Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
Konu: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Salı 15 Mart - 21:06
Merhaba Arkadaslar,
Ustamin izni ile asagida sunacagim vidyoyu hazirladim, 2008 yilinin baslarinda Berlin Radyosunun yayindan kaldirilan Multi Kulti kanali, tüm gün cesitli yabanci dillerde yayin yapiyor, o dilleri ve Kültürleri, sanati ve insanini tanitmaya calisiyor, etkinlikleri tanitiyordu., Dinleyenlerin kendi dillerinde haberleri ve gelismeleri takip edebilmesini sagliyordu. BU kanalin spikerlerinden olan Ufuk Danisman arkadasimizin aklina bir saat tamircisi ile röportaj gelmis ve Türk Halkinin yogunlukta yasadigi Berlin Neuköln semtinde tamircilik yapan ve benimde cok sey ögrendigim, Selman Ustama yolu düsmüs, ve dinleyeceginiz röportaj ortaya cikmis, kendisinin istegi üzerine bende o zamanlar netteki sayfadan röportaji arsivlemistim. Simdide youtubeda sunayim ve güzel bir hatira olsun ustama dedim.
Asil röportaj sirf konusma oldugu icin, vidyolarida ben ekledim, umarim keyifle dinlersiniz. Vidyo Salon Belles Montres den kesintilerden ibaret.
alptuncel
Mesaj Sayısı : 227 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 49 Nerden : Adana
Konu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Salı 15 Mart - 21:26
bende video açılmıyor, youtube linkini de yazabilir misiniz?
watcher Admin
Konu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Salı 15 Mart - 21:31
Cok guzel olmus dostum, ellerinize saglik. Selman usta ile tanismayi ve hatta bizim hezarfen modelimizi size ve Selman ustaya tanitmayi iple cekiyorum
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Salı 15 Mart - 22:37
formumuzun bir özelliğide isabetli üyelikler sayesinde gün geçtikçe saatlerden daha değerli hale gelmesi...
paylaşım için teşekkürler
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
Konu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Salı 15 Mart - 23:08
Degerli arkadaslar hosunuza gitmesine cok sevindim. Forumumuzda cok güzel dosthane bir ortam var, masallah diyeyim ki hic bozulmasin.
@Watcher: Sayin watcher umarim nasip olur bizde gözlerimizin pariltisi ile saati inceler sizinle sohbet ederiz, bol bol zaman birlikte getiriniz ki, doya doya sohbet edelim.
kemal-cebeci
Konu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Çarş. 16 Mart - 2:36
çok hoş emeğinize sağlık.
certus
Konu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Çarş. 16 Mart - 20:24
emeğinize sağlık teşekkür ederiz...
Valjoux
Konu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Perş. 17 Mart - 0:53
Ustamızı çok yakından tanımasam da İzmir de kiraz iş hanındaki dükkanı'nı biliyorum.