| Limango tissot kampanyası | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Limango tissot kampanyası Perş. 27 Ekim - 8:17 | |
| | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Paz 30 Ekim - 23:16 | |
| visodate paranızı vermeyin, yazık olur, ondansa çok daha şık bir Orient alırsınız bence.. geçenlerde Aslan saatte gördük teng ile çok şık bir takım elbise saati yeni bir model gelmiş. nakitte 400 oluyordu galiba. | |
|
| |
asymptote
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 1:26 | |
| Kullanan birisi olarak söylüyorum: Visodate vereceğiniz her bir kuruşu hem optik anlamda hem de kalite anlamında sonuna kadar hak eden bir saat olur, f/p oranı çok iyidir, fakat elbette bütçenize göre hareket edip beğendiğiniz bir saati almanızı öneririm. | |
|
| |
MrWrong
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 3:32 | |
| swiss made, mekanik bir saat olsun diye tissot istiyorum aslında. Orientin 400 liralık olanları swiss made değil dimi? | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 3:55 | |
| Orient japon malıdır, sayın vervito nun da dediği gibi bir Aslan saate uğramanızı tavsiye ederim..Son zamanlarda Orientin güzel modelleri bulunmakta. | |
|
| |
asymptote
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 3:57 | |
| Uygun fiyatlı swiss made mekanik arıyorsanız pek fazla bilinmeyen bir Alman markası olan UHR 'a şans verebilirsiniz. Swiss eta mekanizmalı safir camlı saatleri 200 euro civarında. Ben aldım, kullanıyorum ve gayet memnunum: http://www.uhr.info/en/Three-Hand-watches-from-UHR | |
|
| |
MrWrong
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 4:02 | |
| Teşekkürler, bu aralar upscaletime bakıyorum orada ki jacques lemans lar ucuz gibi sanki. Biraz para biriktirebilirsem düşünüyorum upscaletime den bir tane... | |
|
| |
MrWrong
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 4:04 | |
| - asymptote demiş ki:
- Uygun fiyatlı swiss made mekanik arıyorsanız pek fazla bilinmeyen bir Alman markası olan UHR 'a şans verebilirsiniz. Swiss eta mekanizmalı safir camlı saatleri 200 euro civarında. Ben aldım, kullanıyorum ve gayet memnunum:
http://www.uhr.info/en/Three-Hand-watches-from-UHR Hoş modeller var aslında verdiğiniz linkte. Saatlerde neden swiss made yazmamışlar acaba? Çoğunda swiss eta mekanizma var dediğiniz gibi... | |
|
| |
asymptote
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 4:17 | |
| Bazı saatlerinde kasanın arkasında swiss made yazısı var, bazı saatlerinde ise (pilot saatlerinde sanırım) kadranda made in germany yazısı var, ama dediğiniz gibi bu ibare tüm saatlerde olması gereken bir eksiklik. Ben bu durumu markanın henüz çok yeni olmasına ve belki belli birtakım sertifikasyonlara henüz dahil olmamasına bağlıyorum.. | |
|
| |
mehmet_34
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 22/01/11 Yaş : 43 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 6:02 | |
| Bu UHR nin türkiye distribütörlüğü yok heralda.. bunu Türkiye'ye getirmek distribütörlüğü almak lazım | |
|
| |
asymptote
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 7:17 | |
| mehmet_34 harika bir fikir, yalnız adamlar site üzerinden satış yapıyorlar ve bu şekilde ürünlerini daha ucuza satabildiklerini söylüyorlar, bu nedenle distribütörlük açmaya şimdilik sıcak bakacaklarını sanmıyorum, biraz daha markalaşmaları ve yayılmaları gerek.. aslında reklam ve pazarlama yönleri çok eksik bu sitelerinden de belli oluyor.. | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 7:32 | |
| Sayın asymptote,böyle güzel ve makul bir markadan haberdar olmamı sağladığınız için teşekkür ederim. Tam koluma takınca diğer saatleri unutturacak modeller. Sizdeki modeli paylaşmış mıydınız? | |
|
| |
asymptote
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Ptsi 31 Ekim - 10:30 | |
| | |
|
| |
MrWrong
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Salı 1 Kas. - 1:09 | |
| Şimdiye kadar gördüğüm en uygun eta mekanizmalı 0 saatler bu markada sanırım Swiss made konusunda haklısınız galiba. Bilgilendirme için tekrar tşkler... | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: Limango tissot kampanyası Salı 1 Kas. - 10:04 | |
| | |
|
| |
| Limango tissot kampanyası | |
|