Sırf Panerai virüsü etkilerini zayıflatmak için aldım bu saatin power rezervlisini.Bir replika yada sahte marka değil,bir Çin markası Marina Militare.Hatırladığım kadarıyla Panerai'in açmış olduğu Patent davasını kaybettiler ama satışları buna rağmen devam ediyor.
Saati, fiyatına göre gerçekten başarılı buldum.Bu tip çin saatlerinde ince işçilik problemli diye okumuştum ama hiç de öyle değil,detaylar iyi ve sorunsuz.Saatin camı safir dense de bana inandırıcı gelmedi,yanılıyor olsam bile antirefle özelliği hiç yok denebilir en azından .Bendeki modelinde Seagull mekanizma kullanılmış ve otomatik,zaman sapmasını 24 saat için +10 saniye ölçmüştüm..
Görünüm olarak gösterişli bir saat diyebilirim ancak bu özelliğini kendi adından değil de "Panerai" taklidi olmasından alıyor bana göre.Luminor özelliği de iyi diyebilirim.
Sonuç olarak bu fiyata bu özellikler gayet başarılı ,yani Fiyat/Performans oranı yüksek.Tabi bunun şimdilik böyle olduğunu düşünüyorum,2 yıl sonra saatin ne halde olacağı öngörüsünde bulunamıyorum doğal olarak.
Saati aldığım site (reklam olsun diye yazmıyorum,sadece üyelere fikir versin ) "
www.parniswatch.net " .Paketleme sorunsuz,sağlam ve zamanında elime ulaştı.Saatin bana kutusuz gönderildiğini (sanırım maliyet tasarrufu olsa gerek) ilave edeyim tam olsun.