Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet

+3
watcher
alptuncel
BR-02
7 posters
YazarMesaj
BR-02

BR-02

Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Empty
MesajKonu: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet   Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Icon_minipostedSalı 15 Mart - 21:06

Merhaba Arkadaslar,

Ustamin izni ile asagida sunacagim vidyoyu hazirladim, 2008 yilinin baslarinda Berlin Radyosunun yayindan kaldirilan Multi Kulti kanali, tüm gün cesitli yabanci dillerde yayin yapiyor, o dilleri ve Kültürleri, sanati ve insanini tanitmaya calisiyor, etkinlikleri tanitiyordu., Dinleyenlerin kendi dillerinde haberleri ve gelismeleri takip edebilmesini sagliyordu. BU kanalin spikerlerinden olan Ufuk Danisman arkadasimizin aklina bir saat tamircisi ile röportaj gelmis ve Türk Halkinin yogunlukta yasadigi Berlin Neuköln semtinde tamircilik yapan ve benimde cok sey ögrendigim, Selman Ustama yolu düsmüs, ve dinleyeceginiz röportaj ortaya cikmis, kendisinin istegi üzerine bende o zamanlar netteki sayfadan röportaji arsivlemistim. Simdide youtubeda sunayim ve güzel bir hatira olsun ustama dedim.

Asil röportaj sirf konusma oldugu icin, vidyolarida ben ekledim, umarim keyifle dinlersiniz. Vidyo Salon Belles Montres den kesintilerden ibaret.

alptuncel

alptuncel

MesajKonu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet   Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Icon_minipostedSalı 15 Mart - 21:26

bende video açılmıyor, youtube linkini de yazabilir misiniz?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet   Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Icon_minipostedSalı 15 Mart - 21:31

Cok guzel olmus dostum, ellerinize saglik.
Selman usta ile tanismayi ve hatta bizim hezarfen modelimizi size ve Selman ustaya tanitmayi iple cekiyorum ok1

Bu arada youtube link'i:
https://www.youtube.com/embed/7DLqfrXw2gM
http://www.turksaatforumu.com
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet   Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Icon_minipostedSalı 15 Mart - 22:37

formumuzun bir özelliğide isabetli üyelikler sayesinde gün geçtikçe saatlerden daha değerli hale gelmesi...

paylaşım için teşekkürler
BR-02

BR-02

MesajKonu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet   Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Icon_minipostedSalı 15 Mart - 23:08

Degerli arkadaslar hosunuza gitmesine cok sevindim. Forumumuzda cok güzel dosthane bir ortam var, masallah diyeyim ki hic bozulmasin.

@Watcher: Sayin watcher umarim nasip olur bizde gözlerimizin pariltisi ile saati inceler sizinle sohbet ederiz, bol bol zaman birlikte getiriniz ki, doya doya sohbet edelim.

kemal-cebeci

kemal-cebeci

MesajKonu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet   Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 2:36

çok hoş emeğinize sağlık.
certus

certus

MesajKonu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet   Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 20:24

emeğinize sağlık teşekkür ederiz...
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet   Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet Icon_minipostedPerş. 17 Mart - 0:53

Ustamızı çok yakından tanımasam da İzmir de kiraz iş hanındaki dükkanı'nı biliyorum.

Ustamıza selamlar...

Zamanin Tamircisi Selman Usta ile Sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zamanın sessiz tanıklarına tanıklık edin
» Jaeger-LeCoultre Basustasi Christian Laurent ile Reverso hakkinda sohbet
» Saat tamircisi
» İşin Ehli Saat Tamircisi
» turkiyede saat uretimi icin usta bulamiyoruz ,ne kadar aci bir durum