Arkadaşlar arkadaşım USA gitti kendisine Seiko premier Kinetic SNP025P1 aldirabilirim fiyatı orada 850 tl burada en son nakit 1400 verdiler tissot visodate ile beğendiğim saatlerden ama tissot da fiyat farki yok denecek kadar az daha oncede seiko kullanıyordum sizin görüşleriniz nelerdir aldırayım mı ayrıca 4 taksit imkanida var. İyi bayramlar.
Exern
Mesaj Sayısı : 275 Kayıt tarihi : 28/08/11 Yaş : 40 Nerden : IZMIR
Dolares bu kadar yüksekken ve yerli satıcılarımız daha önce aldıkları saatleri aynı fiyatlardan sattıkları durumda yurtdışından almanın mantığını göremiyorum. Daha önce 3 adet seiko getirttim ve kıstasım güvenilir satıcıda yurdum fiyatının 1/3 fiyatına bulunmasıdır. Yarı fiyatına bulsam bile uğraşmaya değmeyeceğini düşünürüm. Tabi bu ebaydan alışveriş için geçerlidir. Ama fiyat farkı bu kadar az iken kredinizi arada daha fazla uçurum olan şeylere kullanmanız bence daha uygun olur.
Maurice Lacroix
Ben garantinin önemli olduğunu düşünüyorum bu konuda, herhangi bir arıza ile karşılaştığınızda muhatap alabileceğiniz bir yer olmayacak yani saat elinizde patlayacak. ama orjinal ve fiyat çok farklıysa risk almaya değebilir.