selamlar, iyi pazarlar forum dostları..
bir saatsever dostumun bana da bulaştırdığı saat merakım dolayısıyla site site gezinirken, (diğer bir sitede) rastladığım iki ismin (sayın watcher ve sayın teng) yazılarının buraya sürüklemesiyle aranıza katılmış bulunuyorum. site daha önceleri sanırım sorunluydu ve giremiyordum ancak şimdi opera vasıtasıyla girebiliyorum.
saat merakımın daha yeni olmasından mütevvellit bir çok şeyi yeni yeni öğreniyorum. sayın watcher'ın ve diğer arkadaşların eski yazılarını okuyarak çok şey öğrendiğimi farkettim.. hatta başlangıçta 900 liraya ucuz bulduğum saati bazı şeyleri öğrendikten sonra pahalı bulup ne kadar hata yaptığımı farkettim.
özellikle forumda hezarfen, rumi gibi özgün projelerin başlatılması ve bunların sadece maliyetine saatseverlere sunulması gerçekten takdire şayan.. başta sayın watcher olmak üzere tüm forumdaşları tekrar selamlıyor ve iyi pazarlar diliyorum..
buarada avicenna ve nusrat projelerinin son durumu hakkında kısaca bir arkadaş bilgi verebilirmi? sanırım avicenna projesi aksıya alınmış.