Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı)

2 posters
YazarMesaj
VintageSaat

VintageSaat

Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Empty
MesajKonu: Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı)   Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Icon_minipostedC.tesi 26 Kas. - 10:55

Kolleksiyonumun en özel, en değerli saati şüphesiz Paul Garnier marka bu antika kurmalı saattir. Lütfen açıklamanın tamamını okuyup, resimlerin hepsine bakıp öyle karar veriniz.

Paul Garnier saatleri hakkında: Edindiğim bilgilere göre Paul Garnier, 1801 - 1869 yılları arasında Fransa'da yaşamış bir saat mucididir. 1825 yılında kurduğu saat firmasıyla öncelikli olarak trenyolu istasyonları için saat üretmiştir. Bu saatler açık hava koşullarına dayanabilecek derecede üretilmiş çok sağlam makineli saatlerdir. Ayrıca İstanbul'un simgelerinden biri olan, Dolmabahçe Sarayı'nın giriş kapısındaki 2. Abdülhamit'in emriyle yapılan saat kulesindeki saat de Paul Garnier markadır ve bugün de çalışmaktadır.

Satışa sunduğum bu saat erkek saatidir ve tahmini 50-55 yıllık bir saattir ancak çok önemli bir özelliği kesinlikle kullanılmamış olmasıdır.Saat çok çok iyi saklandığı için kasa-kadran ve camda tek bir kılcal çizik dahi bulunmamaktadır.Tamamen "New Old Stock"-NOS durumunda olan bu kurmalı antika saat, kolleksiyonunuzun en güzel parçası olabilir. Kolda çok şık, zengin bir duruşu vardır.

Üretim tarihi: 1955 - 1960 arası.
Üretim yeri: Fransa
Makine: 17 Jewels (17 taşlı). Shockabsorber. Saatin ayarlanması ve kurulmasında hiçbir sorun yok. Digital saat kadar dakiktir.
Kasa: Kasanın ön yüzü matlaştırılmış çelikten, yan yüzler ise parlak paslanmaz çelikten üretilmiştir. Çok çok iyi korunduğu için tek bir kılcal çizik ya da kararma yoktur.
Cam: Orjinal. Saat çok iyi korunduğu için tek bir kılcal çizik dahi yoktur.
Kadran: Orjinal, tertemiz. Tarih bölümü vardır.

Bu çok özel saati Forum için özel SATILDI 'den satışa sunuyorum. Sormak istediğiniz aklınıza takılan birşey var ise özel mesaj ile sorabilirsiniz.
Makul teklifleriniz de varsa yine özel mesaj yazabilirsiniz.

Buyrun resimlere:

Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Sales055

Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Sales060

Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Sales062

Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Sales046

Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Sales192
VintageSaat

VintageSaat

MesajKonu: Geri: Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı)   Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Icon_minipostedSalı 29 Kas. - 10:22

Arkadaşlar selam,
Kolleksiyonumun pirlantasi olarak adlandirdigim bu güzeller güzeli saatim forum disinda satildi. Crying or Very sad

Değerli yetkililerim konuyu kitleyebilirsiniz. Teşekkürler.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı)   Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı) Icon_minipostedSalı 29 Kas. - 11:06

Hayırlı olsun.

Satılık Vintage Paul Garnier - NOS - (Satıldı)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Satılık Maurice Lacroix Diver (Satıldı)
» Satılık Sıfır Seiko SKX007K Otomatik Diver(Satıldı- aegean76)
» Satılık SEIKO Premier Kinetic Direct Drive SRG001 ( SATILDI)
» Satılık Omega (Vintage)
» Satılık Zodiac (Vintage)