| Panerai Mübtelasi (sap....) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Panerai Mübtelasi (sap....) Cuma 18 Mart - 10:42 | |
| Merhaba arkadaslar, aslinda sap... desek yeri olur herhalde, böyle kolleksiyon olurmu demeyin, hepsi adamin kendi saatleri, ve dünyanin neresinde olursa olsun oraya gidip aliyor yani orjinal Panerai satmayi düsünürseniz, bu adamada sunmayi unutmayin derim.... Eski Panerailerin cogu Italyan Özel tim den emekli olup saatlerini satan subay ve askeri personelden. Bazilarini cok uzak yerlerden aldiginida söyledi, Ama daha yakin bilgiler vermiyor..... Kolleksiyonun degerini tahmin eden arkadasimiza bir Rumi Hediy, yok $aka aman ha, ama bir Kola veya Mesrubat ismarlayabilriim. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Panerai Mübtelasi (sap....) Cuma 18 Mart - 11:32 | |
| O görülen tek çantaysa 150-200 bin $ civarında olabilir | |
|
| |
Ucnuyo
| Konu: Geri: Panerai Mübtelasi (sap....) Cuma 18 Mart - 13:30 | |
| ilginç. Çok güzel bir koleksiyon.
Bu arada, Panerai'nin bazı tanıtımları ve yaratmak istediği imge bana çok gülünç geliyor. Bir yerde "italyan ordusunun çok ince zaman duyarlılığı ile yaptığı harekatlar" gibisinden birşey vardı. Şaka gibi.
Adamlar imgeyi İtalyan sanatı, yontusu, müziği gibi şeylerin üzerine kurmaya çalışsalar anlarım da, "İtalyan ordusu"? Sabote gibi... En azından benim gözümde markanın bütün kredisi eksiye düşüyor. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Panerai Mübtelasi (sap....) C.tesi 19 Mart - 4:43 | |
| Ikinci dunya savasinda Italyan komutan boluge bagirir: A la baioneeettee (sungu tak)
Italyan askerler hemen kamyonetlere dogru kosmaya baslarlar.
| |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Panerai Mübtelasi (sap....) C.tesi 19 Mart - 4:44 | |
| Biraz soguk bir espri oldu ama avrupada bu espriye cok guluyorlar | |
|
| |
Ucnuyo
| Konu: Geri: Panerai Mübtelasi (sap....) C.tesi 19 Mart - 9:13 | |
| :-) Bir de Panerai satıcıları saatlerin yanlarına ufak denizaltı modelleri koymuyorlar mı, aklıma hemen buralarda duyduğum fıkra geliyor:
"Bir İtalyan denizaltısını nasıl batırırsın? - Kapısına tık tık vurursun, açarlar. Aynı denizaltıyı nasıl ikinci kez batırırsın? - Kapısına yine tık tık vurursun, yine açarlar. " | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Panerai Mübtelasi (sap....) C.tesi 19 Mart - 9:50 | |
| bu sektörde pazarlama taktikleri fiyatı katlıyor, tüketici de bunu yiyor sindirmeden mideye gidiyor ve müthiş bir haz veriyor iwc portuguese serisi de portekizli denizcilerin buldukları haritadan yola çıkarak bla bla bla...tamam bunuda yedik fiyatı katla! | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Panerai Mübtelasi (sap....) C.tesi 19 Mart - 12:00 | |
| Eveti bende Portuguese reklamının ne alaka olduğu bağlantısını kurabilmiş değilim. | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Panerai Mübtelasi (sap....) C.tesi 26 Mart - 21:26 | |
| 500.000 dolar civarı bir fiyatı olduğunu sanıyorum;radiomir california dial pam 249 model bir saat var ki 1936 yılına ait bir saat olarak ben en çok onu beğendim | |
|
| |
| Panerai Mübtelasi (sap....) | |
|