| Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart C.tesi 25 Haz. - 1:32 | |
| Eta 2824 40mm Safir cam Sorunsuz, temiz Orijinal çelik kordonunu sadece iki hafta kullandım, çelik kordonu ve üzerindeki Hirsch deri kordonuyla satılıktır. Saatin orijinal kutusu ve kitapçıkları mevcuttur. FİYAT : 900 TLTakas yapma imkânı da olabilir, üzerine para vermeyeceğim şekildeki takas tekliflerinize açığım. Takas teklifinde bulunacağınız saatin mutlaka mekanik, sorunsuz, temiz ve çapının max.41mm olması gerekir. Bir de kordon bağlantı yerinin standart (istediğim kordonu takmaya elverişli) olması önemli. Zor beğendiğimi baştan belirteyim de takasın gerçekleşmemesi durumunda siz değerli arkadaşlarda hakkımda olumsuz düşünceler oluşmasın Takas seçeneğini bütçe sınırları içerisinde çok hoşuma gidecek bir saat çıkabilir diye ekliyorum; öncelikli tercihim saatin satışıdır. İletişim P.M. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart C.tesi 25 Haz. - 3:39 | |
| takas tekliflerini bende merakla bekliyorum deri kayış çok yakışmış hayırlı son lar | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart C.tesi 25 Haz. - 8:51 | |
| Rakamlar da çok şık; skeleton saatlere pek sıcak bakmasam da buradaki dekolte çok şık olmuş. Yeni sahibine hayırlı olmasını diliyorum. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart C.tesi 25 Haz. - 9:17 | |
| - egunns demiş ki:
- takas tekliflerini bende merakla bekliyorum
deri kayış çok yakışmış
hayırlı son lar Teşekkür ederim sevgili egunns; heyecanla teklifleri bekliyorum @HalitMurat Teşekkür ederim | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart C.tesi 2 Tem. - 7:48 | |
| | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart C.tesi 2 Tem. - 8:33 | |
| allah sahibine bağışlasın. hayırlı satışlar. eylüle kadar satılmazsa o zamandan sonra talip olabilirim ama yazık günah, birisi alsın şu saati | |
|
| |
apisto
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart C.tesi 2 Tem. - 9:24 | |
| Aynısının skeleton olmayanını 1050 TL nakite almıştım | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart C.tesi 2 Tem. - 10:32 | |
| Viewmatic mi? çok güzel bir saat ama maalesef ki saatvesaat çok pahalıya satıyor... viewmatic ile aynı klasda bence 600-700TLye Le Locle alınabilir.. bunlar gofret kadranlı klasik saatle kategorisinde | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart Çarş. 6 Tem. - 1:15 | |
| Saat takasla outlawwanted arkadaşımıza gitmiştir. Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.
| |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart Çarş. 6 Tem. - 1:34 | |
| mahsuru yoksa takasta ne geldi paylaşır mısınız? | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart Çarş. 6 Tem. - 2:26 | |
| - HalitMurat demiş ki:
- mahsuru yoksa takasta ne geldi paylaşır mısınız?
Aşağıdaki saat + para şeklinde gerçekleşti takas. Benim için kasa çapı biraz büyük olabilir ama istediğim renk kombinasyonu olunca dayanamadım | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart Cuma 8 Tem. - 12:29 | |
| Hayırlı olsun, gerçekten boşa gitmemiş Open Heart iki tarafa da güzel zamanlarda kullanmak nasip olur inşallah... | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart Cuma 8 Tem. - 19:38 | |
| Teşekkür ederim.
Hamilton benim en severek kullandığım saatimdi. Değiştirmeyi veya satmayı düşünmüyordum ama saatle doğrudan ilgisi olmayan ÖZEL bir nedenden dolayı yollarımızın ayrılması gerekti... | |
|
| |
| Satılık/Takaslık Hamilton Jazzmaster Open Heart | |
|