| Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor | |
|
+7teng MortingenStrasse ahogözlerim vervito aaltindeger deka watcher 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 5:55 | |
| vay be :sirtarma: nerden geliyor kaça geliyor. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 6:00 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 6:04 | |
| kaynak anlaşıldı,şu an için bayağı iyiymiş,inşallah sende kalır. :ok3: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 6:06 | |
| Yok bende kaldi zaten, :hehehe: Satici usttekinde ufak bir sorun oldugunu sonradan bana yazdi, ben de bozuk atinca adam saatcide duzelttirdi, pazartesi gunu gonderecek. | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 6:13 | |
| yav mete abi sende saat almanın sınırı yok. hayatımda senin kadar doyumsuz saat sever görmedim.. allah cüzdana kuvvet versin : | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 6:14 | |
| yav mete abi sende saat almanın sınırı yok. hayatımda senin kadar doyumsuz saat sever görmedim.. allah cüzdana kuvvet versin : | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 6:17 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 7:23 | |
| - watcher demiş ki:
- Yok bende kaldi zaten, :hehehe:
Satici usttekinde ufak bir sorun oldugunu sonradan bana yazdi, ben de bozuk atinca adam saatcide duzelttirdi, pazartesi gunu gonderecek. tebrikler,senin adına sevindim. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 7:43 | |
| hayırlı olsun ilki çok güzel. bu kadran rengine hastayım. | |
|
| |
ahogözlerim
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 10:20 | |
| Mete abi sanırım bunca saati ala ala trilyonluk bir saat koleksiyonuna sahip oldun Aman ALLAH zeval getirmesin başına abi. Herhangi birşey gelirse kolleksiyonun başına eminim çok üzülürsün. Zaten o kadar değerli bir kolleksiyona da bir koruma önlemi almışsındır zaten. Bu saatlerinde hayırlı olsun. Unutmadan mete abi sende ''çirkin'' saat var mı? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 10:22 | |
| bu bir tutku,başına birşey gelmez bencede gelirsede yeniden "0" dan başlanır,önemli olan bizlerin başına birşey gelmesin. :siritiyom: | |
|
| |
ahogözlerim
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 10:35 | |
| Deka abi sanırım o kadar kolleksiyonu ben yapsam Mete abi gibi, bir ev tutar içinede bekçi köpeklerini koyardım herhalde, ayrıcada bir hırsız alarmı Maddiyata değil elbet yerine gelir o saatler fakat ya anıları??? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 10:59 | |
| ya orasını hiç sorma.bende saatler benimmiş gibi konuştum, :siritiyom: ama forumdakiler olarak aynı dili konuştuğumuz için aynı kapıya çıkar. | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 12:21 | |
| hayırlı olsun 2.si güzel | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor C.tesi 26 Eyl. - 21:16 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Paz 27 Eyl. - 3:58 | |
| - deka demiş ki:
- bu bir tutku,başına birşey gelmez bencede gelirsede yeniden "0" dan başlanır,önemli olan bizlerin başına birşey gelmesin. :siritiyom:
Aynen boyle :ok3: Saat tutkusunun guzel yani o saate sahip olmaktan cok saatlerin pesinde kosmak aslinda. Soyle diyelim, birisi bana sunu dese " al sana su kadar para istersen onbin saat daha al ama daha sonra artik saat pesinde kosmayacaksin" Iste bu beni uzer, istemem. Ama tum saatlerim gitse, anilarindan dolayi cok uzulurum ama tutkum devam ettigi icin saatlere ve anilara herseyine sifirdan yeniden baslar ve olustururum. Su anda en cok hayalini gordugum iki uc tane saat var, bunlar jaeger klasik cukulata renk, monnwatch hesalit olani ve forum olarak yapacagimiz saat. Peki bunlara ulasinca bitecek mi? Asla ve kat'a... Rakamin veya fiyatinin onemi yok, gecen gun san marinodan aldigim polaris krono, cok cok uzun zamandir hayalimi susleyen bir saatti, aldim ve cok hosuma da gidiyor ama takmaya da kiyamiyorum. Ama artik eski cazibesini yitirdi, guzel olani ona sahip olmaktan cok onu elde etmek icin uykusuz hayal gecelerin, ruyalarina girmesi. Resimlerini daha once gordugunuz omega krono speedmaster mark2, uc yil uykusuz birakti, sonunda ta parise gidip aldim, hanima da artik saat hayallerimi gerceklestirdim ve yeni hayal artik gormem dedim, bu bir hafta surdu, arkasindan yeni hayallere yelken actim Tipki deka kardesimin dedigi gibi onemli olan bizlerin saglik ve para kazanma gucumuzun basina bisey gelmesin hepsi yeniden yapilir. Saatlerimin icinde cirkinler de cok var, keyifle aldigim, takmaktan keyif aldigim, anilar iceren ve elimde durmasini tercih edecegim saatler aslinda cok cok kucuk bir yuzde olusturuyor, hatta ancak birkac tanedir diyebilirim. Yukaridaki zenithleri neden aldigimi da anlatayim, Zenith bildiginiz gibi eski birkac modelini yeniden yapiyor, bunlarin icinde bildiginiz gibi onurun uzerinde durdugu kronolu model de var, yine ayni zamanda klasik yuvarlak ve kare olanlarindan da yapiyor, makineleri yeni tip makineler ama bu yeni makineler efsane degiller, en azindan henuz degiller. Eski saatlerin icindeki makineler efsane makinelerdir, ben de kucukken babam kendisine bir tane kare zenith taksitle almisti ankarada, 1960 li yillarda, altin veya kaplama idi, o saat ne oldu bilmiyorum ama guzelligi hep icimde kalmisti, zenith'in gecenlerde yeni klasik imalatlarini ve 10 bin euroluk fiyatini gorunce icimdeki eski uhde depresti ve bu saatleri birkac haftalik aramadan sonra buldum ve aldim, ben onurun yerinde olsam mesela ya movado datron yada zenith'in bu yeni cikardigi modeli degil eski orjinalinden almaya calisirdim, belki sifir bulmak imkansiza yakin ama sifira yakin temiz bulurdum ve cok daha ucuza alirdim. Ayrca deka kardesim de saatler icin kendisinmis gibi konusmasinda hicbir sakinca yok, forumdaki dostlar olarak hepimizdeki saatler hepimize cok buyuk keyif veriyor, zaten biraz da bu nedenle bulusmalara saatlerimizle gelmiyormuyuz :ok3: Saatler bir elime gecsin, sizlere daha detayli bilgi ve resim eklerim :ok3: | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Paz 27 Eyl. - 4:08 | |
| sabırsızlıkla bekliyoruz. :ok3: | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Ptsi 28 Eyl. - 7:19 | |
| Aha benim kare Zenith'e niçün sulanıldığı anlaşıldı :ok3: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Ptsi 28 Eyl. - 7:21 | |
| Yakalandik | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Cuma 2 Ekim - 2:42 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 22:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Cuma 2 Ekim - 5:58 | |
| Bi kere her iki zenith'e yamuldum ama fiyatlari da yamultucu cinsten Tabi ki el primerolar da cok cok guzellermis :ok3: Yeni modeller eskilerin fiyatlarinin uce katlanmasina neden oldu. Ben yine de eskileri tercih ediyorum, onlarin yaraticilik acisindan yasanmislik acisindan ve icindeki makine acisindan ruhlari oldugunu dusunuyorum. | |
|
| |
peugeot206wrc
Mesaj Sayısı : 151 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 44 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Paz 4 Ekim - 11:17 | |
| Evde şu efsane zenithlerden bitini buldum istanbula döner dönmez fotolarini paylasacagim. Balli miyim neyim | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Paz 4 Ekim - 20:39 | |
| - peugeot206wrc demiş ki:
- Evde şu efsane zenithlerden bitini buldum istanbula döner dönmez fotolarini paylasacagim. Balli miyim neyim
ahhaaa walla pacalarindan bal akmis, fotolari merak ettim | |
|
| |
gunay
Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 11/08/10 Yaş : 35 Nerden : elazığ
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Perş. 16 Eyl. - 1:59 | |
| | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor Ptsi 13 Ara. - 13:45 | |
| kesinlikle; bu rengin adı vintage chery olsun - vervito demiş ki:
- hayırlı olsun
ilki çok güzel. bu kadran rengine hastayım. | |
|
| |
| Bu iki Zenith haftaya koleksiyonuma giriyor | |
|