| Bayram dilekleri ve Saat seçimi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Bayram dilekleri ve Saat seçimi C.tesi 5 Kas. - 3:13 | |
| Sayın forum üyeleri , malum yarın Kurban Bayramı . Konuyu hem bayram dileklerimizi iletmek ve bayramda hangi saatlerimizi bayram boyunca yanımızda taşıyacağımızı öğrenmek isteyerekten açtım.. Şimdiden bütün forum üyeleri abilerimin , kardeşlerimin Kurban Bayramını kutlar , sevdiklerinizle nice bayramlar dilerim.. Şimdi sıra hangi saatleri takacağımızı paylaşmakta olsun.. (Dilerim ilgi büyük olur çünkü merak ediyorum ) | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi C.tesi 5 Kas. - 3:26 | |
| İlk ben paylaşayım , tinypic.com dan resim yükleyebiliyordum ancak artık bu site açılmadığı için diğer türlü de fotoğraf paylaşamadığım için site adresi vererekten takacağım saati göstermek istiyorum. Babam Seiko 5 ime bu bayramda göz koyduğu için bana da tek quartz saatim olan ancak severek taktığım bu saatimi takmak kaldı http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=57 Buradaki TT0J001B olan. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi C.tesi 5 Kas. - 3:31 | |
| Ben cartier'i kutusundan cikaracagim yarin. | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi C.tesi 5 Kas. - 3:36 | |
| Bir de zahmet olmazsa fotoğraf olarak paylaşabilirsek çok daha güzel olacak Bu arada konuyu genel sohbet bölümüne açtım fotoğraf paylaşımı ile birlikte olsun diye ,yanlış yere de açtıysam affola. | |
|
| |
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Paz 6 Kas. - 5:24 | |
| Benim emektar bayramdada hep yanimda olucak nasipse.......... bu vesile ile herkesin bayrami tekrar kutlu olsun. | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Paz 6 Kas. - 22:03 | |
| BR-02 ; Saatiniz Orient'in hoşuma giden modellerinden biri..Bayram için güzel bir seçim | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Paz 6 Kas. - 22:38 | |
| Bugün bunu takacağım . Quartz ama olsun . | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Paz 6 Kas. - 23:04 | |
| krytime ; Yaşım gereği klasik saat olarak benim gözümde Longines her zaman başkadır ve yaşımla bu kadar beğenmem zıt bir durum . Ancak bu yaşta bile bir Longines alıp takmak isterim ve '' Bu saat ile senin yaş alakan nedir ? '' sorularını tiye almayacak kadar da hastasıyım Bilmem anlatabildim mi , bu yüzden quartz olmasına rağmen çok hoş bir model | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Paz 6 Kas. - 23:16 | |
| Teşekkür ederim Kerim_91 . Longines benimde çok sevdiğim bir marka. Ama malesef henüz mekanik bir Longines im yok | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| |
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Ptsi 7 Kas. - 2:32 | |
| Sayın cowboy ; Bayrama bu saat ile girmenizi düşünüyordum ve yanılmadım Bayrama değer bir saat | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Salı 8 Kas. - 1:51 | |
| | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Salı 8 Kas. - 2:56 | |
| Çok hoş bir klasik ve temiz,diri durumda..Ayrıca örgü gibi görünen lacivert kordon rengi de saati tamamlamış .. Güzel bir seçim güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.. Bu arada model araba koleksiyonunuz var gibi gibi Klasik saatleri klasik modellerle sergilemeniz arkaya fon olarak koymanız daha bir güzel kıldı benim için saatlerinizi ( Bir model araba koleksiyoneri olarak ) Saygılar.. | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Çarş. 9 Kas. - 0:46 | |
| Çok güzel bir saat sandeman | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Çarş. 9 Kas. - 1:59 | |
| Teşekkürler efendim,beğenmenize sevindim. Ufaklık büyümeden önce sevdiğim klasik modelleri alıyordum,şu sıralar duraklama dönemindeyiz. Arabaları bir bulursa gerileme dönemine gireceğiz Saatin de şöyle bir özelliği var,motor ve yol sesini içeriye pardon dışarıya çok veriyor Abartmak gibi olmasın yan odadan sesini duyuyorum,o yüzden iki günden fazla takamıyor işitme hassasiyetinin azalacağı yaşlara saklıyorum. | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bayram dilekleri ve Saat seçimi Çarş. 9 Kas. - 2:34 | |
| Saatten çıkan fazla sese bayılırım ben tam bende olacak saatmiş . Dilerim model araba koleksiyonunuz da çöküş dönemine geçmeden yükselme dönemine doğru ivme kazanır | |
|
| |
| Bayram dilekleri ve Saat seçimi | |
|