Sayin bao.bao
saati cok uygun bir fiyata almissiniz. Elinize ulastikdan sonra güle güle kullaniniz.
Ben sahsen severek ve zevkle takiyorum, Bahsetmis oldugum konularda benim incelik gösterdigim konular, Yani olmasada olur gibilerinden.Düzeltmis oldugum hata denmiyecek unsurlar veya gösterge kayikliklari 0.01mm-0.03mm arasindadir.Gün 23:55 de haftanin günü yaklask 03 sularinda atiyordu. Bu bence normal, elle kurulum olmadigi icin,mekanizmaya daha az yük bindigi icin, bence haftanin gününü öylece birakiniz. Sadece akrep, yelkovan ve saniyeyi ayarlattirip, zaman ayarini yaptirirsiniz. Eger hafta günü sizi cok rahatsiz edicekse, ki umairm etmez, itinali calisan bir güvendiginiz ustaya yaptirmalisiniz. Kadran cok hassas, göstergelerde ona göre, en ufak bir hatayi kabul etmezler, sonra saatin kadrani veya göstergeler cizilebilir, cimbiz cizikleri olusabilir, eger bu konularda hassas iseniz, keske hic oynatmasaydim diyebilirsiniz. Ayrica usta icinden mutlaka" bu adamda ne gicik birisi ya diye söylenicektir". Illaki beni rahatsiz ediyor derseniz, kadranin altindan carklarin yeri degistirilmesi lazim.