deka
| Konu: Nato Kayış. Ptsi 28 Kas. - 6:42 | |
| Bilindiği gibi saatseverlerin çoğunda nato kayışı merak ve isteği var, ancak yurt içinde bulunmadığı için yurt dışından getirtmek gerekiyordu, başta bende olduğu gibi çoğu kişide buna yanaşmıyordu,sanırım bu sorun bundan sonra aşılacak, nasıl mı?,işte böyle, http://www.watchido.com/ şimdi değilse de ilk fırsat da almak isterim, bu arada alan olursa,inceleme ve görüşlerini yazarsa uygun olur. | |
|
bao.bao
| Konu: Geri: Nato Kayış. Ptsi 28 Kas. - 10:33 | |
| Şimdilerde değil ama borç yükünü hafiflettiğim zaman, yapacağım ilk işlerden biri olacaktır nato kayış almak. Bu sebeple siteyi öğrenmek iyi oldu benim açımdan. | |
|
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Nato Kayış. Ptsi 28 Kas. - 10:46 | |
| Sayın deka kordon konusunda bence bu haber ile herkesin gönlüne su serptiniz , siteyi inceledim gerçekten açıklayıcı bir anlatım ile sunmuşlar.En kısa zamanda almayı düşünüyorum. | |
|
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Nato Kayış. Salı 29 Kas. - 8:24 | |
| @ Mühendis 78'in arkadaşının yeriymiş. Böyle bir eksiklikten bahsederek fikri de kendisi vermiş zaten. e-bay'de satılan 13-14 USD'lik Nato Kordonlarla benzer kalitedeymiş.
Ben aldım, memnunum dedi. Farklı renk ve genişlikte modelleri de mevcut. | |
|
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: Nato Kayış. Salı 29 Kas. - 8:52 | |
| İzmir'de yaşayanlara büyük lütuf oldu bu. Değiştire değiştire kullanırız, birde artık pim değiştirme aparatı almak farz oldu. | |
|
brckk
| Konu: Geri: Nato Kayış. C.tesi 21 Ocak - 8:42 | |
| Bağdat Caddesinde Erenköy Arif Saat 20 TL ye Nato alabilirsiniz arkadaslar.. Bilginize.. | |
|