Son edindiğim bu quartz saatin genel incelemesini sizinle paylaşmak istedim. Saat Eyki yapılımı Overfly serisinden unisex mavi bir kol saati. Eyki çin menşeili bir firma. Gün/Tarih özellikli bu saat 42mm çapında. Siyah, Yeşil ve Bej olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine daha sahip. Genel olarak oldukça sağlam bir yapı ve duruşa sahip. Kordonu da sağlam, esnek ve dayanıklı yapıda, yalnız lumisi yok gibi, çok zayıf. Japon Miyota AL33-3 mekanizmaya sahip. Resim ve video incelemesini aşağıda bulabilirsiniz.
Teknik Özellikleri:
Farklı renkteki modelleri:
Benim çektiğim resimler:
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
Iyi günlerde kullaniniz, mavi rengi secmeniz isabet olmus, kadran rengi ve sayilar cok uyumlu, güzel okunabilen yapiya sahip. camin büyütecli olmasida okunmayi güzel desteklemis. Incelemeniz icin tskler.
recklesstr
Teşekkürler, daha iyileri sizin olsun Yeşilini de aldım kendim için, böylece mavi ve yeşil de oldu koleksiyonda. Bej rengi de hediye için aldım. Geçen gün hediye etmeden önce resimlerini çektim. Bej'in elimde kalan son görüntüsü
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
Güle güle kullan. Kadranı oldukça temiz ve okunaklı. Kordon da güzel görünüyor. Günlerin ingilizce dışında (sanırım) Çince olması da ilginç bir ayrıntı. Video incelemesi de güzel olmuş.
Seiko military modellerini oldukça andırıyor.
recklesstr
Teşekkür ederim. Seiko military ile benzerliği gözünüzden kaçmamış Elimden geldiğince inceleme eklemeye çalışıyorum siteye ama video hazır oluyor, resim olmuyor. Bir araya getirdikçe diğer saat incelemelerini de eklemeye çalışacam.
GAREZ
Çok makul fiyata aldım ben. 15 küsür dolar. Şu anki kurla 27 liraya geliyor tanesi. Satın aldığım site: http://www.priceangels.com/searchProduct.action?keyword=eyki Başka uzakdoğu alışveriş sitelerinde de satılıyor ama önceden alışverişim olduğu için bu siteden almayı tercih ettim. Ebayden bakarsanız aynı saatleri bulmanız mümkün ancak fiyat 25 dolar civarı.