| Satıcı Yardım | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
osguner
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 10/03/11 Yaş : 54 Nerden : Nazilli
| Konu: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 5:25 | |
| Arkadaşlar beğendiğim saatin (MAURICE LACROIX PT6158-SS001-33E) siparişini internette bulduğum manavgat şamil saatten vermek üzereyim. Ancak satıcı hakkında hiç bilgim yok. Telefonla konuştuğum arkadaş gayet iyiydi ama ilk kez internetten saat alacağım için satıcı hakkında bilgisi olan veya daha önce buradan alışveriş yapan var mı acaba? birde alışverişte nelere dikkat etmem gerekiyor. Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 5:45 | |
| Çok güzel ve lüzumsuz yere pahalı olmayan bir saat seçmişsiniz. Satıcıyı tanımıyorum ama söylediği liste fiyatı doğru ve iyi bir indirim yapmış. Bu saatlerin replikası henüz çıkmadı, elinize geçtiğinde düzgün çalıştığına (günde 4-8 saniyeden fazla sapma yapmaz.) ve herhangibir defosunun olmamasına ve kartlarının eksiksiz olduğuna dikkat edin. Kolay gelsin. | |
|
| |
osguner
| Konu: çok teşekkür ederim Ptsi 21 Mart - 5:50 | |
| - teng demiş ki:
- Çok güzel ve lüzumsuz yere pahalı olmayan bir saat seçmişsiniz.
Satıcıyı tanımıyorum ama söylediği liste fiyatı doğru ve iyi bir indirim yapmış. Bu saatlerin replikası henüz çıkmadı, elinize geçtiğinde düzgün çalıştığına (günde 4-8 saniyeden fazla sapma yapmaz.) ve herhangibir defosunun olmamasına ve kartlarının eksiksiz olduğuna dikkat edin. Kolay gelsin. | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 5:59 | |
| LC1007 daha uygun değilmi
özellikler yazmıyor ama görünüm aynı
kasa farklıymış | |
|
| |
osguner
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 6:48 | |
| | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 19:29 | |
| - osguner demiş ki:
- LC 1007 quartz ve 38mm
gözüm kapalı alırdım hiç araştırmadan bu markanın quartz yapacağı aklıma gelmezdi bile.bilmediğim için. bende çamurdanda yapsalar mekaniktir sanıyordum.gözümden düştüler şimdi. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 21:04 | |
| Hem de öyle bir quartz yapıyorlar ki.... evlere şenlik. Kardeşim seyahat dönüşü uçakta quartz bir M. Lacroix LC moonphase li saat almış. Saat durunca, senin ustan vardir baktırabilirmisin diye bana verdi. Götürdüğüm usta saati açtı ve aa makinesi Ronda imiş, bu sahte dedi. Hoppala ??? ya sahte değil olsa ben anlardım filan ...Bunlarda Ronda makine olmaz, imkansız. Sen bunu geri ver dedi. Dönüşte Tevfik Aydın'a sordum. Katalogtan baktık gerçektn Ronda makine kullanıyormuş. Ustaya geri gittim, durumu anlattım. Garantisi ile hiç uğraşmayalım o makinenin yenisi 50 tl takalım bitsin dedik. Adamcağız takarken de ' vay be bi yaşıma daha girdim' deyip duruyordu... | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 21:38 | |
| - teng demiş ki:
- Hem de öyle bir quartz yapıyorlar ki.... evlere şenlik.
Kardeşim seyahat dönüşü uçakta quartz bir M. Lacroix LC moonphase li saat almış. Saat durunca, senin ustan vardir baktırabilirmisin diye bana verdi. Götürdüğüm usta saati açtı ve aa makinesi Ronda imiş, bu sahte dedi. Hoppala ??? ya sahte değil olsa ben anlardım filan ...Bunlarda Ronda makine olmaz, imkansız. Sen bunu geri ver dedi. Dönüşte Tevfik Aydın'a sordum. Katalogtan baktık gerçektn Ronda makine kullanıyormuş. Ustaya geri gittim, durumu anlattım. Garantisi ile hiç uğraşmayalım o makinenin yenisi 50 tl takalım bitsin dedik. Adamcağız takarken de ' vay be bi yaşıma daha girdim' deyip duruyordu... teşekkür ederim. forum dışı saat alacaksam saati almadan önce sizden randevu almalıyım. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 22:04 | |
| | |
|
| |
osguner
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Ptsi 21 Mart - 22:17 | |
| Arkadaşlar herhalde en iyisi Türkiye distribütörü olan LPİ'nin bayilerinden birinden almak olacak. İnternetten baktım yurtdışında replicaları var. Benim ise bu aşamada replica ayrımını yapmam pek mümkün değil gibi. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Satıcı Yardım Salı 22 Mart - 9:29 | |
| O replikalara baktım. Normal değil. Bir replikacının Sadece M. Lacroix'in 190 saatinin replikasını yapması mümkün değil.Gösterdiği resimler kendi resimleri değil. Orijinalin resimleri. Muhtemelen parayı alıp sıvışacaklar. | |
|
| |
| Satıcı Yardım | |
|