıkla çan eğrisini tepeden aşağıya çevirdiğimi söyleyebilirim.
Özel sektörde (Gıda ve İlaç sektörü) mali işler alanında çalışıyorum.
Saatlere merak her zaman vardı desem de 1 sene öncesine kadar cep telefonu saatini yeterli görenlerden biriydim.Şimdi bu forum ve sizlerin sayesinde nerdeyse her hafta üzerinde yoğunlaştığım bir saatin siparişini vermemek için çeşitli mazeretler üretiyorum.
Siteye olan katkım şimdilik ziyaretçi sayısını artırmaktan öteye gitmiyor olabilir,ama bu ilelebet böyle gitmeyecektir tabi.Bununla doğru orantılı olarak bir koleksiyoner,bir saat uzmanı hiç değilim, hedefim de bu değil aslında. iki elin parmağını geçmeyen mekanik saatlerim var,yanınızda çırak olarak bile addedilmemem gerekir ama bu ortamda bulunmak güzel.Her gün özenle Saat takmanın heyecanını,basit,ucuz yada pahalı ne olursa olsun saatlere tutkuyla bağlanılabileceğini,yeni bir saat edinme heves ve motivasyonunu bu forum ile edindiğimi ve koruduğumu düşünüyorum.
Selamlarımı sunuyorum dostlara.
Yusuf