Dostum, saat oldukça sağlam kondüsyonda görünüyor. Genel hatlarıyla
Seiko 5'in 7009 kasasını hatırlatıyor. Kayış aparatında eğiklik ve çizik olmaması güzel.Camı da iyi durumda. Arkaya baktığımızda contada ezik ya da kopukluk görünmüyor. Rotorun metal yüzey yapısı biraz made in China gibi görünse de yazıları, balans ve çark rengiyle uyumu ve rulmanlı oluşu bize "yok canıım" dedirtiyor. İncabloc olduğundan balansta deformasyon ihtimali azalıyor haliyle. Korozyon ya da eksik vida göze çarpmıyor. Tepe dişleri sağlam. Kapakta arkadan ve önden çizik olmaması da güzel. Jelatini kaldırıp kontrol etmek şart ama. Bu saat temsili midir yoksa ulaşabileceğin yerde olan bir saat midir bilemiyorum.Ama eğer bu ya da başkası eline geçerse kurma kolunu çekip takvimini attırıncaya kadar yavaşça ilerlet, koşturma sakın. Bak bakalım 12 ye yakın yerlerde mi tarih atıyor. Saatin akrep yelkovanı söküldüğünde tatlı su ustaları bunları tekrar yerine takarken takvimin atma noktasına dikkat etmeden takıyorlar. Böylece 11 civarında takvim atıyor mesela. Bu da bir fikir olabilir tahlilinde.Kolay gelsin dostum, saygılarımla...