| Rumi Son Odemeler | |
|
+10Deniz-KSK kHanTW yusufduz ofis GAREZ deka ekonomist teng crazyhours watcher 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 1:37 | |
| Arkadaslar,
Rumi numunemiz cikip Istanbulda gorusunuze acildiktan sonra kalan odemeyi organize etmeyi planliyorduk. Numunemizin cikmasi epey gecikti, bunda degisik faktorler rol oynadi, ozellikle hatasiz bir uretim olmasi icin bildiginiz gibi gelen numuneleri refuze ettigim oldu, hatta son gelen kadranlarda da ufak tefek degisiklikler istedim. Tum bunlar, nisan sonu gibi teslimati dusundugum saatimizi geciktirdi. Bu arada makine alimi icin Isvicredeki saticimiz ile birkac firsati da kacirdik, bunun uzerine son paralar toplandiktan sonra makineye bakmaya karar vermistim. Bugun makinecimiz beni aradi, epey sohbet ettik. Der ki: Eta fabrikasi artik ebauche olarak yani parcalar halinde makine satisini durdurdu, bircok kucuk marka sikintida, makineleri komple veriyorlar, minimum satis adetleri bin adet ve teslimat icin bir yil sure veriyorlar. Bu durumda elinde stok olanlar stoklarindan kullaniyorlar. Temmuz ayi Isvicrede tatil. Ama markalar cok siparis aldigi icin calisacak. Tatil ayinda calistirdiklari takdirde ucretlilere cift maas vermek zorundalar, bir olcude nakit saglamak icin ellerindeki makine stoklarindan bir bolumunu de satmak zorunda kalacaklar, yani temmuz ayi makine alimi icin en uygun zaman yoksa piyasada simdilerde yani basel fuarindan sonra 7001 makine bulmak cok zor hale geldi, ust markalarin talebi cok yuksek. Bu durumda temmuz ayinda makine alimi yapmak hem en dogrusu hem de en kolayi.
Arkadaslar Yukarida anlattigim nedenlerden, sizlerden ricam, simdiden kalan odemelerimizi yapmaya baslayalim, en gec haziran sonu gibi odemelerinizi yapmis olursaniz makine alimini yapabiliriz, aksi takdirde yine makine yuzunden uzatmalara girmeyelim, bu arada haziran sonuna kadar odemesini yapmis arkadaslarin sayisi kadar makine alip, montajlatip onlarinkileri teslim edip kalan arkadaslarin da odemeleri yapildiktan sonra yeniden makine arayisina girip ancak temin ettikten sonra teslimatlarini da yapabiliriz.
En son watcher tarafından Perş. 2 Haz. - 20:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 1:43 | |
| Hareketin yeter abi cok dogru bir zamanlama bence mail ile de ulastirilirsa $ansimiz artar | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 1:45 | |
| Pamuk eller cebe | |
|
| |
ekonomist
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 06/03/11 Yaş : 37 Nerden : İstanbul/Diyarbakır
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 2:48 | |
| Süreyi önceden belirlemek iyi oldu,herkes kendisini buna göre ayarlar,ancak yinede ödemeleri son güne bırakmamak lazım derim.Kişisel görüşüme göre genelde ücretler ayın 15 inde alındığına göre en geç Haziran 20 sinde bu işin bitmesi uygun olur kanaatindeyim.Pamuk eller şimdiden cebe gidebilir. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 2:59 | |
| Arkadaslar, yukaridaki metin'i e-mail ile de olusturdugum rumi alicilari grubuna ayrica gonderdim, belki yasanilan foruma giris sorunlari nedeniyle foruma giremeyip haberdar olamayan varsa diye. Bu arada belki bir arkadasimiz duyuruyu facebook sayfamizdan da yaparsa guzel olur | |
|
| |
ekonomist
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 5:48 | |
| - watcher demiş ki:
- Arkadaslar, yukaridaki metin'i e-mail ile de olusturdugum rumi alicilari grubuna ayrica gonderdim, belki yasanilan foruma giris sorunlari nedeniyle foruma giremeyip haberdar olamayan varsa diye.
Bu arada belki bir arkadasimiz duyuruyu facebook sayfamizdan da yaparsa guzel olur Abi bir problem mi var aceba bana mail filan gelmemiş. Spam klasörünü de kontrol ettim orada da yok. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 6:07 | |
| Kayit olurken girdigin mail adresine gitti Zaten giden yazi yukaridaki yazinin kopyasi | |
|
| |
ekonomist
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 10:37 | |
| | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 12:43 | |
| Turkcell ile giremiyebilirsiniz ama Biri adsl yada opera ve turbo ile kesin girerler... | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 18:32 | |
| ben ne foruma girmede nede konu takiplerinin mail inde sorun yaşıyorum. ama baştaki mesaj mail olarak banada gelmedi. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 19:39 | |
| konudan haberim var,bilgi olarak söyleyeyim ,mail bana da gelmedi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 20:32 | |
| çok garip, cunku bana geldi, simdi yeniden gonderiyorum | |
|
| |
kHanTW
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 20:42 | |
| Hangi mail adresimle üye oldum hatırlamıyorum aslında ama genelde kullandığım mail adreslerine gelen bir mail yok.. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 20:48 | |
| Gonderdigimde bana geliyor | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 20:50 | |
| - kHanTW demiş ki:
- Hangi mail adresimle üye oldum hatırlamıyorum aslında ama genelde kullandığım mail adreslerine gelen bir mail yok..
kahkul@hotmail.com | |
|
| |
ekonomist
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 21:23 | |
| Bu sefer geldi de abi, ama mesaj şu şekilde: - Kod:
-
{MESAJ}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bu ileti size watcher tarafından Türk Saatforumu- http://www.turksaatforumu.com da bulunan hesabınız aracılığı ile gönderildi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 21:50 | |
| Tamam, ama yazili olarak ta ayni sekilde ve ayni adrese gonderdim bir daha bakar misin? | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 22:37 | |
| bu sefer mail bana geldi ve Önemsiz Posta olarak görülmüş.gelen mail: " {MESAJ} ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ " şeklinde | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 26 Mayıs - 23:14 | |
| Lutfen kontrol etmeye devam edin, degisik sekillerde gonderdim. Facebook'ta da duyuru yaptim. | |
|
| |
ekonomist
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Cuma 27 Mayıs - 0:03 | |
| Abi yok ilk mesaj dışında gelmemiş hiçbir mesaj. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Cuma 27 Mayıs - 1:11 | |
| Eh, simdi de gelmesin de goreyim, tum mail adreslerini teker teker kendi outlook'uma kopyalayip oradan gonderdim yani forum altyapisindan degil, simdi herkese ulasacaktir eminim | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| |
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Cuma 27 Mayıs - 2:07 | |
| evet geldi şimdi ödeme duyurusuna ilişkin mail | |
|
| |
ekonomist
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Cuma 27 Mayıs - 4:32 | |
| - watcher demiş ki:
- Eh, simdi de gelmesin de goreyim, tum mail adreslerini teker teker kendi outlook'uma kopyalayip oradan gonderdim yani forum altyapisindan degil, simdi herkese ulasacaktir eminim
Bu kesin çözüm olsa gerek. Kontrol ettim mail gelmiş sonunda | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Cuma 27 Mayıs - 10:15 | |
| Hocam, facebook sayfada uyarı veriyor. Sayfa adminlerine request gönderin diyor. Sayfanın en üst kısmında "This group is scheduled to be archived" uyarısı var. Bende "Ask Admin to Upgrade Group" linkine tıkladım size bir mesaj gelmiş olmalı facebook'tan. Bilgilendireyim istedim. | |
|
| |
christiano
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Ptsi 30 Mayıs - 8:01 | |
| Mehmet Günay (christiano) rumi çelik kasa no:57 ye 2 taksiti de ödemiş bulunmaktayım. Saygılar. | |
|
| |
kHanTW
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Çarş. 1 Haz. - 18:50 | |
| Bu arada forumun tepesindeki sabit mesajı (Sabit: RUMI Saatimiz Icin Pesinat Odemeleri (30 ARALIK SON) ) sabit olmaktan çıkartıp bunu sabit hale getirmek gerekmez mi ? | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 2 Haz. - 5:56 | |
| Evet benim de kafamı bir hayli karıştırdı o başlık.
Saygılar, | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 2 Haz. - 20:43 | |
| Ok o zaman dediginiz gibi yapiyorum | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Paz 5 Haz. - 21:37 | |
| buraya da yazayım,
rumi çelik kasa no:59 2 Haziran 2011 rumi rose gold kasa no:49 6 Haziran 2011
tarihlerinde ayrı ayrı 300€, forumda belirtilen axiaziz'in hesabına gönderilmiştir. | |
|
| |
akdikan
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 51 Nerden : ANKARA
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Ptsi 11 Tem. - 21:17 | |
| Forumda aktif olmama rağmen hiçbir duyuru mesajı alamamaktayım. Bir sorun mu var acaba | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Salı 12 Tem. - 0:30 | |
| ödeme ok i ise duyuru mesajından kastınız @axiaziz ile tekrar irtibata geçin mail veya özel mesaj yolu ile, yoğunluktan size dönememiştir
Rumi teslimatı ise biraz daha zamana ihtiyacımız var bazı revizeler için | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Çarş. 7 Eyl. - 20:45 | |
| Herkese forumda belirttigi adreslere mail yolluyorum, forumda belirttiginiz mail adresine bakmaniz gerekiyor | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 8 Eyl. - 1:02 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Son Odemeler Perş. 8 Eyl. - 4:29 | |
| Merhaba Yusuf bey, ben toplu mail attigimda sizin belirtmis oldugunuz gida uzantili adresinizi de yazmis oldugumu hatirliyorum, zaten toplu maillerle verdigim bilgileri burada forumda da yaziyorum, ama tekrar toplu mail gonderecegim zaman daha dikkat ederim | |
|
| |
| Rumi Son Odemeler | |
|