Ben de aynı kanaatteyim, Almanya'dan getirtme imkanım olsa -elden- aslnda 3000 TL civarına kutulu, belgeli, daha küçük yaşlı saatler de buldum ama bir pazarlığa girişeyim. fiyatta bir düşme olmazsa değmez diyorsunuz yani.
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
Bence çok çok fazla talep etmiş. Hani deli para derler ya ondan... Bu senenin saatini o fiyata satamazken kaç senelik saati 3500 e satmaya çalışıyor. 2000 versinler öpüp başına koysun.
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
bu arada bir kıyaslamayı uygun gördüm bu saatin yenisinin ortalama sıfır fiyatı 3800 chf diyelim @drao nun satılıktaki Tag heuer sıfır listesi 4750 chf; talep ettiği fiyat 1800 TL
teng demiş ki:
Bence çok çok fazla talep etmiş. Hani deli para derler ya ondan... Bu senenin saatini o fiyata satamazken kaç senelik saati 3500 e satmaya çalışıyor. 2000 versinler öpüp başına koysun.
crazyhours
alırken çok ucuza satarken abartmaya bayılıyoruz ondan dolayı denk gelmez bence buradan tekrar şöyle bir tecrübe çıkıyor saat alırken elden çıkarabileceğimizi de düşünerek almalıyız asla satmam diyorsak ta allah ne verdiyse girmeliyiz
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara