| VAN'da deprem oldu... | |
|
+11fuurkann teng parabellum p08 Akif yusufduz MrWrong ytk egunns BR-02 Kerim_91 GAREZ 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
GAREZ
| Konu: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 5:07 | |
| VAN'da deprem oldu... bizden o bölgede yaşayan var mı?
depremzedelere acil şifalar dilemek dışında yapacak bir şey yok... | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 5:59 | |
| Benim hatırladığım forumda bir arkadaşımız Van da ikamet etmekte..Allah bütün milletimize acil şifalar versin | |
|
| |
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 5:59 | |
| Bizlerde gurbetten, acil sifalar diler, yakinlarini kaybedenlere bol sabirlar, vefat edenlerede Allahdan rahmet dileriz.
Deprem bölgesinde yasamis ve yakinlari olan biri olarak, üzüntülerimi en icten duygularimla ifade etmek isterim. Doganin gücüne karsi koyamiyoruz maalesef. Sadece binalarimizi bilincli ve bu risklere karsi mümkün oldugu ve elden geldigince dayanikli yapabilme ve halkimiza bu bilinci asilamaliyiz.
| |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 8:17 | |
| | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 9:12 | |
| Ya forum olarak 5-10 bisey toplasak ya da baska bir sekilde, battaniye cadir vs, yardimci olsak? | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 9:58 | |
| - egunns demiş ki:
- @sandeman van damıydı
Yanlış hatrlamıyorsam Sayın sandeman Van da ikamet ediyordu.. İnşallah kazasız belasız atlatmışlardır | |
|
| |
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 11:37 | |
| Allah acil şifalar versin... | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 18:52 | |
| Vefat edenlere Allah'tan rahmet ,yaralı olarak kurtulabilenlere sağlık diliyorum.Umarım ölü sayısı artmaz,geçmiş olsun. | |
|
| |
Akif
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 04/10/10 Yaş : 50 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 20:31 | |
| Etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun. Kaybı olanlara Allah sabır versin. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 21:16 | |
| - Kerim_91 demiş ki:
- egunns demiş ki:
- @sandeman van damıydı
Yanlış hatrlamıyorsam Sayın sandeman Van da ikamet ediyordu.. İnşallah kazasız belasız atlatmışlardır dün online'dı bir kaç konuya cevapta yazmış... bence etkilenmemiş olması mümkün... | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 23:04 | |
| Genelkurmayın açıklamasına göre dün itibarıyla bölgedeki askeri personelde çok şükür bir zayiat yoktu. Sandeman dostumuz da inşallah iyidir. Kaçamadığımız acı gerçeklerden biri de bu işte. Allah bütün vatandaşların yardımcısı olsun. Bu millet, parmağının ucu acıdığında bunu bütün organlarında hisseden bir vücut gibidir. Kendine yakıştığı gibi davranıp, bu badireyi de inşallah en az zarar ve acıyla atlatacaktır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ve yakınlarına da acil şifalar diliyorum. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Paz 23 Ekim - 23:15 | |
| Hayatının kaybedenlere Allah'tan rahmet, felaketzedelere de geçmiş olsun. Umarım mümkün olan en az acı ve zorlukla atlatırlar. | |
|
| |
fuurkann
Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 33 Nerden : Elazığ
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Ptsi 24 Ekim - 3:52 | |
| tüm milletimize ve vandaki kardeşlerimize geçmiş olsun, emin olmamakla beraber ptt ve mng kargonun Van'a kargoları ücretsiz götürdüğünü duydum, evde eskilerini kullanmadıklarını gönderebilecekler varsa Allah razı olsun.. | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Çarş. 26 Ekim - 6:56 | |
| Sayın arkadaşlar,çok şükür iyiyiz. Sarsıldık ama bizim ilçede hasar yok. Adettendir diye biraz dışarı çıktım,sonra eve döndüm ama merkezde oturan arkadaşlar günlerdir arabada sağda solda sefil oldular. Ecelin nereden geleceği belli olmuyor,eşimin merkezde oturan bir akrabasının evi sapa sağlam ama 7 aylık hamile kadıncağız ve oğlu alışverişte depreme yakalanıyor ve bir bina arabanın üstüne yıkılınca çocuğuyla beraber vefat ediyor. Allah kalanlara sabır versin. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.Sağlıcakla kalın. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Çarş. 26 Ekim - 9:28 | |
| Hayatının kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ve felaketzedelere de geçmiş olsun.
@ Sandeman
Allah kolaylıklar ve sabırlar versin. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Çarş. 26 Ekim - 9:29 | |
| Bende aynı duygularla üzüntülerimi iletirim. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Çarş. 26 Ekim - 18:32 | |
| - sandeman demiş ki:
- Sayın arkadaşlar,çok şükür iyiyiz. Sarsıldık ama bizim ilçede hasar yok. Adettendir diye biraz dışarı çıktım,sonra eve döndüm ama merkezde oturan arkadaşlar günlerdir arabada sağda solda sefil oldular. Ecelin nereden geleceği belli olmuyor,eşimin merkezde oturan bir akrabasının evi sapa sağlam ama 7 aylık hamile kadıncağız ve oğlu alışverişte depreme yakalanıyor ve bir bina arabanın üstüne yıkılınca çocuğuyla beraber vefat ediyor. Allah kalanlara sabır versin. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.Sağlıcakla kalın.
Geçmiş olsun.Allah bu acıların yaşanmasına sebep olanlara fırsat vermesin. | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Çarş. 26 Ekim - 21:29 | |
| Sandeman dostum, iyi olmana çok sevindim. Keşke herkesten böyle güzel haberler alabilseydik diyor, tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Çarş. 26 Ekim - 23:56 | |
| - sandeman demiş ki:
- Sayın arkadaşlar,çok şükür iyiyiz. Sarsıldık ama bizim ilçede hasar yok. Adettendir diye biraz dışarı çıktım,sonra eve döndüm ama merkezde oturan arkadaşlar günlerdir arabada sağda solda sefil oldular. Ecelin nereden geleceği belli olmuyor,eşimin merkezde oturan bir akrabasının evi sapa sağlam ama 7 aylık hamile kadıncağız ve oğlu alışverişte depreme yakalanıyor ve bir bina arabanın üstüne yıkılınca çocuğuyla beraber vefat ediyor. Allah kalanlara sabır versin. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.Sağlıcakla kalın.
geçmiş olsun hırsız müteahitlerin malzemeden çalarak yaptıkları inşaatlar olmasa orada bu kadar yıkım olmazdı... | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Perş. 27 Ekim - 0:40 | |
| Tekrar teşekkürler arkadaşlar. Ercişliler ve Van merkezin yerlileri gerçekten çok iyi insanlardır. Allah onlara kolaylık ve sabırlar versin. | |
|
| |
Relojero
Mesaj Sayısı : 90 Kayıt tarihi : 25/01/10 Yaş : 71 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: VAN'da deprem oldu... Perş. 27 Ekim - 3:26 | |
| Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, tüm felaketzedelere de geçmiş olsun diyorum. Felaketzedelere yardım konusu ile ilgili düşünceleriniz varmı?
| |
|
| |
| VAN'da deprem oldu... | |
|