Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Citizen Minute Repeater BL9000-59L

3 posters
YazarMesaj
love and attraction

Citizen Minute Repeater BL9000-59L Empty
MesajKonu: Citizen Minute Repeater BL9000-59L   Citizen Minute Repeater BL9000-59L Icon_minipostedÇarş. 14 Eyl. - 7:06

ürünü yurtdışından aldım ve %100 orjinaldir dilediğiniz bayiiye gösterip onaylatabilirsiniz. yaklaşık 2 ay oldu. bu süre zarfında 10 gün kullanılmıştır ya da kullanılmamıştır. yani çok az kullanıldı. herhangi çizik, hasar v.b durum söz konusu değildir. başka bir saat alacagım için satıyorum. saat&saat'ten almış olduğum türkçe kullanma kılavuzunu da beraberinde yollayacagım. satın alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. sorularınızı özel mesaj ile iletebilirsiniz.

fiyat: 430 tl

Citizen Minute Repeater BL9000-59L 18684
love and attraction

MesajKonu: Geri: Citizen Minute Repeater BL9000-59L   Citizen Minute Repeater BL9000-59L Icon_minipostedCuma 16 Eyl. - 1:47

fiyat: 390 olmuştur
eterna

eterna

MesajKonu: Geri: Citizen Minute Repeater BL9000-59L   Citizen Minute Repeater BL9000-59L Icon_minipostedCuma 16 Eyl. - 2:14

Merhaba,

Saati tabii ki bilenler ve tanıyanlar vardır. Ama hoş görünüze sığınarak söylüyorum; o kadar kötü bir foto koymuşsunuz ki insanın alası gelmez valla.

Sadece kadranın mavi olduğu belli. Hiç birşey gözükmüyor. Nacizhane tavsiyem güzel bir iki resim çekin ekleyin.

Saygılar,
http://sinanknives.blogspot.com/
love and attraction

MesajKonu: Geri: Citizen Minute Repeater BL9000-59L   Citizen Minute Repeater BL9000-59L Icon_minipostedCuma 16 Eyl. - 2:42

saati bilen biliyor zaten. almak için niyetlenen kişi google'ı açar "BL9000-59L" yazıp enterlar.
yusufduz

yusufduz

MesajKonu: Geri: Citizen Minute Repeater BL9000-59L   Citizen Minute Repeater BL9000-59L Icon_minipostedCuma 16 Eyl. - 4:09

Eterna arkadaşım nezaketen ve tavsiye anlamında izahat yapmış.Yazılan cevaptan ;satıcının love and attraction'ı ilanı okuyanlardan
(saati seven merak eden kendi harekete geçip internette arar bulur aaa bu saatmiş ne güzel der) atraksiyonu beklediği görülüyor.

Daha basit ve anlaşılır olması ümidiyle ben yazayım;İnternetten saat satın alırken ürün sıfır olsa bile orjinal resimler görülmek istenir,hatta
bazı forumlarda orjinal ve flu olmayan net resim koymak kesin kuraldır.
love and attraction

MesajKonu: Geri: Citizen Minute Repeater BL9000-59L   Citizen Minute Repeater BL9000-59L Icon_minipostedCuma 16 Eyl. - 11:15

nezaketine birşey diyen yok zaten. elimde canon'un herhangi hd fotograf çeken makinası olmadıgı için maalesef verebilecegim fotograf bu kadar.

Citizen Minute Repeater BL9000-59L
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Minute repeater
» Ucuz minute repeater saatler
» Komplikasyon Animasyonları (Tourbillon, kronograf, otomatik kurulum, power reserve, minute repeater...)
» Çeyrek çalar, Sonnerie, Repeater, Repetition
» Citizen