| Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
4giyotin
| Konu: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Salı 8 Kas. - 16:05 | |
| bu saati almayı düşünüyorum bi tanıdık saatçi var bana kaç fln olur dediğimde normalde 600 dedi sana 250 olur bu saat dedi ama bir çok sitede değişik fiyatlar var aklım karıştı 189lira 280 lira 700 lira saatin orjinalı 11 milyar sizden yardım istiyorum bu saati alsammı sizce replikadan anlayanlar bi yardım etsin bu saat orjinaliyle aynımı vs...
En son 4giyotin tarafından Salı 8 Kas. - 16:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
4giyotin
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Salı 8 Kas. - 16:06 | |
| 700 lira olan site replikarolex . com/en-IE/Product/Details/chopard/4676/chopard-gt-xl-gmt-power-reserv-automatic 280 lira olan site nurselsaat . com/chopard-gt-xl-gmt-power-reserv-automatic-ch16-urun4429.html 189 lira olan site markaadresi . com/chopard/chopard-mille-miglia-power-reserve-black http leri ve . ları düzeltip bakarsanız sevinirim | |
|
| |
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Salı 8 Kas. - 20:11 | |
| baktiginiz saatlerin 3 ude ayni saat 189 a verenden alabilirsiniz,,3 u nun arasinda herhangi bir kalite vs farki yok,,sadece digerleri biraz pahali satiyor,,hatta bnm sie tavsiye pazarlik edip 130- 140 tl den fazla vermemeye calisin | |
|
| |
4giyotin
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 2:21 | |
| ama işte hepsi ortak resmi kullanıyor olabilir gidip görmekte fayda var en azından 1. sınıf replika oldugunu anlamam için bi kaç özellik söylerseniz iyi olur =) | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 2:43 | |
| o saatin birinci sinif replikasini ben simdiye kadar gormedim,saati kurunca power reserve kismi doluyorsa kalitesi iyidir,,baska kalitesi de yok ama,onu varsa dedigim paralara alirsiniz,,degeri o kadar | |
|
| |
4giyotin
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 3:40 | |
| aşşasındaki 100 den 0 a kadar inen bölümü diyorsanız orjinalinde orası full 10 10 iniyor replikada 20 20 dedğn yer orası galiba | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 3:54 | |
| evet,,orasi power reserve bolumu,,kac saat gucu kaldigini gosteriyor | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 4:04 | |
| - 4giyotin demiş ki:
- ama işte hepsi ortak resmi kullanıyor olabilir gidip görmekte fayda var en azından 1. sınıf replika oldugunu anlamam için bi kaç özellik söylerseniz iyi olur =)
Replika bölümünde sabitlenmiş bir konu var : Replika alırken dikkat edilmesi gereken hususlar. O konuyu okuyun. Ayrıca Replika bölümünde yazılanları biraz vakit ayırıp okursanız çok faydalı bilgiler edineceksiniz. | |
|
| |
4giyotin
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 4:13 | |
| aynen okudum camı mercek gibi olmasın fln ışık gelince camda yayılmasın gibi olmasın mekanizmanının hızı yazıoduda onu anlamadım vs... ama şu power reserve si bile gerçeği gibi değilse almama gerek yok bence sizce ne kadar eder bu saatin replikası. | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 4:23 | |
| alisi :yerinde,yaklasik 60 tl gibi bir rakam | |
|
| |
4giyotin
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 4:53 | |
| max 200 lira bütçem var genç işi bi saat alym dedm yok almıcam glb ne önerirsiniz bari 200 liraya ne alınır ki gerçi | |
|
| |
4giyotin
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 9:41 | |
| arkadaşlar dediğim gibi deme orjinalind power reserve 10 ar azalıo replikada 20 şer buda dandik bir replika olduğunu gösterir deme? | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 10:40 | |
| Benim tavsiyem o paraya Seiko, Orient gibi markaların mekaniklerini veya Casio' nun G-Shock modelini alman yönünde. Paranı da çöpe atmamış olursun. | |
|
| |
4giyotin
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 10:51 | |
| Casio EF-552PB-1A2 bu saatide beğeniyorum bu nasıl sizce =) ben saatten hiç anlamam makinedir mekanizmadır kullanılan malzeme vb... | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC Çarş. 9 Kas. - 19:03 | |
| | |
|
| |
| Replika CHOPARD GT XL GMT POWER RESERV AUTOMATIC | |
|