Model olarak Omega Railmaster a benzettim numerikleri biraz. Neyse. Siz bu saat hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok pahalı olmayan ama numerikleri buna benzeyen 40-44mm arası saatler bilen ustalarım bilgilerini paylaşabilirler mi acaba?
Akif
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 04/10/10 Yaş : 50 Nerden : İzmir
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Paz 2 Ekim - 11:19
Ustalar gibi teknik bilgi veremem ama, ben de son zamanlarda bu gibi saatlerden hoşlandığım için dizayn olarak güzel buldum.
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Paz 2 Ekim - 20:39
Malzeme ve işçilik kalitesi düşük Hint malı bir saat. Beğendiğiniz modelin en kötü tarafı indexlerindeki işçilik hataları. Makinesi hakkında fikir sahibi değilim.
ebay'de bir çok modelini görebilirsiniz ve biraz sabırlı olursanız daha ucuza alabilirsiniz, şu anda bile aynı modelden bir kaç tane satılıyor. Yalnız burada kargo fiyatına da dikkat etmek lazım.
Kalitesi düşük diyorum ama fiyatı da ortada, beğendiyseniz alınabilir derim.
bootsector
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Ptsi 3 Ekim - 1:24
Şu anlamda sormuştum. Index kısmı bu saate benzeyen bir saat modeli tavsiye edebilir misiniz? Indexler numerikler. Kasa çapı da 40-44mm arası olan.
crazyhours
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Ptsi 3 Ekim - 2:46
ben edebilirim Longines Legend Diver! ama az pahalıdır bundan:) L3.674.4.50.0 kodlu var ben sevdim onu hala da seviyorum ..
crazyhours
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Ptsi 3 Ekim - 2:49
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Perş. 6 Ekim - 7:53
crazy tavsiye için teşekkür ederim ama sanırım ben kendimi yeterince iyi açıklayamadım. İstediğim modelin numeriklerive numeriklerin yanlarındaki işaretler(adını bilmiyorum ) bu saate ve Omega Railmaster a benzeyen bir model arıyorum. Yani üçgen gibi ama uzunca. Keskin çift taraflı bıçak ucu gibi. Ayrıca saatin biraz vintage görünümlü olmasını istiyorum o kasa çaplarına rağmen... Umarım bu sefer anlatabilmişimdir
bootsector
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Paz 9 Ekim - 10:12
Herhangi bir tavsiye gelmemiş... :(
vervito
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Ptsi 10 Ekim - 2:35
Hamilton jazzmaster serisi indeksleri bu kadar geniş üçgenler olmasa da o yapıdalar. Viewmatic bence bu serinin en kült modelidir. bir de revue'nun şu modelini önerebilirim. tam bir vintage reissue..
vervito
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Ptsi 10 Ekim - 2:41
Bir de Ball markasının Engineer II serisiniden Ohio modellerine göz atın.
bootsector
Konu: Geri: HMT Military Winding Watch Danışma Salı 11 Ekim - 14:37
Arkadaşlar!!! Hayallerimin saatlerinden birisini bulmuş bulunmaktayım... Görünüşüyle, kalitesiyle, kasa çapı ve kadran güzelliğiyle tam olarak aradığım saat...