Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?

+6
trilobid
HalitMurat
GAREZ
fuurkann
certus
BR-02
10 posters

Saatci bu tür tamirlerde ne yapmalidir?
Red etmelidir.
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap11%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 11% [ 2 ]
meslegidir, yapmalidir.
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap16%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 16% [ 3 ]
Kirlilikden dolayi ekstra bir ücret taleb ederek yapmalidir.
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap11%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 11% [ 2 ]
Müsteri bu gezegenden degildir....
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap16%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 16% [ 3 ]
Icinden geldigi gibi davranmalidir.
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap21%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 21% [ 4 ]
Banane hic bir sey yazmiyorum.
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap0%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Oha be kardesim bu ne........
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap21%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 21% [ 4 ]
Hangi bitkisel alandan geliyorsunuz.....
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap4%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 4% [ 1 ]
Digerleri......
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_lcap0%Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 19

YazarMesaj
BR-02

BR-02

Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Empty
MesajKonu: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedPaz 28 Ağus. - 1:28

Merhaba arkadaslar,

pil degistirme, veya atölyede skca karsilastigim bir durumdan bahsetmek, meslekdaslarimin ve forumdaki arkadaslarimizin duygu ve düsüncelerini almak ve bir anket acmak icin bu konuyu actim.

Kol saatimizin güncel hayatimizdan vazgecilemiyen bir unsur oldugu kesin, gerek gündelik olsun gerekse aksesuar olarak ciddi ve önemli günlerde takdigimiz saatlerimiz olsun, bizim hep yanimizda, evimizde veya kalplerimizdedir. Pilli olsun mekanik hepsini sever ve takariz, ama onlarinda bakima ve temizlige zaman zaman pil degistirmesine ihtiyaclari vardir, durum böyle olunca hobby olarak kendi yapamiyan arkadaslar ve müsterilerimiz bizlere gelmektedir.

Nasil arabamiza zaman yag ve bakimini yaptiyor, kirlendiginde yikamaya veriyor veya kendimiz yikiyorsak, saatlerimizinde bu tür bakima ihtiyaclari vardir.

Vurdumduymazlik, üsengeclik, aldirmazlikdan, veya tabir etmedigim durumlardan kaynaklanan kirlenme durumlarinda, kol saatlerimizi su gecirmezligi göz önünde bulundurarak dikkatlice ellerimizi yikarken veya dus alirken bir eski dis fircasi ile biraz temizleyebilir, böylece asinmayi ve kirlenmesini önleyebiliriz.

Benim ve benim gibi arkadaslarin güncel is hayatinda karsilastigi, pil degistirme, bakim veya revizyon durumlarinda, karsilastigimiz bu kirlenme sorunlari, tarafimizdan az bir ücret karsiligi giderilebilir, ama bazen bizlein alisk oldugu bir durum olmasina ragmen midemizin bulandigi veya" yahu hic mi ellerini yikamiyorsun be adam", "ohaaa beee buda rekorlari kirdi". "cüüüsss yani" dedigimiz durumlar olabiliyor, pil degistirmek icin saatin arka tarafina yaklastigimiz zaman, olay gün yüzüne cikiyor.

"Efendim saatiniz bir hayli kirlenmis pil degistirirken isterseniz birde yikayalim" dedigimizde, "yok gerek is saati, veya gündelik saatim zaten" dedilermi, benim icimden keciler hemen toplanmaya basliyor," is saatlerinin ve gündeli saatlerin kendi kendini temizleme modu varya ben daha bulamadim ama; tabii ki bunu müsteriye fark ettirmeden icimize atariz hep. Kecilerde her zaman kontrol altinda merak etmeyin. Yasli insanlarin saatlerinde skca karsilastigimiz bu durum, orta yasli ve genc insanlarimizda, veya dis görünümü ile bakimli sayabilecegimiz, yani giyimine dikkat eden, temizligine dikkat eden, insanlarda meydana gelince icimden hemen red etmek ve baska yerde degistirin demek geliyor, ama meslegimiz ve müsteri velinimettimizdir, den dolayi simdiye kadar igrendigim halde hic bir tamir olayini red etmemisimdir. Kapagi acmak icin aleti kasa ve kapak arasina skistiracagimiz zaman, ayrilan birikmis. ter, kir, muhtelif bilinmeyen maddelerin birbiri ile yapmis ldugu birlesmeden olusan kremsi sivi veya daha katilasmis olusumlari temizlemek tabii ki görevimiz, ama bu isde sinir varmi yok mu ? yahut müsteri ne düsünüyor beni cok ilgilendiriyor..........

Asagidaki gibi durumlarin olusmamasi icin, ellerinizi yikadiginizda veya akliniza geldiginde su gecirmezlik göz önünde bulundurarak, eski bir dis fircasi ile bu tür kirlenmeleri geciktirebilir, azaltabilir, hepten ortadan kaldirabilirsiniz, normal kullanicilarin yapamiyacagi temizliklerde bizlerin elinde yapilicaktir zaten........

sevgi ve saygilarimla

Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? 89514266
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? 32379749
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? 21406589
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? 89650761
Buda yikandikdan sonraki hali......
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? 41371298
certus

certus

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedPaz 28 Ağus. - 1:52

BR-02, Vallahi ne diyeceğim, bilemedim, hakkaten oha yani, bu resmen dişinizi fırçalamadan diş hekimine gitmek gibi bir şey hatta daha da beteri belki,
ben olsam biz saat tamir ediyoruz, çöplerinizi toplamıyoruz der adamı yollardım sanırım ama bilemiyorum da işin açıkçası
allah sabır versin
fuurkann

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedPaz 28 Ağus. - 23:59

keşke yıkamasaymışsınız, adam paslanmaz çeliğin aslında paslanabileceğini kanıtlamaya çalışıyormuş, tüm emeğini boşa götürmüşsünüz
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedPtsi 29 Ağus. - 0:12

o kadar detaylı fotoya ne gerek vardı? bence aynen iade edip yollamanız daha iyi olurmuş... ben şahsen kıçına tekme atarak kovalardım... dua etsin saat tamiri ile uğraşan biri değilim... kontrolsüz güç uygulanmış öğrenci modunda giderdi...
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
HalitMurat

HalitMurat

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedPtsi 29 Ağus. - 7:49

Ben müşteriye saygı konusunda çok titizimdir ama bu da ustaya hakaret;

tamam arkadaş pırıl pırıl olmasın eyvallah da bu arkadaş resmen midesizmiş.
yok o kokar falan yahu zaten insan kendi tiksinip temizler.
trilobid

trilobid

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedPtsi 29 Ağus. - 8:11

Hakketen adam bunu "koluna" mı takıyormuş?
eterna

eterna

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedPtsi 29 Ağus. - 20:47

Güzel bir yazı elinize sağlık.
http://sinanknives.blogspot.com/
teng

teng

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedPtsi 29 Ağus. - 22:18

(Adam!) saatini saatini yıkamamakla kalmamış bu kadar kirletebilmek için kendisi de yıkanmıyormuş herhalde.
qazokmubec

qazokmubec

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedSalı 30 Ağus. - 3:01

böyle bir saat olamaz yahu, bu arkadaş nerde çalışıyormuş çok merak ettim, inşallah gıda sektöründe değildir.
monster

monster

MesajKonu: Geri: Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?   Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? Icon_minipostedSalı 30 Ağus. - 10:14

qazokmubec demiş ki:
böyle bir saat olamaz yahu, bu arkadaş nerde çalışıyormuş çok merak ettim, inşallah gıda sektöründe değildir.

haha Very Happy

ben adamı uzun araştırmalar sonunda buldum, mesleği gereği saatin bu şekilde olmasını normal karşılıyor
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? --577898
Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden? 763273106

Normal, anormal, igrenc yahut bu baska gezegenden?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bu da başka anket
» ORİENT Mİ BAŞKA ?
» Thomas Prescher Bir Başka deha
» Buda saate bir baska bakis acisi
» Italyada saatler baska turlu calisiyor.